Magyar English
Oh My Brush
november 9, 2015

Tonymoly Kiss Kiss Lovely Lip Patch

The cutest Korean lip patch is definitely the Tonymoly Kiss Kiss Lovely Lip Patch but does it work? Review! 🙂
A legcukibb koreai ajakra való maszk díját biztosan ez kapná, de mennyire jó? Teszt következik 🙂

ENGLISH:
I prefer Korean skin care and make up products because of their great quality and affordable price but pretty and cute packaging can make me crave for certain items too :p I got to review the Tonymoly Kiss Kiss Lovely Lip Patch thanks to Q-depot, a Korean cosmetics webshop (based in Hong Kong and the Philippines but the warehouse is located in South Korea). It’s nice to know that they are committed to donate 3% of our net profit for social causes and donations and there are many Korean cruelty free brands available in their webshop: Etude House, Laneige, Mamonde, Sulwhasoo, IOPE, Hera, Innisfree. But let’s get back to the review! 🙂 You might have seen some celebrities (e.g. Jessica Alba, Lady Gaga) using patches like this, that’s also a reason why I was excited to try this product out. The Tonymoly Kiss Kiss Lovely Lip Patch is super cute and makes your lips soft and smooth but I found it a bit difficult to apply it and keep it on my lips. I left it on for 15 minutes, the scent is nice and it tastes sweet, I like the moisturizing effect but it won’t last too long. Don’t forget to take some pictures, it’s super fun to wear a huge, pink lip patch and see yourself 😀 Q-depot also offers free worldwide shipping for orders above $69 Any order (below that: low flat rate starting at $2.99). If you register now you get a $5 voucher!
MAGYAR:
Egy újabb koreai online boltot van alkalmam bemutatni, mert rámbízták két termék tesztelését. A Q-depot székhelye Hong-Kongban és a Fülöp-szigeteken van, de a raktár Dél.Koreában található, így a csomag is onnan érkezett. A legnagyobb cruelty free márkákat megtaláljuk náluk pl. Etude House, Laneige, Mamonde, Sulwhasoo, IOPE, Hera, Innisfree, de még az is szimpatikus, hogy a profit 3%-át jótékonysági célra ajánlják fel. Vissza a termékhez! 🙂 Koreában az ajkakra is lehet maszkot kapni, az egyik legcukibb ilyen termék a Tonymoly Kiss Kiss Lovely Lip Patch (természetesen ebay-n is megtalálható). Hírességek (pl. Jessica Alba, Lady Gaga) is használják ezeket az instagram profiljuk alapján, s persze nekem is tetszett, így örültem, hogy kipróbálhattam. Nekem sajnos gondom akadt vele, nagyon csúszkált, de aztán csak sikerült a helyén tartani nagyjából 😀 Az állaga zselére és gumira emlékeztet, az illata kellemes virágos, az íze édes, 15-20 percig fent kell hagyni. Az ajkakat puhává és hidratálttá teszi, ezen nem vitatkozom, de a hatás sajnos nem tart sokáig. Viszont vicces (instagram) képek születhetnek abban a negyed órában, feldobja az ember hangulatát 🙂 Még van egy ajakmaszkom egy másik márkától, remélem az jobban a helyén marad, mert akármilyen cuki is ez, azért a csúszkálás zavar. A Q-depotról még érdemes tudni, hogy regisztrációkor kapunk egy $5-os kupont, $69 felett ingyenes a postázás, alatta Európába pedig $6.99. 
Ingredients:
Water, Glycerin, Chondrus Crispsus (Carrageenan), Butylene Glycol, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Paeonia Suffruticosa Root Extract, Ceratonia Siliqua Gum, Agar, Methylparaben, Fragaria Chiloensis (Strawberry) Fruit Extract, Vaccinium Angustifolium (Blueberry) Fruit Extract, Rubus Fruticosus (Blackberry) Fruit Extract, Arclostaphylos Uv a Ursi Leaf Extract, CI 16185, Sodium Citrate, Dipotassium Glycyrrhizate, Benzophenone-4, Hydrolyzed Collagen, Flavor

source: https://instagram.com/jessicaalba/
Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)