Oh My Brush
augusztus 24, 2015

Real Techniques Eyelining Set | Egy Újabb Szuper Ecsetkészlet

Egy szuper ecsetkészletet vettem és teszteltem az egyik kedvenc márkámtól, ami nem más, mint a Real Techniques Eyelining Set

Imádom az ecsetkészleteket, a Real Techniques pedig egy nagyszerű és megfizethető márka, elég sok ecsetem van már tőlük, s amikor megláttam az új Real Techniques Eyelining Set készletet az iHerb-en, nem is gondolkoztam tovább. A négy ecset mellé kapunk egy ecsettartót is, ami szép és igényes, jó nagy, így utazáshoz jól jön, pakolhatunk még bele, de szerintem tolltartónak sem lenne utolsó! 🙂
Mindegyik ecsetet különböző tusvonal húzására találták ki, de többet is fel tudunk használni más célra, így igazából lehet tus-, szemöldök-, és ajakecsetünk is egyszerre, attól függően, hogy kinek mire van szüksége.
Eyeliner brush: ezt próbáltam ki először, mert általában ezt a ferde formát szeretem, jól tudok vele dolgozni, hasonlón tanultam meg anno tusvonalat húzni. Nem lenne teljes a készlet nélküle, nekem kifejezetten hasznos, mert szeretem, ha van mindig ilyen formájú tiszta tusecset kéznél. Természetesen szemöldökhöz is lehet használni.
Precision liner brush: van már hasonló ecsete a márkának, azt is imádom, az egyik kedvencem, de ez még annál is vékonyabb, így szuper pontosan lehet vele dolgozni. Nem gondoltam volna, hogy pont ez fog levenni a lábamról, de így történt. Annyira egyszerű vele szép vonalat húzni, még akkor is, ha olyan kis ügyetlen a keze valakinek, mint az enyém! 🙂 Emellett nagy pozitívum rejtett szemhéjjal rendelkezőknek, hogy ezzel az ecsettel szorosan a szempillák tövében tudunk vékony vonalat rajzolni, ami ilyen szemformánál a legelőnyösebb. Szuper ecset, magában is árulniuk kellene, mert megéri megvenni.
Smudge brush: füstös szem készítéséhez remek társunk lesz, könnyű vele az éles vonalakat szépen elsatírozni, de alsó szempillákhoz is szoktam vele felvinni a festéket, arra is tökéletes.
Pointed liner brush: nagyon érdekes formát kapott, van laposabb oldala is, így lehet vele vékony vagy vastag vonalat is egyszerűen húzni. Ajakecsetnek is jó, így akkor is kihasználható, ha esetleg úgy érezzük, hogy négy tusecset esetleg túl sok lenne.
Nem voltak kétségeim rendeléskor sem, hogy mindegyik használatban lesz majd, így is lett, nem túlzás ez a szett, mert olyan ecseteket tartalmaz, amikre mindenkinek szüksége van, akik szeretnek tust használni és füstös szemet készíteni. Átlagembernek is szuper, de sminkeseknek szerintem egyenesen főnyeremény, mert a vékony és a laposabb ecset hatalmas szabadságot ad a képzeletnek és a kreativitásnak, precízen lehet velük dolgozni.
Innen rendeltem:
Első vásárlók $5-10 kedvezményt kapnak a rendelés értékétől függően a BIV421 kóddal.

Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)