Oh My Brush
november 2, 2015

Innisfree Jeju Volcanic Nose Pack | Visszlát Mitesszerek!

Review: Innisfree Jeju Volcanic Nose Pack Because I need to write about one of the best and most affordable nose patches! 🙂
Egy nagyon jó és olcsó mitesszerek elleni lehúzható maszk Koreából, vulkáni hamuval! 🙂

ENGLISH:
I am very impressed by the Innisfree Jeju Volcanic Nose Pack, it is a brilliant product! I like using blackhead patches because they are able to clean even the deepest pores around my nose. Let me start by saying that the ingredients are very nice and safe: I can see many anti inflammatory ingredients, great plant extracts (green tea, aloe vera, witch hazel etc.), vitamin E, and according to Innisfree, Jeju volcanic clay is effective in removing sebum and other impurities. Luckily I’ve taken some photos, you can see them below and I have to say, I’m very happy with the result: my pores look smaller, cleaner and the redness has disappeared too! You can also use it on your forehead and chin, wherever you have blackheads or deep, unclean pores. I’ve tried many nose patches and masks, this one is definitely one of the best (and most inexpensive) ones, I’m impressed, my skin looks much better!
Buy it here:
StyleKorean webshop (Korean cosmetics, food etc.)
MAGYAR:
Hogy én mennyire szeretem a koreai mitesszerek elleni tapaszokat! 🙂 Ma a szuper Innisfree Jeju Volcanic Nose Pack termékről lesz szó. Kezdjük azzal, hogy nagyon szépek az összetevői, sok gyulladáscsökkentőt találunk benne, amiknek a hatását lehet is látni, a vulkáni hamu az Innisfree egyik kedvence, ebben a tapaszban is megtalálható, ráadásul a növényi kivonatokat is nagyon jól megválasztották (zöldtea, aloe vera, csodamogyoró és még sok egyéb), de van még itt E vitamin is stb. (nem parfümmentes, de az illatanyag a lista legvégén áll, teljesen rendben van). A Jeju-ról (Korea gyönyörű szigete) származó agyag remekül tisztítja a pórusokat, én pedig szerencsére fotóztam is, így látom az eredményt: 15 perc alatt tényleg sokat javított az orrom állapotán. A pórusok tisztábbak, ennek már magában is örülnék, de még a gyulladást, pirosságot is lehúzta 15 perc alatt! A használati utasítás angolul olvasható, de egyszerű: be kell vizezni a bőrt, rátenni a tapaszt, 15 perc múlva pedig lehúzni és tonikkal áttörölni. Nagyon egyszerű, a hatásával pedig meg vagyok elégedve, s egyébként lehet homlokra és állra is használni, ha ott is mitesszerre hajlamos a bőrünk. Egy dobozban 6 db tapasz található, abszolút pénztárcabarát az ára.
Az enyém innen van:
StyleKorean webshop (koreai kozmetikumok, ételek stb.)
Ingredients:
VP/VA Copolymer, Water, Silica, Volcanic Ash (Volcanic Cluster), Dimethicone, Dipotassium Glycyrrizate, The green Tea Extract, Prickly Pear Extract, Brassica Campestris (Rapeseed) Flower Extract, Tangerine Peel Extract, Mineral Water (Water from Volcanic Rock in Jeju), Witch Hazel Leaf Extract, Aloe Barbadensis Extract, Tocopheryl Acetate, Polysorbate60, Sorbitan Sesquioleate, Fragrance, Titanium Dioxide, Yellow No.4, Red No.504

Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)