Magyar English
Oh My Brush
szeptember 23, 2015

JOLSE HAUL | Koreai Termékek

Getting ready for autumn with some Korean products! Missha, the Saem, Innisfree, Etude House etc.
Koreai termékek, amivel kicsit őszre hangolódhatunk! 🙂 Missha cushion, the Saem matt rúzs, Etude House, Innisfree stb.

ENGLISH:
I’ll review all of these products but I love hauls, so here’s mine + my first impressions 🙂 
I’m definitely ready for autumn, but my makeup bag needed a little bit of upgrade. The Missha Magic cushion has been very popular since its release and now I understand why. This bb cream is perfect: #21 is a beautiful shade for fair skin, the coverage is medium, the packaging is gorgeous and it makes pores and wrinkles disappear. I wasn’t obsessed with cushion foundations but this one is just lovely! Matte lipsticks are great for fall and the Saem knows it too: the new darker shades are very pigmented, beautiful and long lasting as well. I chose 05 Red Marmer because usually I go for pinks and now I wanted something different. Innisfree has two new bronzers (Mineral Shading), I chose the darker one which is perfect for fair skin, the colour is very natural, I just wish there were more shades available! As I watch a lot of K dramas and I’m into K pop too, I see how Koreans do their makeup and I’m in love with their ideas! I’d try to copy them but I need some tools first, for example the Etude House Shine Volumer: according to Koreans if you use highlighter under your eyes then you’ll look younger and innocent. I need to get used to it but I’m loving the result so far! 🙂 I haven’t tried it yet but the Koelf eyebrow fixer promises long lasting eyebrows. This kind of products are popular, I wonder how good this one is. Links are below!
MAGYAR:
Általában bőrápolással kapcsolatos dolgokkal vannak tele a Koreából érkező csomagjaim, de most inkább a sminktermékek dominálnak. Talán az évszakváltás az oka, de megjött a kedvem a sminkeléshez! 🙂 A Missha cushion a megjelenése óta foglalkoztat, a rengeteg pozitív teszt rá is tett egy lapáttal, de az az igazság, hogy abszolút nem bántam meg, hogy megrendeltem, ez egy álom! A 21-es színt választottam, ez az én nagyon világos bőrömre tökéletes, a fedése erős közepes, félmattra szárad, a pórusokat, ráncokat pedig olyan szépen eltünteti! A csodaszép csomagolását is imádom, eddig nagyon boldog vagyok vele. A the Saem nagyon szép matt rúzsokkal jött most ki, őszre tökéletesek ezek a sötétebb színek. Az enyém a 05-ös, gyönyörű, pigmentált, nagyon tartós, igazi minőségi termék, K pop rajongók a Shinee miatt is ismerhetik a márkát, a fiúk is reklámozták már az Eco Soul rúzsokat 🙂 Mivel az Urban Decay bronzosítóm a végét járja, ezért utánpótlásként az Innisfree-től választottam az ásványi bronzosítók közül a sötétebbet, ami egyébként világos bőrre tökéletes, szép a színe, nem narancsos, ezzel is teljesen elégedett vagyok. A koreaiak egyik sminktrükkje, hogy folyékony highlightert tesznek az alsó szempillák alá, amitől fiatalabbnak tűnnek, ehhez pedig külön termékek is léteznek, az Etude House Shine Volumer ilyen (Dreaming Swan kollekcióból). Másokon imádom, magamon még kicsit szokni kell, de hatásos, ez tény! 🙂 A tartós szemöldököt ígérő tollak feltűnően népszerűek most (ki ne szeretné lerövidíteni a reggeli készülődési időt?), én a Koelf márkától választottam egyet, kíváncsi leszek, hogy tényleg napokig megmarad-e! 🙂 A minták és a fátyolmaszk pedig meglepetés volt, mint mindig. Mindenről lesz majd részletes teszt is, de addig is szerettem volna az első benyomásról írni, mert megint nagyon elégedett vagyok a termékekkel, megérdemlik, hogy többször írjak róluk! 🙂
Missha M Magic Cushion SPF50+ PA+++ JOLSE | ebay
the SAEM Eco Soul Kiss Button Lips Matte JOLSE | ebay
Innisfree MINERAL SHADING JOLSE | ebay
Etude house Dreaming Swan Shine Volumer  JOLSE | ebay
Koelf 8 Days Eyebrow Fixer JOLSE | ebay

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)