Oh My Brush
június 28, 2015

SpaRitual Fast Dry & Shine Drops

SpaRitual Andale Dry & Shine Drops make your life easier: no chipping and smudging!
Végre egyszerűen elkészül a manikűr a SpaRitual gyorsszárító cseppekkel! Andale Dry & Shine Drops

ENGLISH:
I don’t know about you but the moment I finish painting my nails I realize that I REALLY need to do something. Result? Smudging and more smudging… Not to mention those beautiful nail polishes with horrible texture and a never ending drying time… Luckily there’s a solution! I’ve tried out the SpaRitual Andale Dry & Shine Drops and I’m impressed! One drop on each nails and your nail polish dries in seconds and it becomes shiny too. Dreamsicle has a semi-matte finish, but as you can see in the last picture, the dry & shine drops make it more luminous, very pretty. The ingredients are safe (see below the Hungarian text), Dimethicone does the wonder and the rest is some plant oils and extracts to make your cuticle healthy. 
MAGYAR:
Ki ne szeretne szép manikűrt gyorsan és egyszerűen? Biztosan ismerős a helyzet: épp kifestetted a körmödet és PONT akkor jut eszedbe, hogy valamit NAGYON sürgősen meg kellene tenned… Arról nem is beszélve, hogy olyankor biztosan sikerül belenyúlnod valamibe, hiába figyelsz minden apró mozdulatodra… Én pontosan ilyen vagyok, de valahogy a gyorsszárító cseppekben eddig nem hittem. Azóta már persze el nem tudnám képzelni a lakkozást nélküle, nagyon hasznos és valóban azt adja, amit ígér. Az Andale Dry & Shine Drops használata nagyon egyszerű, a körömlakkra kell cseppenteni belőle, egyből elterül az egész körmön, a száradási folyamat pedig lerövidül. A lakkozást nem rontja el, mintha nem is lenne ott semmi, csak annyi a különbség, hogy egyből elkezd száradni a lakk és szép fényes lesz. Pl. képen látható neon pink Dreamsicle (szintén SpaRitual termék) félmattra szárad, de lent látszik, hogy a csepp fényt adott neki. Az összetevők egyébként nagyon szépek, a növény olajok és kivonat pedig még a körömágybőrt is ápolják.
Megvásárolható itt:
Ingredients/Összetevők: Dimethicone, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Daucus Carota Sativa (Carrot) Seed Oil, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract.
Támogasd az oldalt!

5 responses to “SpaRitual Fast Dry & Shine Drops”

 1. Edina Lorincz says:

  Ha próbáltad a Seche Vite gyorsan szárító fedőlakkját, teljesítményben összehasonlítanád a kettőt? 🙂

 2. Orsi M. says:

  Ígéretesnek tűnik, bár nálam most nagy a szerelem a Catrice Quick Dry and High Shine fedőlakkjával. Egyébként annyira szép ez a körömlakk és a körmeid is!

 3. Natalie says:

  I feel like drying drops are a crucial part of my manicure these days, and this product sounds quite good. Great post dear!

 4. Marjolein Kucmer says:

  These drying drups are really tiny wonders! I have such product from another brand and I love it 🙂

 5. Mia says:

  Arra en is kivancsi lennek 🙂

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)