Magyar English
Oh My Brush
november 25, 2015

Koelf 8 Days Eyebrow Fixer

Koelf 8 Days Eyebrow Fixer (Natural Brown) is a lazy girl’s best friend: pretty eyebrows for a week!
8 napig tartó szemöldök? A koreai Koelf 8 Days Eyebrow Fixer ezt ígéri.

ENGLISH:
Eyebrow pens like this are getting more and more popular in Korea and I’m not surprised: it would be nice to have perfect eyebrows for days. Koelf 8 Days Eyebrow Fixer is available in different shades, and as a brunette I believed that Natural Brown would be the best choice for me (I was right, it’s a beautiful colour, looks very natural, but next time I’ll pick the darker shade, I think my hair is dark enough to pull it off). All you need to do is the following: draw your eyebrows in the evening (on clean skin, before applying any skin care products), go to sleep, wash your face in the morning and enjoy those perfect eyebrows 🙂 At first it looks very dark, but no worries, just wait till the morning, wash your face and you’ll get the right shade for sure. I really like the way it looks, there’s no need for touch ups, I’m good to go, but the more you wash your face, the lighter the colour gets. It’s fading slowly, around the 3-4. day it becomes rather light (dark blond, instead of light brown). If you don’t mind spending some time on your eyebrows in the evening twice a week then your eyebrows will look pretty the whole week. Deal! I’m totally fine with that and it saves some time for me in the morning 🙂 Try not to use makeup remover on your eyebrows, the colour lasts longer then. #captainobvious

Buy it here:
or EBAY

MAGYAR:
Ki ne szeretne több napon át tartó, szép szemöldököt olcsón és kozmetikus bevonása nélkül? A koreai Koelf 8 Days Eyebrow Fixer szemöldöktoll Natural Brown árnyalatát választottam, mert szerettem volna kipróbálni a Koreában most annyira népszerű tartós szemöldököt ígérő termékek egyikét. A használata nem bonyolult: este, tiszta bőrre fel kell vinni a festéket, ami a toll formának hála nagyon egyszerű, szépen és precízen lehet dolgozni. A színe ilyenkor sötét, de nem kell félni, reggel, arclemosás után már a megfelelő árnyalat néz vissza ránk a tükörből (vizesen világosabbnak tűnik, de ha megszárad a bőr, akkor visszanyeri a rendes színét). Engem meglepett az eredmény, nem gondoltam volna, hogy ilyen jól fog sikerülni, még igazításra sem szorult. Hetek óta használom és az az igazság, hogy eléggé hozzászoktam ahhoz, hogy reggelente nem kell még a szemöldökömmel is foglalkozni, este pedig “van szemüldököm” hiába mostam le a sminket. Rajtam tovább tart, mint az ígért 8 nap, de a színe fakul minden egyes arclemosáskor, így kb. a 3-4. napon már eléggé világos, inkább sötétszőke a színe és nem barna. Jó hír, hogy nem foltokban kopik, hanem csak a színe halványodik. Ilyenkor vagy újrakenem vagy megint előveszem a szokásos szemöldökfestékemet. Tehát ha hetente kétszer használjuk, akkor egész héten rendben lesz a szemöldökünk, s végülis este jobban ráérünk szemöldökrajzolásra, mint reggel, így ez egy igen hasznos kis termék 🙂 Legközelebb szerintem a sötétebb árnyalatot választom, sötétebb barnáknak az lesz a befutó valószínűleg. (Tipp: nincs ráírva, de használat előtt fel kell rázni).

Megvásárolható itt:
vagy EBAY LINK (ugyanaz az eladó)

Before – After

at night – in the morning
este felvitel közben – reggelre ilyen lesz a színe

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)