Magyar English
Oh My Brush
október 7, 2015

StyleKorean Haul | Missha, Su:m37, Innisfree, Banila Co. etc.

I’m really happy because I’ve received a huge package from StyleKorean! I can’t wait to review all of the products!
Egy hatalmas csomag érkezett a StyleKorean webshoptól, tele izgalmas koreai termékekkel!

ENGLISH:
StyleKorean is a webshop selling Korean cosmetics, snacks and food. I was very excited when I saw the huge box and as you can see, my package contained many fantastic products! I’ve known most of the brands, many of them are my favourites such as Missha or Innisfree but now I can get to know some Korean high end brands too (Su:m37) or other popular ones e.g. Acwell, Banila co. or A.H.C. etc. It will take some time to review everything that’s why I wanted to share a haul post first, now you can see what I’m using currently. So far, I’m very impressed by the lightweight but moisturizing Acwell cream, it’s perfect for combination skin and has a very impressive ingredient list too. I’m totally obsessed with the Su:m37 Secret Programming Essence, it seriously does WONDERS to the skin. I’ve got 10 samples and I’m afraid my skin will be longing for the full sized bottle too 😀 The Missha Radiance pact is a gorgeous powder inside and outside, luxurious and great but I’m also happy to try out the Banila co Radiant CC cream (it was advertised by Jessica Jung if I’m correct) and some more Innisfree products.
StyleKorean provides great service, fast delivery, the items were wrapped perfectly and everything arrived safely. Reviews are coming soon! 🙂

MAGYAR:
A StyleKorean webshop régen HonestSkin néven futott, de azóta szinte mindent megváltoztattak: weboldal, név, dolgozók, kínált termékek stb. Aminek rendkívül örültem, hogy most már koreai kozmetikumok mellett még édességet, ételeket is találunk náluk! :p Az új koncepció és a weboldal is sokkal jobb szerintem, a mai posztban a tőlük kapott csomagot láthatjátok. Időhiány miatt biztos lesz pár dolog, amikről csak jövőre fogok írni, de addig is szerettem volna bemutatni azokat, amik izgalmasabbak. Kezdjük az Acwell arckrémmel, aminek nagyon örültem, mert olvastam már ezekről a krémekről, a világoskéknek szépek az összetevői, könnyű, de jól hidratál, mintha nekem találták volna ki! 🙂 Természetesen a Missha púder csodaszép csomagolása egyből megfogott: kívülről és belülről is gyönyörű, ha nem tudnám, hogy Missha, azt hinném, valamelyik luxusmárkától van. Púdert minden nap használok, ez a 21-es szín elég világos, a por maga pedig nagyon finom, selymes. Az A.H.C. márkát eddig nem ismertem, de ez a szemránckrém egy álom, tökéletes az állaga az én korosztályomnak (30 leszek): gél és krém között van, ezért nagyon jól hidratál, de hamar fel is szívódik, a csomagolását pedig ennek is imádom! 🙂 A legnagyobb örömöt viszont a Su:m37 Secret Programming Essence okozta, amiből ugyan csak mintákat kaptam, de régóta ki szerettem volna már próbálni egy igazi luxusmárka fermentált esszenciáját is. Ennek az összetevőlistája lenyűgöző, s már első használat után leesett az állam: fantasztikus dolgokat tud a bőrrel művelni! A Banila co. Radiance CC krémről hallottam már, hiszen Jessica Jung (ex Girls Generation) reklámozta anno, de akkor még az erős fedésű bb krémeket választottam inkább, most már vevő vagyok a könnyed CC krémekre is. Az Innisfree vulkanikus mitesszereltávolító tapaszaira is nagyon kíváncsi vagyok, illetve az Innisfree mézes ajakbalzsamba is beleszerettem a finom illata miatt, de van még itt két sampon+pakolás minta, illetve két arcmaszk is az NWF és az NMF márkáktól, viszont ezekben alkohol van, ha jól emlékszem, de majd meglátjuk, hogy milyenek 🙂
Ha valamiről érdekel titeket teszt “sűrgősen”, akkor szóljatok, egyébként haladok a szokásos tempómban 🙂 Linkeltem minden terméket:

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)