Oh My Brush
szeptember 5, 2015

TonyMoly Easy Touch Gel Eyeliner

 

Are you searching for a great but inexpensive gel eyeliner? You’ve just found it! 🙂 TonyMoly Easy Touch Gel Eyeliner

Egy szuper, de olcsó zselés tus Koreából: TonyMoly Easy Touch Gel Eyeliner, ami három színben kapható, én a barnát mutatom meg.

ENGLISH:
I’m very loyal when it comes to my everyday makeup items: matte shadows and -preferably- brown gel eyeliners are my favourites. TonyMoly offers 3 different version in their Easy Touch Gel Eyeliner line: black, brown and pearl brown, I chose the brown one. This one looks the most natural, it is great for blue eyes and you just can’t go wrong with it 🙂 The soft, gel formula is easy to use with any eyeliner brush, you have a few seconds to fix any mistakes and then it stays pretty for the rest of the day. It’s long lasting even on my oily lids and hooded eyes! I really love this shade, it’s the perfect brown, matte enough for any everyday look but there’s the Pearl Brown or Black shade too in case you want something more dramatic 🙂 Highly recommended!
 
Buy it here:
TonyMoly Easy Touch Gel Eyeliner JOLSE webshop | ebay
MAGYAR:
TonyMoly Easy Touch Gel Eyeliner: Hűséges vagyok továbbra is a zselés tusokhoz, s mióta felfedeztem, hogy barna színben is lehet ilyesmit venni, azóta csak ilyet használok. A fekete a mindennapokra nekem túl sok, de a barna tökéletes, nem túl feltűnő, mégis ott van és kiemeli a szemet. Drágát nem veszek ilyesmiből, mert úgysem használnám el, mire beszárad, az olcsóbbakkal pedig semmi problémám sincs, ki lehet fogni nagyon jókat. A koreai TonyMoly-ban nem szoktam csalódni, tusból egyébként többet is árulnak, én az Easy Touch-ot választottam, azon belül is a barnát, de van még Pearl Brown, az fényesebb és persze feketét is árulnak.
Az állaga krémes, puha, nagyon könnyen lehet vele rajzolni, de ha mégsem sikerült a vonal, akkor még lehet pár másodpercig alakítani rajta. Miután megszárad, ott is marad egész napon át, hiába az olajos és rejtett szemhéjam. A színe is szép, épp olyan, amire számítottam, ez tehát a mattabb, visszafogottabb verzió, de van fényesebb is belőle. Ha olcsó, de jó zselés tust kerestek, akkor ez megérdemel egy esélyt szerintem 🙂
Innen:
TonyMoly Easy Touch Gel Eyeliner JOLSE webshop | ebay

 

 

 

Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)