Magyar English
Oh My Brush
j√ļnius 7, 2015

UNBOXING | WishTrend Haul | Koreai Termékek

WishTrend haul: it’s time for an unboxing post because I ordered some interesting Korean products! ūüôā Reviews are coming soon but I share my first impressions today.
Siker√ľlt j√≥l bev√°s√°rolni a koreai WishTrend online boltban, a csomag tartalm√°t megmutatom most nektek, √≠gy tudj√°tok, hogy mire sz√°m√≠thattok a blogon a k√∂vetkezŇĎ hetekben, h√≥napokban! ūüôā

ENGLISH:
Lately I’ve been interested in Korean hair care products too, my latest victim is the CONFUME Argan Smoothing Hair Essence contains 500 ml and it costs only $14! Hair essences are great, I like using them on damp hair, this one contains argan oil and smells amazing! COSRX has become my favourite Korean brand and I’m in love with galactomyces essences (TonyMoly has a great one too but that’s more expensive), no wonder I needed the COSRX Galactomyces 95 White Power Essence too. I’m satisfied so far, my skin gets soft and moisturized, you just get go wrong with this ingredient. Why do I need the COSRX Naturally Embo Cotton Puff? Well, I’m going to write a review but let me tell you: applying liquid products has never been easier… The CHICA Y CHICO Asta-Z 4.0 is on sale and astaxanthin seems pretty impressive: it’s 1000 times more effective than Vitamin C and 500 times more effective than Vitamin E, fight wrinkles, pigment spots, acne etc. I can’t wait to see the results, I’ll keep you posted! ūüôā The ROJUKISS AC Clearing Overnight Spot should be used on pimples during the night. I try everything to prevent getting new ones but when it happens it has to be treated as fast as possible, this product will be my new weapon against acne. And how could you pass by the BERRISOM Animal Masks? They’re the cutest things ever, aren’t they? I can’t wait to try them on and take some selfies ūüėÄ

Find some coupon codes below!
MAGYAR:
Ez a csomag el√©g sok -sz√°momra- izgalmas term√©ket tartalmazott, t√∂bb dolog is k√≠v√°ns√°glist√°s volt m√°r egy ideje. Id√©n ny√°ron t√∂bbek k√∂z√∂tt ezekrŇĎl olvashattok majd tesztet a blogon, de addig is itt van egy r√∂vid bejegyz√©s a polcomon megtal√°lhat√≥ √ļjdons√°gokr√≥l ūüôā Mostan√°ban nagyon √©rdekelnek a koreai haj√°pol√°si term√©kek is, √≠gy megrendeltem ezt a hatalmas (500 ml!!!) esszenci√°t: CONFUME Argan Smoothing Hair Essence. Hajmos√°s ut√°n szeretek m√©g valamit kenni, ami k√∂nnyŇĪ, de sz√°rad√°s ut√°n h√°la neki rendezettebbnek tŇĪnik a haj, ez az arg√°nolajos esszencia pedig el√©g j√≥ √°ron volt ahhoz, hogy adjak neki egy es√©lyt. Pontosan azt kaptam, amire sz√°m√≠tottam, az illata is nagyon kellemes, azt pedig el sem tudom k√©pzelni, hogy mikor fog f√©l liter elfogyni ūüėÄ Egy ideig nem lesz ilyesmire gondom ūüôā A COSRX Galactomyces 95 White Power Essence egy a TonyMoly Galactomyces esszenci√°mat v√°ltotta, mert ez sokkal olcs√≥bb, a m√°rka pedig az √ļj kedvencem. Instant hidrat√°l√°st √©s puha bŇĎrt kapunk, eddig ezzel is nagyon el√©gedett vagyok! A COSRX Naturally Embo Cotton Puff el√©g olcs√≥, √≠gy v√©√©√©√©gre kipr√≥b√°ltam egy koreai “vattakorongot” is. Tudtam m√°r eddig is, hogy az √°zsiaiak nem azt haszn√°lj√°k, amit mi, a bŇĎr√°pol√°sban igen fontos szerep√ľk van ezeknek a lapoknak egy√©bk√©nt, ennek megfelelŇĎen jobbak is: folyad√©kot szinte teljesen vissza tudja adni, nincs pocs√©kl√°s. A CHICA Y CHICO Asta-Z 4.0 akci√≥s volt, r√©g√≥ta √©rdekelt, mint√°m m√°r volt, nagyon tetszett, de amikor jobban ut√°nan√©ztem az √∂sszetevŇĎnek, akkor r√∂gt√∂n meg is rendeltem. Astaxanthin 1000-szer hat√°sosabb, mint a C vitamin √©s 500-szor hat√°sosabb, mint az E vitamin, j√≥ r√°ncok, pigmentfoltok, pattan√°sok ellen, meg√©ri egy√©bk√©nt belsŇĎleg is szedni, de kr√©mk√©nt is hat√°sos. Lesz majd r√≥la r√©szletes teszt, de egyelŇĎre √∂r√ľl√∂k, hogy r√°tal√°ltam erre az √∂sszetevŇĎre is (az √∂sszetevŇĎi is sz√©pek, siker√ľlt elŇĎb√°ny√°sznom az internet legm√©lyebb bugyraib√≥l). Haszn√°ltam m√°r ilyesmit az Etude House-tŇĎl, de a ROJUKISS AC Clearing Overnight Spot lett most a befut√≥. Ez egy folyad√©kban l√©vŇĎ por, amit √©jszak√°ra kell pattan√°sra kenni. Amit r√©gebben haszn√°ltam az el√©g hat√°sos volt, most szerettem volna egy jobb m√°rk√°t√≥l is kipr√≥b√°lni hasonl√≥t, ha esetleg kij√∂nne rajtam valami. V√©g√ľl pedig a legcukibb dolog: BERRISOM Animal Mask! A pand√°sra (blackberry) √©s a tigrisesre (red ginseng) esett a v√°laszt√°som, de van m√©g 5 m√°sik is (kollag√©n, C vitamin, hialuronsav stb.). 
LINKEK:
BERRISOM Animal Mask Series $2.70/mask

A WishTrend az EBAY-n is megtalálható, ha onnan szívesebben vásároltok.
Ha a FREE SHIPPING ZONE-ból rendeltek legalább egy terméket, akkor ingyenes lesz a postázás.

Van p√°r kuponk√≥d is j√ļniusra:
$5 kedvezm√©ny elsŇĎ v√°s√°rl√°skor 30 doll√°r felett a 262126403 k√≥ddal
$55 felett 10% kedvezm√©ny a WISHJUNE2015 k√≥ddal
aj√°nd√©k Klairs sheet mask a WISHGIFTJUNE2015 k√≥ddal

T√°mogasd az oldalt!

Arc√°pol√°si Rutinom 2020

Mindent A F√©nyv√©delemrŇĎl! + T√©vhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZN√ĀLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyan√ļgy haszn√°lhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek √©s nem is lesznek felugr√≥ √©s zavar√≥ rekl√°mok soha, √≠g√©rem! :) K√∂sz√∂n√∂m, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)