Oh My Brush
augusztus 30, 2015

Etude House Bling Me Prism Palette | Look At My Eyes Eye Shadows

Etude House Bling Me Prism Palette and Look At My Eyes eyes shadows: BE107 & BR415.
Az Etude House legutóbbi kollekciójából, a Bling Me Prism-ből mutatok meg pár terméket.

ENGLISH:
I love the Bling Me Prism collection by Etude House and now it’s time for some photos and a review 🙂 There are two empty eyeshadow palettes available, one for 4 and one for 8 colours, they both look gorgeous. I’m working on my “everyday makeup palette” project, 4 eyes shadows must be enough in my opinion, that’s why I’ve picked the smaller one. The quality of the plastic case is exceptional, it looks pretty and holds the eye shadows very well. It costs about $6, that’s amazing and really inexpensive! The eye shadows (BE107 and BR415) are lovely too, very pigmented, kind of creamy with a nice shine to them, there are no fall outs! I have to be honest, Korean drugstore makeup products seem to be much better and cheaper than I expected, I’m really impressed every time I order something. Etude House never disappoints me either, their love for pretty packaging and good but inexpensive products keeps me coming back to them. It’s a limited edition collection, the items might be sold out but I share the links anyway:

where to buy:
Etude House Bling Me Prism collection JOLSE webshop
or EBAY
MAGYAR:
Számomra nagyon izgalmas termékek következnek 🙂 Az Etude House Bling Me Prism kollekcióból láthatjátok a 4-es palettát (van 8-as is!) és két szemhéjpúdert a képeken. A koreai szemhéjpúderekkel eddig mindig meg voltam elégedve és most sincs ez másképp. Két színt választottam: a világosabb BE107-et és a sötétebb BR415-öt, szerintem mind a kettő nagyon jól kihasználható. Por állagú szemhéjpúderekről van szó, de elég krémesek, nem porolnak, nagyon jól pigmentáltak, szép a fényük és rendkívül könnyű velük sminkelni. Ár-érték arányban nagyon jók az Etude House szemfestékek, de a csodaszép palettának sem tudtam ellenállni. Mindig is szerettem volna olyat, amiben én választhatom meg a színeket, ettől szebbet nem is találhatnék. 🙂 A szemhéjpúdereket egy kés segítségével könnyen kivehetjük, nagyon egyszerű, a paletta maga pedig erős, strapabíró műanyagból készült, minőségi darab, jól záródik, tükör és kétvégű applikátor is van benne, abszolút megérte azt a kb. 6 dollárt…
Mindig megfog valamivel az Etude House: a szép csomagolás nagyon fontos nekik, de a minőséget is szem előtt tartják, le a kalappal!
Limitált kollekció volt, ezért nem tudom, hogy akkor elérhető lesz-e még, amikor kikerül a bejegyzés, de linkelek mindent.
Etude House Bling Me Prism 4-es paletta JOLSE webshop
Etude House Bling Me Prism szemhéjpúderek EBAY

5 responses to “Etude House Bling Me Prism Palette | Look At My Eyes Eye Shadows”

 1. Mea (Nail Polish Maniac Blog) says:

  Wá, csodás ez aranyos-sárgás árnyalat, őszre tökéletes 🙂

 2. Mariangela Lucia says:

  So beautiful *_*

 3. Viktória says:

  Erre nem is gondoltam sminkelés közben, de igazad van! Tudat alatt is készülök már az őszre 😀

 4. Viktória says:

  Thank you for commenting! 🙂

 5. Ági - Niceties in my life blog says:

  Csodás színek és nagyon jól állnak Neked. És ez a kis paletta… Nagyon cuki. 🙂

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)