Oh My Brush
november 17, 2015

Mediheal N.M.F. & N.W.F. Aquaring Ampoule Mask

Do you need solution for dehydrated skin? Today’s review is about 2 sheet masks targeting people with dry skin: N.M.F. & N.W.F. Aquaring Ampoule Masks.
Ma két koreai maszkról lesz szó: N.M.F. & N.W.F. Aquaring Ampoule Mask.

ENGLISH:
The following sheet masks N.W.F. Aquaring Ampoule Mask and N.M.F. Aquaring Ampoule Mask were made by the same company, Mediheal. Their names are almost identical, but the difference between these two is really big. N.W.F. contains glacier water (iceberg in the packaging), caviar extract and many more great and exciting ingredients but it contains a large amount of ethanol and I’m not too happy about that. Both of these products target people with dry, dehydrated skin, I’m – luckily – not one of them but I guess that’s the reason why I don’t see much improvements. The second mask – N.M.F. is an upgraded version and I can definitely see that: the quality of the sheet is better, it’s thicker, contains more essence and improves the skin right away: it has great moisturizing properties and my skin became much softer, smoother, healthier looking. The ingredients are totally different too: it contains a lot of rose and witch hazel water (great for any skin type) and good news: alcohol is at the end of the list, therefore it’s fine, not irritating at all.
Actually lately I’ve been using sheet masks very often and I enjoy it so much! It’s amazing how a little sheet mask can change your skin in 15-20 minutes, I don’t even use any other product that day, that’s how satisfied my skin feel after using a good mask. I’ll keep you posted about my latest finds! 🙂
Buy it here:
MAGYAR:
A Mediheal gyártja mind a két maszkot, egyetlen betű az eltérés a csomagoláson, de a különbség annál nagyobb: N.W.F. Aquaring Ampoule Mask és N.M.F. Aquaring Ampoule Mask ma a porondon. Először az N.W.F. (jéghegy a csomagoláson) került a kezembe, vagyis arcomra, ez gleccservizet tartalmaz (INCI utolsó helyén… miért?…), az alkohol elég magas helyen áll (4.), s bár persze tele van izgalmas és jó összetevőkkel (B3 vitamin igen nagy arányban, kaviárkivonat stb.), de a tapasztalt hatás nem volt túl meggyőző. Persze, ezek a maszkok a vízhiányos bőrre készültek, nekem nincs ilyen problémám, de azért vártam volna egy kis extrát a hidratált érzésen kívül. Átlagos maszk ez tehát, de mit tud a másik? Az N.M.F. maszk már egy újabb verzió, teljesen más az összetevőlistája is (lent a képen ezt láthatjátok), az alkoholból már nagyon kevés van benne, nagy arányban tartalmaz rózsa- és csodamogyoróvizet, s ennek a fátyolmaszknak már a minősége is jobb, vastagabb az anyaga, több folyadékot tud magába szívni, hatásosabb is: puha, nyugodt, hidratált bőrt kapunk. Azt azért kicsit sajnálom, hogy ez a második maszk nem tartalmaz izgalmasabb összetevőket (úgy látom kezdek koreaiként gondolkodni 😀 ), így ez sem lesz a kedvencem, de örülök, hogy megismerkedtem ezzel a márkával is.
Mostanában annyi fátyolmaszkot próbáltam ki, abszolút meggyőztek, a többségüknél tényleg látványos a változás, s annyira feltöltik a bőrt az alatt a 15-20 perc alatt, hogy aznap már nincs is kedvem más terméket használni, pedig imádom a rutinomat és a sok szuper termékemet, de egy fátyolmaszk szinte felér egy kezeléssel néha. Ígérem, lesznek még posztok ilyen témában és sok-sok remek maszkot mutatok majd! 🙂
Az enyém innen van:
vagy EBAY
N.M.F. Aquaring Ampoule Mask

N.W.F. Aquaring Ampoule Mask

N.M.F. Aquaring Ampoule Mask

Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)