Magyar English
Oh My Brush
oktĂłber 2, 2015

TonyMoly Bamboo Cool Water Soothing Gel 99%

Review: TonyMoly Bamboo Cool Water Soothing Gel 99% for the lazy girls! 🙂
Bambuszvíz egyedi csomagolásban Koreából: TonyMoly Bamboo Cool Water Soothing Gel 99% , a lusta lányoknak 😉

ENGLISH:
TonyMoly Bamboo Cool Water Soothing Gel contains 99% Damyang bamboo water which is rich in minerals (18) and amino acids, but I couldn’t find the full ingredient list. The gel can be used for face and body too, has a nice scent to it, soothes, hydrates the skin. The cooling sensations makes this product the perfect body lotion for the summer but it’s also great for lazy girls like me in other seasons as well: I don’t like using rich body lotions, my skin is a bit oily, heavy creams never absorb quickly, that’s why I’m interested in gels like this. I have finally found products I actually like (aloe vera and bamboo gels rock my life), this one has the cutest packing ever doesn’t it? 🙂 300 ml, the bottle is huge, the gel absorbs easily, isn’t sticky and the scent is moderate. I recommend it as a body lotion for people with oily and combination skin, for men too, I think they’d enjoy using it.
LINK:
TonyMoly Bamboo Cool Water Soothing Gel 99% JOLSE | ebay
MAGYAR:
TonyMoly Bamboo Cool Water Soothing Gel 99%-ban tartalmaz termĂ©szetes bambuszvizet, amit a lenyƱgözƑ Damyang (nĂ©zzetek kĂ©pet rĂłla, nagyon szĂ©p) szolgĂĄltat 🙂 Friss, hidratĂĄlĂł Ă©s nyugtatĂł hatĂĄssal bĂ­r ez a termĂ©k, amely ĂĄsvĂĄnyi anyagokat Ă©s aminosavakat is tartalmaz a bambusznak hĂĄla. Arcra Ă©s testre is hasznĂĄlhatĂł, s bĂĄr vĂ©ge van mĂĄr a nyĂĄrnak, szerintem ezeknek a gĂ©les termĂ©keknek tovĂĄbbra is helyĂŒk van a polcainkon, fƑleg az enyĂ©men! 🙂 Sajnos Ă©n nem szeretek testĂĄpolĂłt hasznĂĄlni, csak a könnyƱ, hamar felszĂ­vĂłdĂł krĂ©meket szereti a bƑröm (Ă©s Ă©n is), ezĂ©rt mostanĂĄban az ehhez hasonlĂł termĂ©kek Ă©rdekelnek. Van mĂĄr egy, az aloe verĂĄs Ă©s tĂ©gelyes, a csomagolĂĄsa ennek tehĂĄt praktikusabb Ă©s bambuszos kencĂ©m mĂ©g soha nem volt, pedig nagyon nĂ©pszerƱ, s persze a kĂŒlönleges forma is felkeltette a figyelmemet! 🙂 Én csak testre hasznĂĄlom, zsĂ­ros, kombinĂĄlt bƑrre ezek a gĂ©lek tökĂ©letesek, de a szĂĄrazabbat nem fogja kellƑ kĂ©ppen hidratĂĄlni szerintem. KönnyƱ, szinte szĂ­ntelen zselĂ©, hamar felszĂ­vĂłdik, nem kell vĂĄrni, az illata kellemes (az összetevƑket sajnos nem talĂĄlom), nyugtatja a bƑrt Ă©s puhĂĄvĂĄ teszi, s vĂ©gre Ă©n is kenem magamat valamivel, aki eddig testĂĄpolĂłhoz tĂșl lusta volt 😀 300 ml Ă©s szerintem fĂ©rfiak is tudnĂĄk Ă©rtĂ©kelni az ĂĄllaga Ă©s az illata miatt.

TĂĄmogasd az oldalt!

ArcĂĄpolĂĄsi Rutinom 2020

Mindent A FĂ©nyvĂ©delemrƑl! + TĂ©vhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcåpolåsi Rutin

Archive

2021 75 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanĂșgy hasznĂĄlhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek Ă©s nem is lesznek felugrĂł Ă©s zavarĂł reklĂĄmok soha, Ă­gĂ©rem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)