Oh My Brush
október 2, 2015

TonyMoly Bamboo Cool Water Soothing Gel 99%

Review: TonyMoly Bamboo Cool Water Soothing Gel 99% for the lazy girls! 🙂
Bambuszvíz egyedi csomagolásban Koreából: TonyMoly Bamboo Cool Water Soothing Gel 99% , a lusta lányoknak 😉

ENGLISH:
TonyMoly Bamboo Cool Water Soothing Gel contains 99% Damyang bamboo water which is rich in minerals (18) and amino acids, but I couldn’t find the full ingredient list. The gel can be used for face and body too, has a nice scent to it, soothes, hydrates the skin. The cooling sensations makes this product the perfect body lotion for the summer but it’s also great for lazy girls like me in other seasons as well: I don’t like using rich body lotions, my skin is a bit oily, heavy creams never absorb quickly, that’s why I’m interested in gels like this. I have finally found products I actually like (aloe vera and bamboo gels rock my life), this one has the cutest packing ever doesn’t it? 🙂 300 ml, the bottle is huge, the gel absorbs easily, isn’t sticky and the scent is moderate. I recommend it as a body lotion for people with oily and combination skin, for men too, I think they’d enjoy using it.
LINK:
TonyMoly Bamboo Cool Water Soothing Gel 99% JOLSE | ebay
MAGYAR:
TonyMoly Bamboo Cool Water Soothing Gel 99%-ban tartalmaz természetes bambuszvizet, amit a lenyűgöző Damyang (nézzetek képet róla, nagyon szép) szolgáltat 🙂 Friss, hidratáló és nyugtató hatással bír ez a termék, amely ásványi anyagokat és aminosavakat is tartalmaz a bambusznak hála. Arcra és testre is használható, s bár vége van már a nyárnak, szerintem ezeknek a géles termékeknek továbbra is helyük van a polcainkon, főleg az enyémen! 🙂 Sajnos én nem szeretek testápolót használni, csak a könnyű, hamar felszívódó krémeket szereti a bőröm (és én is), ezért mostanában az ehhez hasonló termékek érdekelnek. Van már egy, az aloe verás és tégelyes, a csomagolása ennek tehát praktikusabb és bambuszos kencém még soha nem volt, pedig nagyon népszerű, s persze a különleges forma is felkeltette a figyelmemet! 🙂 Én csak testre használom, zsíros, kombinált bőrre ezek a gélek tökéletesek, de a szárazabbat nem fogja kellő képpen hidratálni szerintem. Könnyű, szinte színtelen zselé, hamar felszívódik, nem kell várni, az illata kellemes (az összetevőket sajnos nem találom), nyugtatja a bőrt és puhává teszi, s végre én is kenem magamat valamivel, aki eddig testápolóhoz túl lusta volt 😀 300 ml és szerintem férfiak is tudnák értékelni az állaga és az illata miatt.

Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)