Oh My Brush
november 21, 2015

Koreai Újdonságok: Etude House, Missha, The Saem, VDL, Nature Republic

 

A koreai márkák ontják magukból a szebbnél szebb újdonságokat, én pedig most is bemutatom a nekem leginkább tetszőket 🙂 Etude House, Missha, The Saem, VDL, Nature Republic képviselteti magát egy-egy termékkel ebben a posztban.

 

A hónap első felében próbáltam aktív lenni a blogon, de csak sikerült lebetegedni (mandulagyulladás, éltemben nem voltam még ennyire rosszul, mint most), de azért most már illő lenne írni pár sort a blogra is. Szerencsére a koreai márkák aktívak, millió újdonság érkezik a boltokba, ezek közül válogattam most 🙂
Az Etude House még idén sem hagy minket szuper paletták nélkül, többek között a Blend For 4 tetszik eddig a legjobban. A quatro 4 változatban kapható, a színek jól hordhatóak lettek mindegyikben. A Missha 3D Luster szemhéjpúderei viszont már a WOW kategóriába tartoznak, a monok nagyon jól néznek ki, hozzám jöhet az összes szín! 🙂 A The Saem márkát nagyon bírom az olcsó, de rendkívül jó minőségű termékeik miatt. A Button Lips szériához már volt szerencsém, de ez a Cushion kivitelezés sem semmi! S akkor a színekről még nem is beszéltem: eszméletlenül szépek! Nem vagyok rúzsmániás, de az összes tetszik innen: vagány, élénk és csodaszép, természetesebb árnyalatok is vannak. A cuki csomagoláshoz ez a márka is ért, a Fruit Punch kézkrémek mindenkit levesznek majd a lábukról! 🙂 A Nature Republic Eco Crayon Eyes jumbo ceruzákra is szívesen befizetnék, mert a színminták alapján szépségesek: imádom a highlighter színeket <3 Az aloe verás kézkrém pedig érdekes külsőt kapott, így szintén figyelemfelkeltő 🙂 A Missha kókuszos termékei (testápoló, kézkrém, arcmaszk) egyszerűek, de nagyszerűek, bár az a kókuszdió csomagolás nálam viszi a pálmát. Amikor megláttam az Etude House új In The Cafe palettáját, tudtam, hogy ezt nekem találták ki: a tökéletes paletta a mindennapokra. Tudom, tudom, van már sok hasonló a piacon, de természetes színekből sosem elég! 🙂 Színminta itt. A VDL két új palettája (3 és 4. idén) közül az egyik a természetes színeket kedvelőit célozta meg, a másik viszont már nagyon izgalmas árnyalatokkal rendelkezik. Sajnos elég nehéz beszerezni ezeket a limitált VDL palettákat, de most épp fent vannak ebay-n. Linkeltem mindent: csak olyan eladókat, akiktől már rendeltem, megbízhatóak.
Etude House Blend For Eyes Palette EBAY LINK
MISSHA 3D Luster Shadow EBAY LINK
The Saem Eco Soul Cushion Button Lips EBAY LINK
The Saem Fruits Punch Hand Cream EBAY LINK
Nature Republic Eco Crayon Eyes EBAY LINK
Nature Republic California Aloe Vera Hand Cream EBAY LINK
Missha  Virgin Coconut Body Cream EBAY LINK
Missha Virgin Coconut Hand Cream EBAY LINK
Missha Virgin Coconut Sheet Mask EBAY LINK
Etude House Play Color Eyes In The Cafe EBAY LINK
VDL Expert Color Eye Book 6.4 2015 EBAY LINK

 

Etude House Blend For Eyes Palette EBAY LINK

 

 

MISSHA 3D Luster Shadow EBAY LINK

 

 

 

The SAEM Eco Soul Cushion Button Lips EBAY LINK

 

 

The Saem Fruits Punch Hand Cream EBAY LINK

 

Nature Republic Eco Crayon Eyes EBAY LINK

 

 

 

Nature Republic California Aloe Vera Hand Cream EBAY LINK

 

Missha  Virgin Coconut Body Cream EBAY LINK

 

Missha Virgin Coconut Hand Cream EBAY LINK

 

Missha Virgin Coconut Sheet Mask EBAY LINK

 

Etude House Play Color Eyes In The Cafe EBAY LINK

 

 

 

 

 

VDL Expert Color Eye Book 6.4 2015 EBAY LINK

 

Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)