Oh My Brush
január 12, 2016

NEW | Koreai Újdonságok | Etude House, Skinfood, Innisree, It's Skin

Izgalmas újdonságok a koreai márkák polcairól:  Etude House (főleg ők voltak most aktívak), Skinfood, Innisree, It’s Skin, Nature Republic.

 

Rengeteg újdonság érkezett a koreai (online) boltokba, ezek közül válogattam ki azokat, amik nekem igazán szimpatikusak. Az Etude House nem lustálkodott, ráadásul kb. minden új termék érdekel, így kezdjük is velük! A True Relief termékcsalád érzékeny bőrre készült, így nagyon figyeltek az összetevőkre, “mindenmentesek”, krém, tonik és emulzió kapható jelenleg. A The Galaxy Express 999 körömlakkok is nagyon jól sikerültek, bár promo képekről ezt nem mondtam volna meg, viszont élőben tényleg izgalmasak a színek, s persze a márkához híven pénztárcabarát árat kaptak ezek is. Az Innisfree többek között antioxidánsokkal dúsított vonallal jelentkezett, amiben jelenleg arckrém, lotion és skin található. Mondanom sem kell, anitoxidánsra mindig vevő vagyok! 🙂 Az It’s Skin Macaron karácsonyi kiadása még kapható, s mivel gyönyörű, ezért mindenképp meg akartam mutatni legalább a macaron formájú gyertyákat ♥ Említettem már, hogy Korea (jobban mondva Ázsia) egyik legnépszerűbb bloggerből vált sminkese Pony, aki nemcsak fantasztikusan sminkel, hanem már saját márkája is van, de most az Etude House-zal működött együtt. Play 101 Stick név alatt futnak az alapozók, pirosítók/rúzsok és a duo kontúrozáshoz. Szupernek tűnnek, lent linkelek egy videót is, Pony mutatja be őket használat közben. Az Etude House a szemöldökünket is tartósra szeretné festeni a Tint My Brow gélekkel, amik az eladásokat nézve nagyon népszerűek. Elsőre kicsit furcsa, de lehet kipróbálnám 😀 A korrektorokról sem feledkeztek meg, egyből kettőt is a piacra dobtak, az egyik cushion kiszerelést kapott, a másik BB névre hallgat és nagyon jó a fedése. A SkinFood x Snoopy vonal is sok-sok cuki és szuper terméket tartalmaz, a promo képekkel engem már megvettek 😀 S végül a Nature Republic kézkrémekről és ajakbalzsamokról is muszáj írnom :p A márkáról azt tudni kell, hogy nagyon értenek a promocióhoz, a legnagyobb Kpop sztárokat tudhatják a soraikban, most az EXO kapott egy újabb lehetőséget, akik az egyik kedvenc együttesem, szóval Chanyeol kézkrém vagy ajakbalzsam, az enyém leszel! 😀
EBAY LINK:
(szokás szerint, megbízható eladókat linkeltem, akiket ismerek)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)