Oh My Brush
november 6, 2015

Koreai Újdonságok | Missha | Etude House | Benton | Holika Holika

 

Sok-sok újdonságot válogattam most is össze, a többségük eszméletlenül CUKI! 🙂 Missha, Etude House, Holika Holika, Benton, TonyMoly, SkinFood, A’pieu… Minden márka alkotott valami nagyot! 🙂

Koreai újdonságokból soha nincs hiány, de amikor egyszerre több márka is szuper és nagyon cuki termékekkel jön ki, akkor muszáj róluk írnom a blogon 🙂 Kezdjük az A’Pieu x Doraemon kollekcióval, amiben szemhéjpalettától kezdve cushion alapozók minden van, imádnivalóak. Az A’Pieu egyébként a Missha alá tartozik, jelenleg az AOA-s lányok a reklámarcaik, a Doraemon pedig egy népszerű japán manga. Amit nem tudok kiverni a fejemből az a The Saem Chocopie kézkrémek (Marshmallow és Cookies & Cream illatban) a tündéri csomagolás miatt. Csak nehogy véletlenül beleharapjak 😀 A Benton Honest TT Mist egy teljesen új termék az egyik kedvenc bőrápolási márkámtól: teafa levél víz és kivonat + hialuronsav, izgalmasan hangzik! 🙂 A Skinfood-ot sem kell félteni, ők is tudnak cuki dolgokat alkotni, ilyenek pl. az új Gummy Bear Jelly kézkrémek. Nagyon eredeti és vicces! 😀 Akkor már a  Holika Holika Milky Cow kézkrémeket is meg kell említenem. A Missha két új alapozóval jelentkezett a Signature Super Light Foundation vonalon belül. Az egyik SPF20-at tartalmaz, nagyon könnyű az állaga, púderesre szárad, a Dior, Chanel stb. hasonló alapozóit másolták le most. A másikat még nem találom az ebay-n (szerk: már fent van!), de ez már olajosabb, a szárazabb bőrűeket célozzák meg. S bár csak két árnyalat kapható (21 és 23), de mind a kettőből van hideg és meleg verzió! W21, nagyon szeretnélek <3 😀 A csomagolás gyönyörű, a Missha Borabit szérumomra emlékeztet <3 Végül pedig két Etude House arcpermetet láthattok, ezeket két méretben vásárolhatjuk meg. Igazából rengeteg sok újdonság van most az Etude House háza táján, de akkor soha nem érne véget ez a poszt 😀 Mindent linkeltem:
A’Pieu x Doraemon EBAY LINK
The Saem Chocopie Hand Cream EBAY LINK
Benton Honest TT Mist EBAY LINK
Skinfood Gummy Bear Jelly Hand Gel/Cream EBAY LINK
Holika Holika Milky Cow Hand Cream EBAY LINK
Missha Signature Super Light Foundation SPF20 PA++ EBAY LINK
Missha Signature Super Light Oil Foundation SPF35 PA++ EBAY LINK
Etude House Mineral Bottle Facial Mist EBAY LINK

 

A’Pieu x Doraemon EBAY LINK

 

The Saem Chocopie Hand Cream EBAY LINK

 

Benton Honest TT Mist EBAY LINK

 

Skinfood Gummy Bear Jelly Hand Gel/Cream EBAY LINK

 

Holika Holika Milky Cow Hand Cream EBAY LINK

 

 

Missha Signature Super Light Foundation SPF20 PA++ EBAY LINK

 

 

Missha Signature Super Light Oil Foundation SPF35 PA++ EBAY LINK

 

Etude House Mineral Bottle Facial Mist EBAY LINK

 

 

Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)