Oh My Brush
október 28, 2015

Tökéletes Szemöldök Fél Perc Alatt

 

Ha nincs időd vagy nem szeretsz sokáig sminkelni reggelente, akkor ezt a pár dolláros szemöldökfestéket neked találták ki! 🙂

Ez a poszt talán azoknak érdekes lesz, akik még nem találták meg a tökéletes szemöldökre való termékeket 🙂 Minden reggel eszembe jut, hogy igazán írhatnék erről a két termékről a blogra, hátha valakinek hasznos lenne. Sokáig ceruzát majd szemöldökpúdert használtam, aztán vágyakoztam persze én is az Anastasia Beverly Hills szemöldökfestékek után, de mióta kipróbáltam ezt a pár dolláros koreai csodát, azóta semmi más nem kell. A rendkívül kedvező ára mellett pozitívum, hogy pillanatok alatt megrajzolom a szemöldökömet, ráadásul egész nap tart, hiszen a Holika Holika Wonder Drawing 1sec. Finish Browcara igazán tartós darab és a színével is nagyon elégedett vagyok. Több árnyalatban is kapható egyébként, az enyém a #01 Natural Brown, nagyon szép, természetes szín.
Fél perc alatt kész is vagyok, mert ennyire egyszerű az egész: a kefe segítségével felviszek egy kevés festéket a szemöldökömre, aztán az ecsettel ezt eloszlatom, megrajzolom a kívánt formát, s mivel nem szárad meg egyből (kb. 1-2 perc kell neki), ezért javítani is van idő, ha esetleg kellene. Továbbra is az Etude House My Beauty Tool Brush 351 szemöldökecsetet használom minden nap, imádom! A két termék együtt pedig kb. 10 dollár, szóval egy szavam sem lehet sem az árra, sem a minőségre, ráadásul reggelente hamar elkészülök! Mindegyet hónapok óta használom és csak ajánlani tudom!
LINK:
Holika Holika Wonder Drawing 1sec. Finish Browcara EBAY LINK
vagy másik eladó: EBAY LINK
Etude House My Beauty Tool Brush 351 EBAY LINK

 

Száradás után:

 

 

Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)