Magyar English
Oh My Brush
január 14, 2016

SKIN79 Animal Mask Angry Cat

HU: Nincs többé unalmas arcápolási rutin, hiszen a koreai márkák gondoskodnak a jó kedvről is: SKIN79 Animal Mask Angry Cat 🙂
EN: A good sheet masks can make your day, brighten your mood and make your skin healthy at the same time: SKIN79 Animal Mask Angry Cat.

ENGLISH:
No more boring skin care routine with the cute and lovely SKIN79 Animal Mask Angry Cat sheet masks! 🙂 Why am I a Kbeauty fan? Because there are effective but inexpensive products with great ingredients AND thanks to the cute packaging, your skin care routine becomes FUN! And as we all know, stress is one of the worst things that can happen to your skin, so I really don’t mind if a sheet mask can soothe my skin and calm my nerves at the same time 😀 Skin79 offers 3 animal masks (and 3 fruit masks as well): panda with vitamin B3 (brightening), monkey with hyaluronic acid (moisturizing) and cat with tea tree and aloe vera extracts (soothing). It was hard to choose but after all I decided to turn into and angry cat 😀 The sheet masks is soaked through the essence which contains many great ingredients, no alcohol and just a little bit of fragrance. I love using cute and funny animal or character sheet masks, they brighten my mood and it’s also a great way to start your Sunday mornings (take a look at the last photo taken from my instagram :p ). Skin79 Angry Cat is a good sheet mask with effective ingredients, the essence absorbs quickly and then your’re good to go
SKIN79 Animal & Fruit Mask 2ea JOLSE webshop | EBAY
SKIN79 Animal & Fruit Mask 10ea JOLSE webshop | EBAY 
MAGYAR:
A koreai SKIN79 Animal Mask Angry Cat fátyolmaszk garantáltan feldobja a napunkat! 🙂 Ki mondta, hogy a bőrápolásnak unalmasnak kell lennie? Éppen ezért szeretem az ázsiai márkákat, mert amellett, hogy nagyon szép összetevős, nem drága termékeket lehet náluk találni, még arra is figyelnek, hogy a kedvünk is jobb legyen a használatuk közben. Az pedig tény, hogy a stressz az egyik legrosszabb dolog, ami a bőröddel történhet, így nem bánom, ha a maszkom nemcsak a bőrömet, de az idegeimet is nyugtatja 😀 A SKIN79 három különböző állatot (van gyümölcsös verzió is) választott: panda B3 vitaminnal, majom hialuronsavval és macska teafa és aloe vera kivonattal. Nálam az utóbbi lett most a befutó, az INCI is nagyon szép sok-sok hasznos összetevővel, alkoholmentes, a parfüm pedig csak a lista legvégén kapott helyet. A maszkokat használhatjuk a rutinunk végén vagy magukban, nálam ez a jellemző, mert így látom igazán a hatásukat. Illetve nincs is jobb, mint a vasárnap reggelt egy maszkkal kezdeni (ld. lenti kép 😀 ). Nagyon örülök, hogy elterjedtek a vicces vagy cuki mintázatú maszkok, én személy szerint imádom őket, sokkal élvezetesebb így a bőrápolás 🙂 A “mérges cica” maszk végzi a dolgát, jól hidratál, az esszenciát gyorsan fel tudja szívni a bőr, s akinek szintén kombinált a bőre, annak valószínűleg más krémre már nem is lesz utána szüksége, nekem legalábbis ennyi elég. Ez egyszerűen egy jó maszk, szép összetevőkkel, ami biztosan jobb kedvre fog deríteni, s mindezt pénztárcabarát áron teszi. 
LINK:
SKIN79 Animal & Fruit Mask 2db JOLSE webshop | EBAY (ugyanaz az eladó)
SKIN79 Animal & Fruit Mask 10db JOLSE webshop | EBAY (ugyanaz az eladó)

Ingredients:

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)