Oh My Brush
október 13, 2015

COSRX Snail 92 All In One Cream | Csigakrém Koreából

 

 

Mert csiganyál nélkül lehet élni, de nem érdemes :p Egy nagyon jó csigakrém Koreából baráti áron: COSRX Snail 92 All In One Cream

Mostanában az egyik kedvenc koreai márkám a COSRX, mert nagyon kedvező áron kínálnak szuper termékeket, a többségnek pedig az összetevőlistája is tökéletes. Bár már a nyugati márkák is ráhangolódtak a csigakrémekre, azért a koreai cégeket nem lehet lekörözni, náluk hatalmas a választék. Gyógyító, ránctalanító hatása miatt olyan népszerű a csiganyál, de emellett nagyon jól tud ápolni és hidratálni már magában is, a hozzáadott extra összetevőkkel pedig lehet ezt még fokozni. Én mindenképp olyat szerettem volna most őszre és télre, ami jól hidratál, de könnyű és hamar felszívódik, s lehetőleg az összetevőlista se legyen túl hosszú. A COSRX Snail 92 All In One Cream épp ilyennek tűnt, meg is rendeltem pár hónapja.
Parfüm-, alkohol- és parabénmentes, 92%-ban csiganyálat tartalmaz, amihez még jön több hidratáló, B5 vitamin, gyulladáscsökkentő stb. Az állaga valahol a krém és a zselé között van, ennek megfelelően könnyű a bőrön, de lehet érezni, hogy ott van és hat. Egyből sokkal puhább, hidratáltabb lesz az arcunk, s én úgy látom, hogy ad egy kis egészséges fényt is, bár ez sajnos elmúlik, mire teljesen felszívódik, pedig szép 🙂 Nagyon száraz bőrre nem lesz magában elég, de normál és kombinált bőrre viszont tökéletes, főleg hidegebb időben. Természetesen sminkelni is jól lehet rá, én nappalra szoktam használni, egész nap hidratált marad a bőr, de nem zsírosodik jobban tőle, szóval mindenben megfelel az elvárásaimnak. 100 ml-es a tégely, egy jó ideig biztosan kitart majd, mert egyébként kevesebb is kell belőle, mint egy átlagos krémből.
 
Ingredients:
Snail Secretion Filtrate, Betaine, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Sodium Hyaluronate, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Arginine, Dimethicone, Carbomer, Panthenol, Allantoin, Sodium Polyacrylate, Xanthan Gum, Ethyl Hexanediol, Adenosine, Phenoxyethanol

 

 

Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)