Oh My Brush
augusztus 1, 2015

Rojukiss AC Clearing Overnight Spot | Éjszakai Ecsetelő Pattanásra


ENGLISH:
I’d like to share my thoughts about the Rojukiss AC Clearing Overnight Spot before it gets sold out (it’s already 40% cheaper). Overnight spot or “pink powder” products are very popular in Korea, I used one in the past too (Etude House pink powder), it was effective but I always wanted to get to know some Rojukiss products too and the ingredients of the AC Clearing Overnight Spot looked good enough for me. Just in case you don’t know: do not shake the bottle! The powder and the liquid should be separated when you place the cotton swab into the bottle.
I bought it because I hoped that it would help pimples heal faster without leaving scars behind but does it really work? It definitely does! Pimples become smaller and the redness reduces too, its effect is clearly visible the next morning. The ingredients: there are some anti-inflammatories such as zinc oxide, titanium dioxide, calamine (well, it soothes the irritated, itchy skin), the moisturizing effect of glycerin is needed too, especially because the main ingredient is isopropyl alcohol and it could be drying. Isopropyl alcohol has many benefits too: it can get rid off excess oils trapped in the dermis and can clean off acne-causing bacteria. Azelaic acid fades spots and salicylic acid can cure acne prone skin as well. Isopropyl alcohol evaporates in seconds (it’s not drying at all), the liquid dries immediately and you can go to bed, your pimples get cured overnight.
I didn’t expect miracles (pimples caused by hormonal acne are vicious little things) but this product works and I don’t see any side effects. I bought it for $18 but it’s on sale (40% off) now! 

WishTrend:
Rojukiss AC Clearing Overnight Spot $17.99 $10.79
(If you buy a product listed in the Free Shipping zone then everything else will be shipped for free too. Or use my code 262126403 to get $5 off).
MAGYAR:
Gyorsan írnék erről a Rojukiss AC Clearing Overnight Spot nevű termékről, mielőtt végleg elfogyna a webshopban (most 40%-kal olcsóbb, mint mikor vettem). Koreában nagyon népszerűek ezek a fajta éjszakai “ecsetelők”, amiket pattanásokra kell kenni. Használtam már régebben ilyet az Etude House-től, de most a Rojukiss márkát szerettem volna kipróbálni. Mikor használom? Amikor érzem, hogy a pattanás ki fog jönni vagy már kint is van. Máshova nem kenem, tehát egy ilyen üveg nagyon sokáig elég lesz, azt pedig érdemes megjegyezni ezekkel a rózsaszín porokkal (pink powder a nevük általában) kapcsolatban, hogy használat előtt nem szabad felrázni őket. A folyadék védi a port a megszilárdulástól, amint a bőrre kerül meg is szárad. A pattanásokra ható főbb összetevőkről: az isopropyl alcohol egyből elpárolog (miközben megszabadítja a bőrt a felesleges olajtól, ezért jó, hogy van benne hidratáló is), a calamine nyugtatja a (pl. viszkető) bőrt, a glycerin hidratál, a zinc oxide, titanium dioxide gyulladáscsökkentő hatással is bír, ezért ne lepődjetek meg rajtuk ebben a termékben, az azelaic acid folthalványító, a szalicilsav pedig szintén jó pattanások ellen, de a lista végén szerepel csak.
Két kérdésetek van szerintem. 1. Tényleg hat? – Igen, egy éjszaka alatt lehúzza a pattanást (attól függ persze, hogy milyen szörnyű a helyzet, de a kiindulási állapottól mindig szebb lesz reggelre), még akkor is, ha az az igazi mély, piros, fájdalmas (hormonális) pattanásról van szó, de nem ezekre vettem egyébként, hanem a kisebbekre, hogy hátha így könnyebben, visszamaradt folt nélkül gyógyulnának. 2. Szárít az alkohol? – Egyáltalán nem, mivel csak 2-3 pattanásra kenem és csak egyszer. Tehát kétszer ugyanarra a pontra nem teszem, mert szerintem felesleges, másnap már látszik, hogy visszahúzódni készül a pattanás, békén hagyom. Egész arcra nem kenek alkoholtartalmú terméket, de ilyen formában megfelel nekem, nincs problémám vele, a lényeg, hogy használ.
Megelőzés ide vagy oda, néha előjön pár pattanás, azokra ez egy egész jó éjszakai kezelés. Jobb, mint azok a koreai átlátszó tapaszok, amiket talán láttatok már itt-ott, bár azokkal inkább az a bajom, hogy nem maradnak a helyükön. Kicsit bánom, hogy nem pár héttel később rendeltem, mert most már majdnem féláron van, de sebaj 🙂
A WishTrend-en megvásárolható még:
(ha a Free Shipping zone-ból vesztek valamit, akkor minden más terméket is ingyen postáznak. A 262126403 kóddal pedig $5 kedvezményt kaptok).
Ingredients:
Isopropyl Alcohol, Calamine, Water, Glycerin, Zinc Oxide, Titanium Dioxide, Camphor, Beta Vulgaris (Beet) Root Extract, Chamaecyparis Obtusa Leaf Extract, Niacinamide, Azelaic Acid, Portulaca Oleracea Extract, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Extract, Salicylic Acid, Sulfur, Methylparaben

Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)