Magyar English
Oh My Brush
augusztus 9, 2015

Etude House, Missha, TonyMoly | Jolse Haul

Korean haul: Etude House Bling Me Prism palette, eye shadows, TonyMoly Bamboo soothing water, Missha mascara etc.
Néhány új koreai termék: Etude House paletta, szemhéjpúderek, TonyMoly bambusz gél, Missha szempillaspirál stb.

ENGLISH:
My latest package from Jolse contained some exciting, new products. The most interesting one is the TonyMoly 99% Bamboo Soothing gel. I LOVE the packaging, how amazing is it?! Bamboo water is an interesting ingredient, I really wanted to try it out. This gel can be used on your face and body too, I think it’s perfect for the summer if you want something that absorbs fast. I’m in love with brown, gel eyeliners too, this one from TonyMoly is great, exactly what I wanted: something simple but nice, there’s no everyday makeup look without a thin, brown line! 🙂 It’s available in 3 shades: brown, pearl brown and black. I can’t believe how pretty this Missha mascara is! The packaging is gorgeous (pretty pink box), it’s called Princess Volume but there are curling, lengthening etc. versions too. And last but not least the Etude House Bling Me Prism empty palette and 2 eye shadows. The palette is the cutest thing on this palette and the mono eye shadows are great and very pigmented, I’ll definitely buy two more to finish my palette 🙂 Where to buy them? Links below!
MAGYAR:
Van pár koreai újdonság, amit szívesen megmutatnék nektek is. Az egyik ilyen a TonyMoly 99% bambuszvizet tartalmazó gél, aminek a csomagolásáért is oda vagyok, de most egyébként is ég a bambusz láz Koreában, érdekelt engem is. 300 ml-es, arcra és testre is lehet használni, ilyenkor nyáron szívesebben használunk szerintem könnyű, gyorsan felszívódó, esetleg hűsítő krémeket, ez is ilyen. Barna, zselés szemhéjtusokat szoktam leginkább használni, ebből kellett utánpótlás, most a TonyMoly-tól választottam egyet. Eddig nagyon elégedett vagyok vele, ez egyébként a sima barna szín, de van fénylő barna és fekete is. A Missha új szempillaspiráljai közül – természetesen – a cuki rózsaszínre esett a választásom, ez egyébként dúsít és Princess Volume (♥) a neve, de van hosszabbító, vízálló stb. verzió is. Szeretem, mert minden szempillát külön elválaszt és befest, gyönyörű a csomagolása is, külön dobozban érkezik, igényes és szép. Végül pedig az Etude House legújabb Bling Me Prism kollekciójából szerettem bele a 4-es palettába, amibe vettem is két színt. A paletta csodaszép, a szemhéjpúderek minősége pedig kiváló, nem poroznak, pigmentáltak, nem is gondoltam, hogy ilyen jók ezek az Etude House mono szemhéjpúderek. 
Ugyanazt az eladót linkeltem, csak az egyik a saját online boltja, a másik az ebay-s.
LINK:
TonyMoly Pure Eco Bamboo Cool Water Soothing Gel JOLSE | ebay
TonyMoly Easy Touch Gel Eyeliner JOLSE | ebay
Missha The Style Viewer 270 Dolly Eye Mascara Princess Volume JOLSE | ebay
Etude House BLING ME PRISM Eye Shadow Empty Palette JOLSE | ebay
Etude House BLING ME PRISM Look at My Eyes BE107 & BR415 JOLSE | ebay

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)