Oh My Brush
október 28, 2015

The Saem Eco Soul Kiss Button Lips [Matte] M05

 

Gorgeous matte shades on the blog! Read my The Saem Eco Soul Kiss Button Lips [Matte] review, this lipstick is definitely worth mentioning!
Csodaszép matt rúzsok Koreából őszre, télre a The Saem márkától!

 
ENGLISH:
Today I’d like to review something awesome 🙂 The Saem Eco Soul Kiss Button Lips (by the way these are advertised by Shinee): these 6 new matte shades (3 warm and 3 cool toned shades) look beautiful, they could be perfect for fall and winter, that’s why I chose one of them. Mine is the following: 05 Red Warmer is a gorgeous lipstick with great texture and thanks to the matte finish it’s definitely long lasting as well. If I didn’t know the brand I would think it’s a luxury product, that’s how perfect it is! The packaging is simple, not cute or fancy but sometimes a classic design works just fine too 🙂 I’m still amazed by all these Korean drugstore brands and their inexpensive but fantastic makeup products. Keep up the good work The Saem! 🙂
LINK:
The Saem Eco Soul Kiss Button Lips JOLSE webshop | ebay
MAGYAR:
The Saem Eco Soul Kiss Button Lips most már matt verzióban is kapható (eredetileg a Shinee fiúk reklámozták ezeket a rúzsokat), én pedig egy szép színt kerestem őszre/télre, a 05 Red Warmer tökéletesnek tűnt képen, s élőben sem csalódtam. A 3 hideg és 3 meleg árnyalat közül elég nehéz választani, mert mindegyik csodaszép, de a 05-ösről biztosan elmondhatom, hogy tökéletesen fed, remek az állaga és nagyon tartós! Nem kopik, órákon át a helyén marad, s bár matt, de nem szárít, egyszerűen pont azt tudja, amit egy jó rúzstól elvár az ember. A csomagolás ugyan nem cuki, de az egyszerűséggel sincs semmi baj, sőt! A minőségével nagyon meg vagyok elégedve, ha nem tudnám, hogy egy koreai drogériás márkáról van szó, akkor biztosan sokkal drágábbnak gondolnám. Továbbra is úgy látom, hogy a koreai márkák sminktermékek terén is nagyon alkotnak, kiváló minőségre törekednek, arról nem is beszélve, hogy mekkora a választék, milyen sok kollekcióval jönnek ki és mennyire pénztárcabarátok tudnak maradni.
LINK:
The Saem Eco Soul Kiss Button Lips JOLSE webshop | EBAY

 

 

 

 

 

 

 

 

Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)