Magyar English
Oh My Brush
január 19, 2016

iHerb | Derma E Soothing Toner Pycnogenol | Kíméletes Tonik Antioxidánssal

Újabb gyöngyszerm az iHerrb-ről. Egy szuper tonik kiváló összetevőkkel, ami még érzékeny bőrre is jó: Derma E Soothing Toner with antioxidant Pycnogenol.

A Derma E Soothing Toner with antioxidant Pycnogenol tonik megérdemli, hogy írjak róla a blogon 🙂 Tavaly ősszel fedeztem fel a márkát az iHerb kínálatában, nagyon izgatott lettem, hiszen szuper termékeik vannak remek összetevőkkel és alacsony áron! Épp tonikra volt szükségem, a Derma E Soothing tonik antioxidánsokal pedig minden elvárásomnak megfelelt. Ráadásul amikor beírtam a keresőbe, a Paula’s Choice szakértők (beautypedia) nagyon pozitív véleményét adta ki a Google egyből, így már repült is felém.
Alkohol-, parabén- és parfümmentes, nagyon szépek az összetevők (antioxidánsok, B5 vitamin, hidratálók és gyulladáscsökkentők egy helyen), így minden bőrtípusra (érzékenyre is) használható. A flakon nagy, 175 ml-es, jól záródik, a folyadék kicsit sárgás, illata szinte nincs, egyből felszívódik, frissítő hatása is van, nagyon kellemes a bőrön. Egy kiváló tonik tehát, ami végzi a dolgát: visszaállítja a megfelelő pH értéket, előkészíti a bőrt a többi terméknek, s mindezt nagyon szép összetevőkkel teszi. A csomagolás egyszerű, így nem akad meg a szemünk rajta, nem izgalmas, viszont a flakon nem átlátszó, ami jó, hiszen az antioxidánsoknak nem kedvezne a fény, strapabíró, ami benne van, az pedig minőségi kozmetikum. Nagyon elégedett vagyok vele, az árát is pénztárcabarátnak tartom, mert az iHerb-en szinte mindig akciós, s bár az az érzésem, hogy soha nem fog elfogyni, pedig naponta egyszer-kétszer használom, de újra fogom még venni, mert nehéz szép INCI-s tonikot találni, amit érzékeny (az én esetemben aknéra hajlamos, ezért válogatom meg, hogy mit kenek magamra) bőrre is nyugodtan használhatunk. 
LINK:
Ingredients:
Water (aqua), glycerin, pinus pinaster (pycnogenol) bark extract, panthenol, allantoin, camellia sinensis (green tea) leaf extract* (.1%), organic chamomilla recutita (matricaria) flower extract* (.1%), organic aloe barbadensis leaf extract* (.1%), phenoxyethanol, ethylhexylglycerin.

*Certified Organic by Quality Assurance International or USDA.

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)