Magyar English
Oh My Brush
szeptember 5, 2015

TonyMoly Easy Touch Gel Eyeliner

Are you searching for a great but inexpensive gel eyeliner? You’ve just found it! ūüôā TonyMoly Easy Touch Gel Eyeliner

Egy szuper, de olcs√≥ zsel√©s tus Kore√°b√≥l: TonyMoly Easy Touch Gel Eyeliner, ami h√°rom sz√≠nben kaphat√≥, √©n a barn√°t mutatom meg.

ENGLISH:
I’m very loyal when it comes to my everyday makeup items: matte shadows and -preferably- brown gel eyeliners are my favourites. TonyMoly offers 3 different version in their Easy Touch Gel Eyeliner line: black, brown and pearl brown, I chose the brown one. This one looks the most natural, it is great for blue eyes and you just can’t go wrong with it ūüôā The soft, gel formula is easy to use with any eyeliner brush, you have a few seconds to fix any mistakes and then it stays pretty for the rest of the day. It’s long lasting even on my oily lids and hooded eyes! I really love this shade, it’s the perfect brown, matte enough for any everyday look but there’s the Pearl Brown or Black shade too in case you want something more dramatic ūüôā Highly recommended!

Buy it here:
TonyMoly Easy Touch Gel Eyeliner JOLSE webshop | ebay
MAGYAR:
TonyMoly Easy Touch Gel Eyeliner: HŇĪs√©ges vagyok tov√°bbra is a zsel√©s tusokhoz, s mi√≥ta felfedeztem, hogy barna sz√≠nben is lehet ilyesmit venni, az√≥ta csak ilyet haszn√°lok. A fekete a mindennapokra nekem t√ļl sok, de a barna t√∂k√©letes, nem t√ļl feltŇĪnŇĎ, m√©gis ott van √©s kiemeli a szemet. Dr√°g√°t nem veszek ilyesmibŇĎl, mert √ļgysem haszn√°ln√°m el, mire besz√°rad, az olcs√≥bbakkal pedig semmi probl√©m√°m sincs, ki lehet fogni nagyon j√≥kat. A koreai TonyMoly-ban nem szoktam csal√≥dni, tusb√≥l egy√©bk√©nt t√∂bbet is √°rulnak, √©n az Easy Touch-ot v√°lasztottam, azon bel√ľl is a barn√°t, de van m√©g Pearl Brown, az f√©nyesebb √©s persze feket√©t is √°rulnak.
Az √°llaga kr√©mes, puha, nagyon k√∂nnyen lehet vele rajzolni, de ha m√©gsem siker√ľlt a vonal, akkor m√©g lehet p√°r m√°sodpercig alak√≠tani rajta. Miut√°n megsz√°rad, ott is marad eg√©sz napon √°t, hi√°ba az olajos √©s rejtett szemh√©jam. A sz√≠ne is sz√©p, √©pp olyan, amire sz√°m√≠tottam, ez teh√°t a mattabb, visszafogottabb verzi√≥, de van f√©nyesebb is belŇĎle. Ha olcs√≥, de j√≥ zsel√©s tust kerestek, akkor ez meg√©rdemel egy es√©lyt szerintem ūüôā
Innen:
TonyMoly Easy Touch Gel Eyeliner JOLSE webshop | ebay

T√°mogasd az oldalt!

Arc√°pol√°si Rutinom 2020

Mindent A F√©nyv√©delemrŇĎl! + T√©vhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZN√ĀLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyan√ļgy haszn√°lhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek √©s nem is lesznek felugr√≥ √©s zavar√≥ rekl√°mok soha, √≠g√©rem! :) K√∂sz√∂n√∂m, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)