Oh My Brush
szeptember 14, 2015

COSRX Natural Embo Cotton Puff

 

 

Milyen egy igazán jó vattakorong? A koreai COSRX Natural Embo Cotton Puff egy nagyon jó példa rá.

Ebben a rövid posztban egy szuper termékről szeretnék írni, mert valljuk be, ilyesmiről ritkán van szó blogokon, pedig a vattakorong szerintem mindenkinél megtalálható a fürdőszobában. Én szemsmink lemosásához és nagyon folyékony bőrápolási termékek felviteléhez használom, de ugye ismerősek a következő problémák: a vatta csak szívja magába a terméket, szakad, esetleg a bőrön is kellemetlen, mert nem elég puha stb. Azt eddig is tudtam, hogy az ázsiai verzióknak köze nincs ahhoz, amiket eddig használtam, japán, koreai videókban gyakran felbukkannak, kíváncsi voltam tehát.
COSRX Natural Embo Cotton Puff nem drága, 80 db van egy csomagban, amik speciális módon készültek, így nem esnek szét, amit felszívnak, azt nagyon jól vissza is tudják adni, emellett rendkívül puhák is, gyengédek a bőrhöz. Az első pillanattól kezdve imádom, minden ígéretét betartja, ráadásul nagyon igényes és praktikus is a csomagolás, végre nincs pazarlás, amit szerintem annak köszönhetünk, hogy nagyon vékony, de tömött lapok ezek, amik jól megtartják és le is adják a folyadékot. A különbség egyszerűen hatalmas.
Nagyon örülök, hogy megvettem, arcápolásban, nagyon folyékony termékek felvitelében verhetetlen, biztosan újra fogom venni (bár egy japán verzióval is szemezek még :p ).

 

 

 

 

Támogasd az oldalt!

5 responses to “COSRX Natural Embo Cotton Puff”

 1. Audrey80 says:

  Nekem is a vékony puha korongvatta jön be 🙂 Jó a Dm-es meg a teszkós is. Azt utálom, amelyik szöszöl meg szétesik, ha meg kemény, akkor az arcom közelébe sem megy.

 2. phoenix says:

  Ó, a fenébe, pénteken adtam le egy rendelést a Wishtrenden… 😀

 3. Sil says:

  Igen, ilyet én is rendeltem múltkor, tényleg jó kis vatta. Viszont ez a papírdobozos csomagolás utazáshoz nem igazán alkalmas, úgyhogy a DM-eset sem fogom mellőzni miatta.

 4. Belle Femme says:

  Wow, their texture seems very soft. I love Shiseido cotton puffs. very velvety 🙂

  http://naturelbellefemme.blogspot.com

 5. katacita says:

  Sosem találkoztam még ilyesmi vattával, ami ennyire átázik, először nem is tudtam, hogy szeressem vagy utáljam, de végül rájöttem, hogy ez annyira puha és olyan jól esik vele áttörölni az arcom, hogy csak szeretni lehet. 🙂 most ajándékba jött, de ha legközelebb rendelek a Wishtrendről, beteszek egy dobozzal a kosárba. 🙂

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)