Oh My Brush
január 5, 2016

Skinfood Peach Sake Silky Finish Powder

Mattító HD púder Koreából, ami egész nap tart és eltünteti a pórusokat, ráncokat: Skinfood Peach Sake Silky Finish Powder.
Skinfood Peach Sake Silky Finish Powder: a mattifying, HD powder which lasts all day and makes wrinkles and pores “disappear”.

ENGLISH:
I love Korean skin care and make up products because of their great quality and affordable price. I was sent this lovely powder, so today I am able to share this review on my blog thanks to Q-depot, a Korean cosmetics webshop (based in Hong Kong and the Philippines but the warehouse is located in South Korea). It’s nice to know that they are committed to donate 3% of our net profit for social causes and donations and there are many Korean cruelty free brands available in their webshop: Etude House, Laneige, Mamonde, Sulwhasoo, IOPE, Hera, InnisfreeQ-depot also offers free worldwide shipping for orders above $69 Any order (below that: low flat rate starting at $2.99). If you register now you get a $5 voucher! But let’s get back to the review! 🙂 The Skinfood Peach Sake Silky Finish Powder is an ultra-fine, finishing powder which gives a flawless, air-brushed finish (before-after photo below!) and thanks to the micro-silica powder it can also absorb oil and sweat. That’s why I consider this product a translucent, mattifying HD powder with a soft, silky finish. Honestly, I was afraid of the packaging, it could turn into a mess, but luckily I have never had any problems because it really is easy to use: turn it upside down ones, then the sponge inside (such a lovely and great sponge!) picks up enough powder, then you can easily apply it, no brush is needed. I’m impressed by the results because it is the only powder (trust me, I’ve tried a lot) which can keep my very oily T-zone matte the whole day! Usually I need to re-apply my powders at least once a day but since I’ve been using the Skinfood Peach Sake Powder, I don’t need to keep any mattyfing product in my bag anymore! It is impressive and I’m very happy because it’s an affordable product and if you don’t mind the peach scent and the not that flawless INCI, then you’ll love this powder! Please take a look at the before-after photo below, you’ll understand why I’m in love with the Skinfood Peach Sake Silky Finish Powder. Highly recommended!
MAGYAR:
Megmondom őszintén, nem gondoltam volna, hogy erről a termékről ennyire jó véleménnyel legyek, de mindig sikerül pozitívan csalódni 🙂 A Skinfood Peach Sake Silky Finish Powder (természetesen ebay-n is megtalálható, ott most olcsóbb) egy színtelen mattító és HD púder egyben a véleményem szerint, de a leírás sem hazudik, mert tényleg selymes érzetet hagy maga után. Ugyanebből a vonalból már használtam a bb krémet, ennek is ugyanolyan barackos illata van, a csomagolás miatt viszont magamtól nem vettem volna meg, mert nem szeretem, amikor kiborulnak a por állagú termékek, de ezzel nincs ilyen probléma szerencsére. Nem mindent fogadok el tesztelésre, de örülök, hogy erre a púderre igent mondtam. A por tehát nagyon finom, színtelen, akármennyit is kenek fel, nem látszik a bőrön, selymes érzetet hagy maga után, de két dolog miatt nagyon tudom értékelni. Először is “leradírozza” a ráncokat és pórusokat, ami élőben és képeken is látszik, lent mutatom is. Ez magában még nekem kevés lenne, mert volt már eddig is HD púderem, de a mattító hatás, amit ez a Skinfood púder produkál, az díjnyertes! Nekem a T-vonalam a probléma, évszaktól függetlenül zsírosodik, így délutánonként újra le kell púderezni a területet, de ha ezt a terméket használom, akkor nincs ilyesmire már szükség! Nagyon jól kezeli tehát a pórusokat, ráncokat, visszafogja a zsírosodást és persze a smink is tartósabb lesz ezáltal. A csomagolással nincs baj, egyszerű használni (lezárom, fejre fordítom, majd vissza, a szivacs elég púdert vesz fel és semmi nem borul ki, a benne lévő szivacs is remek, azt szoktam használni felvitelhez, nem kell ecsset. Viszont nem zárható a teteje, így táskába ne dobjuk, viszont szerencsére újrapúderezésre nem is lesz szükségünk :p Nem, nem csodaszépek az összetevői, s bár kenem néha egész arcra is és nem okozott problémát, de nekem inkább a T-vonalam zsírosodására kínál megoldást ez a púder, inkább oda használom.
Most pedig webshopról röviden, akiknek a tesztelési lehetőséget köszönhetem (fent linkeltem ebay-s linket is!). A Q-depot székhelye Hong-Kongban és a Fülöp-szigeteken van, de a raktár Dél.Koreában található, így a csomag is onnan érkezett. A legnagyobb cruelty free márkákat megtaláljuk náluk pl. Etude House, Laneige, Mamonde, Sulwhasoo, IOPE, Hera, Innisfree, de még az is szimpatikus, hogy a profit 3%-át jótékonysági célra ajánlják fel. A Q-depotról még érdemes tudni, hogy regisztrációkor kapunk egy $5-os kupont, $69 felett ingyenes a postázás, alatta Európába pedig $6.99. 

Ingredients:
Silica, Talk, Boron Nitride, Dimethicone, Peach Fruit Extract, Rice Ferment Filtrate (Sake), Silk Powder, Enanita Cholorantha Bark Extract, Oleanilic Acid, Alcohol, Polymethylhydrosiloxane, Butylene Glycol, Methylparaben, Propylparaben, Fragrance

Before – After

5 responses to “Skinfood Peach Sake Silky Finish Powder”

 1. Ágihanna - Szelencetitkok says:

  Ezek a koreaiak tényleg tudnak valamit :]

 2. Mea (Nail Polish Maniac Blog) says:

  Nagyon felkeltetted az érdeklődésem, ha elfogyasztottam a két Catrice púderem, ránézek! 🙂 Jónak tűnik nagyon. ^^

 3. Michelle Villa says:

  Sounds heavenly! The peach scent must make apply this powder worth it! <3

 4. Niki says:

  Szia Viki.
  Nem tudod, hogy hol lehet ilyen puffnit vásárolni?
  Nagyon selymes, imádom és szeretnék még ilyet! ????

  • AliceWonder says:

   ebayről vásároltam még tavaly, de azóta sem találtam. remélem lesz még .

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)