Magyar English
Oh My Brush
június 7, 2015

UNBOXING | WishTrend Haul | Koreai Termékek

WishTrend haul: it’s time for an unboxing post because I ordered some interesting Korean products! 🙂 Reviews are coming soon but I share my first impressions today.
Sikerült jól bevásárolni a koreai WishTrend online boltban, a csomag tartalmát megmutatom most nektek, így tudjátok, hogy mire számíthattok a blogon a következő hetekben, hónapokban! 🙂

ENGLISH:
Lately I’ve been interested in Korean hair care products too, my latest victim is the CONFUME Argan Smoothing Hair Essence contains 500 ml and it costs only $14! Hair essences are great, I like using them on damp hair, this one contains argan oil and smells amazing! COSRX has become my favourite Korean brand and I’m in love with galactomyces essences (TonyMoly has a great one too but that’s more expensive), no wonder I needed the COSRX Galactomyces 95 White Power Essence too. I’m satisfied so far, my skin gets soft and moisturized, you just get go wrong with this ingredient. Why do I need the COSRX Naturally Embo Cotton Puff? Well, I’m going to write a review but let me tell you: applying liquid products has never been easier… The CHICA Y CHICO Asta-Z 4.0 is on sale and astaxanthin seems pretty impressive: it’s 1000 times more effective than Vitamin C and 500 times more effective than Vitamin E, fight wrinkles, pigment spots, acne etc. I can’t wait to see the results, I’ll keep you posted! 🙂 The ROJUKISS AC Clearing Overnight Spot should be used on pimples during the night. I try everything to prevent getting new ones but when it happens it has to be treated as fast as possible, this product will be my new weapon against acne. And how could you pass by the BERRISOM Animal Masks? They’re the cutest things ever, aren’t they? I can’t wait to try them on and take some selfies 😀

Find some coupon codes below!
MAGYAR:
Ez a csomag elég sok -számomra- izgalmas terméket tartalmazott, több dolog is kívánságlistás volt már egy ideje. Idén nyáron többek között ezekről olvashattok majd tesztet a blogon, de addig is itt van egy rövid bejegyzés a polcomon megtalálható újdonságokról 🙂 Mostanában nagyon érdekelnek a koreai hajápolási termékek is, így megrendeltem ezt a hatalmas (500 ml!!!) esszenciát: CONFUME Argan Smoothing Hair Essence. Hajmosás után szeretek még valamit kenni, ami könnyű, de száradás után hála neki rendezettebbnek tűnik a haj, ez az argánolajos esszencia pedig elég jó áron volt ahhoz, hogy adjak neki egy esélyt. Pontosan azt kaptam, amire számítottam, az illata is nagyon kellemes, azt pedig el sem tudom képzelni, hogy mikor fog fél liter elfogyni 😀 Egy ideig nem lesz ilyesmire gondom 🙂 A COSRX Galactomyces 95 White Power Essence egy a TonyMoly Galactomyces esszenciámat váltotta, mert ez sokkal olcsóbb, a márka pedig az új kedvencem. Instant hidratálást és puha bőrt kapunk, eddig ezzel is nagyon elégedett vagyok! A COSRX Naturally Embo Cotton Puff elég olcsó, így véééégre kipróbáltam egy koreai “vattakorongot” is. Tudtam már eddig is, hogy az ázsiaiak nem azt használják, amit mi, a bőrápolásban igen fontos szerepük van ezeknek a lapoknak egyébként, ennek megfelelően jobbak is: folyadékot szinte teljesen vissza tudja adni, nincs pocséklás. A CHICA Y CHICO Asta-Z 4.0 akciós volt, régóta érdekelt, mintám már volt, nagyon tetszett, de amikor jobban utánanéztem az összetevőnek, akkor rögtön meg is rendeltem. Astaxanthin 1000-szer hatásosabb, mint a C vitamin és 500-szor hatásosabb, mint az E vitamin, jó ráncok, pigmentfoltok, pattanások ellen, megéri egyébként belsőleg is szedni, de krémként is hatásos. Lesz majd róla részletes teszt, de egyelőre örülök, hogy rátaláltam erre az összetevőre is (az összetevői is szépek, sikerült előbányásznom az internet legmélyebb bugyraiból). Használtam már ilyesmit az Etude House-től, de a ROJUKISS AC Clearing Overnight Spot lett most a befutó. Ez egy folyadékban lévő por, amit éjszakára kell pattanásra kenni. Amit régebben használtam az elég hatásos volt, most szerettem volna egy jobb márkától is kipróbálni hasonlót, ha esetleg kijönne rajtam valami. Végül pedig a legcukibb dolog: BERRISOM Animal Mask! A pandásra (blackberry) és a tigrisesre (red ginseng) esett a választásom, de van még 5 másik is (kollagén, C vitamin, hialuronsav stb.). 
LINKEK:
BERRISOM Animal Mask Series $2.70/mask

A WishTrend az EBAY-n is megtalálható, ha onnan szívesebben vásároltok.
Ha a FREE SHIPPING ZONE-ból rendeltek legalább egy terméket, akkor ingyenes lesz a postázás.

Van pár kuponkód is júniusra:
$5 kedvezmény első vásárláskor 30 dollár felett a 262126403 kóddal
$55 felett 10% kedvezmény a WISHJUNE2015 kóddal
ajándék Klairs sheet mask a WISHGIFTJUNE2015 kóddal

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)