Magyar English
Oh My Brush
október 2, 2015

TonyMoly Bamboo Cool Water Soothing Gel 99%

Review: TonyMoly Bamboo Cool Water Soothing Gel 99% for the lazy girls! ūüôā
Bambuszv√≠z egyedi csomagol√°sban Kore√°b√≥l: TonyMoly Bamboo Cool Water Soothing Gel 99% , a lusta l√°nyoknak ūüėČ

ENGLISH:
TonyMoly Bamboo Cool Water Soothing Gel contains 99% Damyang bamboo water which is rich in minerals (18) and amino acids, but I couldn’t find the full ingredient list. The gel can be used for face and body too, has a nice scent to it, soothes, hydrates the skin. The cooling sensations makes this product the perfect body lotion for the summer but it’s also great for lazy girls like me in other seasons as well: I don’t like using rich body lotions, my skin is a bit oily, heavy creams never absorb quickly, that’s why I’m interested in gels like this. I have finally found products I actually like (aloe vera and bamboo gels rock my life), this one has the cutest packing ever doesn’t it? ūüôā 300 ml, the bottle is huge, the gel absorbs easily, isn’t sticky and the scent is moderate. I recommend it as a body lotion for people with oily and combination skin, for men too, I think they’d enjoy using it.
LINK:
TonyMoly Bamboo Cool Water Soothing Gel 99% JOLSE | ebay
MAGYAR:
TonyMoly Bamboo Cool Water Soothing Gel 99%-ban tartalmaz term√©szetes bambuszvizet, amit a lenyŇĪg√∂zŇĎ Damyang (n√©zzetek k√©pet r√≥la, nagyon sz√©p) szolg√°ltat ūüôā Friss, hidrat√°l√≥ √©s nyugtat√≥ hat√°ssal b√≠r ez a term√©k, amely √°sv√°nyi anyagokat √©s aminosavakat is tartalmaz a bambusznak h√°la. Arcra √©s testre is haszn√°lhat√≥, s b√°r v√©ge van m√°r a ny√°rnak, szerintem ezeknek a g√©les term√©keknek tov√°bbra is hely√ľk van a polcainkon, fŇĎleg az eny√©men! ūüôā Sajnos √©n nem szeretek test√°pol√≥t haszn√°lni, csak a k√∂nnyŇĪ, hamar felsz√≠v√≥d√≥ kr√©meket szereti a bŇĎr√∂m (√©s √©n is), ez√©rt mostan√°ban az ehhez hasonl√≥ term√©kek √©rdekelnek. Van m√°r egy, az aloe ver√°s √©s t√©gelyes, a csomagol√°sa ennek teh√°t praktikusabb √©s bambuszos kenc√©m m√©g soha nem volt, pedig nagyon n√©pszerŇĪ, s persze a k√ľl√∂nleges forma is felkeltette a figyelmemet! ūüôā √Čn csak testre haszn√°lom, zs√≠ros, kombin√°lt bŇĎrre ezek a g√©lek t√∂k√©letesek, de a sz√°razabbat nem fogja kellŇĎ k√©ppen hidrat√°lni szerintem. K√∂nnyŇĪ, szinte sz√≠ntelen zsel√©, hamar felsz√≠v√≥dik, nem kell v√°rni, az illata kellemes (az √∂sszetevŇĎket sajnos nem tal√°lom), nyugtatja a bŇĎrt √©s puh√°v√° teszi, s v√©gre √©n is kenem magamat valamivel, aki eddig test√°pol√≥hoz t√ļl lusta volt ūüėÄ 300 ml √©s szerintem f√©rfiak is tudn√°k √©rt√©kelni az √°llaga √©s az illata miatt.

T√°mogasd az oldalt!

Arc√°pol√°si Rutinom 2020

Mindent A F√©nyv√©delemrŇĎl! + T√©vhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZN√ĀLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyan√ļgy haszn√°lhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek √©s nem is lesznek felugr√≥ √©s zavar√≥ rekl√°mok soha, √≠g√©rem! :) K√∂sz√∂n√∂m, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)