Oh My Brush
február 28, 2016

COSRX Acne Pimple Master Patch | Tapasz A Pattanásokra?

 

Igen, már megint egy COSRX termék, mert még mindig az egyik legjobb pénztárcabarát márka ezen a bolygón! 😀 Nézzük, mit tud a pattanásokra való COSRX Acne Pimple Master Patch!

A COSRX Acne Pimple Master Patch nem az első pattanásokra való tapaszom, de határozottan a legjobb, amit eddig próbáltam. Lassan már az összes koreai márka gyárt ehhez hasonló termékeket, s bár nagyon egyformának tűnnek, a különbség elég nagy is lehet. Kbeauty körökben igen népszerű a COSRX változata, s mivel olcsó és egyesével is lehet kapni (24 db van egy “levélben” különböző méretekben), ezért engedtem a kíváncsiságomnak. Lényegében ez egy hidrokolloid tapasz, amit sebekre szoktak alkalmazni: megakadályozza a baktériumok bejutását, irritációt, s kedvező körülményeket teremt a sebgyógyuláshoz. A tapaszok méretével (10 db 7 mm-es, 5 db 10 mm-es és 9 db 12 mm-es és minőségével nagyon elégedett vagyok, nagyon jól tapadnak, tartósak (a többivel ellentétben, amiket régebben próbáltam). Megtisztított, száraz bőrre kell tenni, szinte láthatatlan, csak közelről tűnhet fel, én el is szoktam feledkezni róla 😀 Inkább délután, este használom, alvás közben szerintem lejönne, akik pedig nem sminkelnek, azok talán nappal is feltehetik, nem hiszem, hogy feltűnő lenne. A hatása egész jó: régebbi és nagyon mélyen lévő (pl. hormonális akne gyöngyszemei) pattanásokkal természetesen semmit nem tudott kezdeni, ezt ne is várjunk tőle, az újakat viszont nagyon jól kezeli, főleg azokat, amiknek fehér a teteje, gyorsabban gyógyulnak. Kinek ajánlom? Azoknak, akiknek általában nem túl problémás a bőre, illetve fontos alkalmak előtt jelentkező pattanásokra is remek gyorssegély, utazásokhoz szintén tökéletes, bárhol elfér, a csomagolás visszazárható, s az az igazság, hogy pár dollárért egy próbát megér kb. mindenkinek!

 

 

Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)