Oh My Brush
február 24, 2016

TINDIGO SIKER 15% C Vitamin Szérum | Esszenciális Bőrápolás Könyv

Két hónap tesztelés után elérkezett az idő, hogy megírjam a véleményemet a Szépségreceptek írójának két termékéről: TINDIGO SIKER 15% C Vitamin Szérum és Esszenciális Bőrápolás Könyv.


Szerk.: Az ohmybrush kóddal március 6-ig 20% kedvezményt kaptok!


TINDIGO SIKER 15% C Vitamin Szérum
Nagyon izgatott lettem, amikor megtudtam, hogy Ildikó (Szépségreceptek.hu) C vitaminos szérumot készít, hiszen ez egy olyan összetevő, aminek mindenki rutinjában ott a helye. Őszinte leszek, én már a tesztelési fázisban próbált mintákkal is nagyon elégedett voltam, ugyanazt kaptam, mint amit a már bevált szérumomtól megszoktam, így nem lepődtem meg a végleges termék hatékonyságán sem. Szerintem ez az első olyan elérhető árban kapható C vitaminos készítmény, amiben megtalálható a C és E vitamin mellett a ferulic sav is, s így miénk lesz a legjobb hálózati antioxidánsok triumvirátusa (felerősítik egymás hatását) egyetlen üvegben. Ezek mellett hialuronsav, B5 vitamint, édesgyökér és körömvirág kivonat teszik még ellenállhatatlanná az INCI-t, s természetesen alkohol- és parfümmentes is. Elsőre tehát tökéletesnek tűnik, de mit tapasztaltam két hónap alatt? Elég sok C vitaminos terméket használtam már, az összes közül ez volt eddig a legkíméletesebb: nem csíp, nem irritál, nem pirosodik ki a bőr, az pedig külön pozitívum, hogy nem ragacsos, mint a legtöbb ehhez hasonló szérum. Pár hét kellett nekem ahhoz, hogy látványos változásokat vegyek észre, nálam ezek a következők: nyugtatja a bőrt, lehúzza a pirosságot, a pórusokat összehúzza (nagyon meglepődtem, erre eddig még semmi nem volt nálam képes), egészségesen ragyogó és feszesebb lesz a bőr. A hűtőben tárolom, két hónap alatt még nem oxidálódott, ugyanolyan hatásos, mint a legelején, de az aszkorbinsav nem áll el túl sokáig (kb 3 hónapig lesz jó), ezért én azt javaslom, hogy kenjétek szorgalmasan, mert 30 ml rengeteg, nem vagyok benne biztos, hogy el lehet használni, hiába kenjük akár naponta kétszer is. Természetesen a pattanásokra is gyógyítő hatással van, halványítja a foltokat (nap okozta vagy akne után maradtak) és ráncokat idővel, hiszen a benne lévő összetevők az anti-aging kiváló katonái. Nem tudok belekötni, mindenkinek és minden bőrtípusra ajánlom ezt a kiváló magyar terméket, Ildikónak pedig köszünjük, hogy megálmodta nekünk a tökéletes C vitaminos szérumot.

Megvásárolható itt:

Szerk.: Az ohmybrush kóddal március 6-ig 20% kedvezményt kaptok!

Esszenciális Bőrápolás Könyv – Gyakorlati útmutató a gyönyörű és egészséges bőrért
Kezdőknek kötelező! A legalapvetőbb, bőr-test- és hajápolással kapcsolatos tudnivalókat megtaláljuk a könyvben. Ildikó alapos, de rövid összefoglalót írt azoknak, akik szeretnének megismerkedni a témával, tudatosabb vásárlóvá és bőrápolóvá kívánnak válni. Ha nincs időnk az interneten kutatni, olvasni vagy nem tudunk angolul, akkor ez a könyv hatalmas segítség lesz. Bárcsak pár évvel ezelőtt is lett volna egy ilyen összefoglaló, sok időt megspórolhattam volna. 115 oldal, könnyen olvasható, jól érthető és átlátható, én úgy jellemezném, hogy “minden egy helyen”, érdekes és hasznos olvasmány, még ajándéknak is kiváló. Az oldalon belenézhettek a tartalomjegyzékbe, láthatjátok a rengeteg feldolgozott témakört, így tudjátok, hogy mire számíthattok, ha megrendelitek.

Megvásárolható itt:
Ingredients/Összetevők:
Aqua, Ascorbic Acid, Sodium Hyaluronate, Glycerin, Tocopheryl Acetate, Ferulic Acid, Polysorbate 60, Panthenol, Calendula Officinalis Extract, Glycyrrhiza Glabra Extract, Triethanol Amine, Coco-glucoside, Phenoxyethanol, Potassium Metabisulfit

Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)