Oh My Brush
január 17, 2016

Etude House Dear My Enamel Lips-Talk PK004

 

HU: 10 éves az egyik legnépszerűbb koreai márka, amit a Etude House Dear My Enamel Lips-Talk rúzsokkal ünnepeltek meg.
EN: Read my review of the gorgeous Etude House Dear My Enamel Lips-Talk lipsticks!

ENGLISH:
It’s been 10 years since Etude House opened their very first sore and now they’re one of the most popular Korean brands. The best way to celebrate the last 10 years is to release some great and beautiful products, right? They thought so too and now the eye catching Etude House Dear My Enamel Lips-Talk lipsticks are available in 10 gorgeous shades. Etude House wanted the creaminess of a lipstick and the shine of a lipgloss in one product, and inspired by the season, they chose lovely pink and red colours. Joy (Red Velvet) is wearing the pretty PK004 shade in the pictures and it’s my choice too. It’s creamy, pigmented and surprisingly long-lasting, it looks amazing in real life, and it’s another perfect example how great Etude House is at making inexpensive but very good quality (and pretty) products. The rest of the shades look lovely too, I think anyone could enjoy these lipsticks, and I’m definitely on of those people 😀 Great lipstick, highly recommended!
LINK:
Etude House Dear My Enamel Lips-Talk JOLSE LINK vagy EBAY LINK
MAGYAR:
10 éve nyitotta meg első üzletét a ma már rendkívül népszerű koreai márka, az Etude House, ezt pedig meg kellett ünnepelni. Az Etude House Dear My Enamel Lips-Talk rúzs 10 árnyalatban kapható, a gyönyörű Joy (Red Velvet) a reklámarc most, akin szimpatikus volt a PK004 (nem túl feltűnő, de nem is túl natúr), így ezt választottam. A rúzsok krémes állagát és a szájfények fényét szerették volna egyetlen termékben viszontlátni, ehhez társul még a hidratáló hatás, a végeredmény pedig: csodaszép rúzsok a rózsaszín és vörös legszebb árnyalataiban.
Az Etude House jól tudja, hogyan kell megnyerni egy lány szívét a csomagolással, szerelem első látásra, de ehhez még társul a rúzs kiváló minősége is: krémes állag, szép, pigmentált szín, amely meglepően tartós is. Nem ez az első Etude House rúzsom, így elmondhatom, hogy a sminktermékeik minőségre sincs soha panasz. Az ára ennek is pénztárcabarát, ahogy a koreai márkáktól megszokhattuk: jelenleg $8.48 ingyenes postázással. Mi mást mondhatnék még? Pár dollárért egy remek és csodaszép rúzst kapunk, kell ezt tovább ragoznom? 🙂 Nagyon elégedett vagyok, s bár az összes árnyalat tetszik, az én szívemhez et a PK004 nagyon közel áll, imádom 🙂
LINK:
Etude House Dear My Enamel Lips-Talk JOLSE LINK vagy EBAY LINK (ugyanaz az eladó)

 

 

 

 

 

 

 

2 responses to “Etude House Dear My Enamel Lips-Talk PK004”

  1. blanca says:

    Jolse-nál most van 2+1 akcióban is, kicsivel kevesebb, mint 20 dollárért! 🙂

  2. Natalie says:

    What a lovely lipstick! It looks great on you!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)