Oh My Brush
augusztus 31, 2015

Avon Magic Effects Lace Körömlakk & Luxe Rúzs

 

 

Két Avon termékről írok ma a blogon, amiket az augusztusi katalógusból néztem ki: Avon Magic Effects Lace körömlakk és Luxe rúzs.

Az Avon Luxe színezett ajakápoló SPF15-tel véd a káros napsugarak ellen, retinolt és kollagént is tartalmaz, miközben egy kis színt is ad az ajkaknak. Nagyon tetszett a leírás, ilyen “mindent tudó” ajakra való termékem nincs még, ráadásul a csomagolása is gyönyörű. Augusztusban szinte csak ezt használtam, nagyon szép a színe (Rose Tint, de kapható még más árnyalatokban is), s tartós ahhoz képest, hogy csak egy ajakápoló. Akik szeretik a természetes, kevésbé feltűnő, biztonságos színeket, azoknak ez telitalálat.
Az Avon Magic Effects Lace körömlakkok közül a Pretty Pastels látható a képeken, ami 10 ml-es és már az üvegben levett a lábamról (további 4 árnyalatot találtok a katalógusban). Az alapja színtelen, tehát inkább fedőlakknak mondanám, magában én személy szerint nem használom. Szeretem az ilyen lakkokat egyébként, feldobják az unalmas színeket és a hangulatomat is 🙂 Mindenféle méretű és színű darab található benne, amiket ugyan ki kell halászni, de megéri, mert szép lesz a hatás. A képeken egy halvány rózsaszín alapra kentem, hamar szárad, azóta pedig rájöttem arra, hogy egy-két ecsetvonás után könnyebb az üveg nyakáról leügyeskedni a darabkákat, ha egyszerre többet szeretnénk és nemcsak annyit, amennyit az ecset képes magától felvenni.
Ár:
Luxe színzett ajakápoló 1 999 Ft helyett most 1 399 Ft
Magic Effects Lace körömlakk 1 499 Ft helyett most 899 Ft

 

 

 

 

 

 

One response to “Avon Magic Effects Lace Körömlakk & Luxe Rúzs”

  1. Zsucy - Szépségműhely blog says:

    Gyönyörű mindkettő, tökéletes színe van a rúzsnak:)

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)