Oh My Brush
november 8, 2015

Hadalabo Gokujyn Hyaluronic Acid Cleansing Foam | Bőrbarát, de Hatásos Arclemosó Japánból

 

Szuper, kíméletes, de hatásos arclemosó Japánból: Hadalabo Gokujyn Hyaluronic Acid Cleansing Foam. pH 5.5.
Mivel naponta legalább kétszer mosok arcot, ezért az arclemosóm fontos része a rutinomnak, hajlandó vagyok rá akár többet is költeni. Az elvárásaim: lehetőleg “minden mentes” legyen, szép összetevőkkel (nem kell bele semmi extra, csak a minimum), továbbá legyen gyengéd, de hatásos is, az ára max. $15/€15.
Bőrápolással foglalkozó külföldi bloggerek egyik kedvence a japán Hadalabo Gokujyn Hyaluronic Acid Cleansing Foam, ami egy habzó lemosó nagyon szép összetevőkkel (természetesen alkohol- és illatanyagmentes). A pH értéke 5.5, tehát tökéletes (a pH érték fontosságáról itt írtam már), de ami a legjobb: nemcsak hihetetlenül gyengéd a bőrhöz, hanem még hatásos is. A pumpás flakonnak hála mi már csak a habbal (fehér, illata nincs) találkozunk, így olyan, mintha felhővel mosnánk arcot! :p Volt már ezen az elven működő arclemosóm (The Body Shop aloe), de ez fényévekkel jobb és a hab is sűrűbb. A japánok egyébként nagyon figyelnek arra, hogy az arclemosó magában ne érintkezzen a bőrrel, csak a hab (habosító hálókat biztos láttatok már ebay-n, azt is szoktak használni), így előzik meg az esetleges irritációt. Nekem szimpatikus ez a módszer, ez a lemosó tényleg a leggyengédebb, amit valaha próbáltam (pedig rengeteget használtam már). Este egy (reggelente fél) pumpányi hab elég is egész arcra, s bár kicsit hitetlen voltam, de valóban eltávolít minden szennyeződés, sminkmaradványt (ugyan a szintén japán olajos arclemosóm már eleve egy álom, de a kettő együtt szuper).
Az összetevőlista nagyon rövid, nincs benne semmi, amit kerülnék, 160 ml-es, szerintem sokáig elég lesz, lehet hozzá utántöltőt venni és az ára is rendben van. Figyelem: a tubusos verzió nem ugyanaz, mint ez, hiába a hasonló név.
LINK:

 

Ingredients:
Water, PEG-8, Butylene Glycol, Polyglyceryl-10 Laurate, TEA-Cocoyl Alaninate, Sodium Cocoamphoacetate, Glycerin, Disodium Cocoyl Glutamate, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Methylparaben, Sodium Acetylated Hyaluronate, Sodium Cocoyl Glutamate, Starch Hydroxypropyltrimonium Chloride, Succinic Acid

 

Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)