Oh My Brush
június 19, 2015

SpaRitual Dreamsicle

Are you searching for the perfect nail polish for summer? The beautiful neon pink SpaRitual Dreamsicle might be the one you need! 🙂
Épp keresed a tökéletes körömlakkot nyárra? A gyönyörű, neon rózsaszín SpaRitual Dreamsicle talán épp az, amire szükséged van! 🙂

ENGLISH:
Neon nail polishes rule the shelves of the (web)shops this summer too. These shades make us feel more energetic and happier, at least that’s how I feel about them 🙂 SpaRitual nail lacquers are vegan and free of DBP, toluene, camphor, formaldehyde and formaldehyde resin. Most of these ingredients are quite dangerous, you should always avoid them. SpaRitual makes sure to release great product with safe ingredients, such as nail polishes, hand creams, body lotions, candles etc.
The SpaRitual Dreamsicle is more than a beautiful neon pink nail polish, it also ensures that the manicure is completed as fast as possible. In the pictures I’m wearing two coats of nail polish, I think more is not needed, the result is impressive. In addition, the texture is great, the nail polish dries fast, and the brush makes the application easy too, I really can’t have any complaints. Take a look at the photos below, I tried to capture the beauty of this shade, although neon nail polishes are really hard to photograph. 
MAGYAR:
Nyáron hódítanak a neon lakkok, hiszen ezek az árnyalatok jókedvet és energiát adnak egész napra a viselőjüknek, én legalábbis ezért szeretem őket 🙂 A SpaRitual körömlakkok összetevői kíméletesek, nem tartalmaznak DBP-t, toulént, kámfort, formaldehidet vagy formaldehid gyantát. Ezek többsége elég veszélyes összetevő egyébként, érdemes kerülni őket. Jó hír, hogy ez egyáltalán nem megy a minőség rovására, sőt!
A SpaRitual Dreamsicle nemcsak egy gyönyörű, neon rózsaszín lakk, hanem gondoskodik arról is, hogy a manikűrünk a lehető leghamarabb elkészüljön. A SpaRitual lakkok minősége továbbra is meggyőző (volt már teszt a vörös SpaRitual Hot Blooded-ről is), egy vastagabb rétegben is majdnem teljesen fed, de két vékonyabb réteggel már tökéletes, a képeken is kettő van rajtam. Emellett remek az állaga, hamar szárad, az ecsettel pedig szépen és pontosan lehet festeni. A SpaRitual primert, alaplakkot és fedőlakkot (mini szett itt: True Bond Manicure System) használom hozzá, s bár a lakk magában is nagyon jó, de ezekkel ki lehet hozni belőle a maximumot. A teljes méret 15 ml-es, de van kisebb is, ha ki szeretnénk próbálni ezt a színt, lent linkelem mind a kettőt. Postai csomagként vagy Pick Pack Pontra is lehet kérni a termékeket.
AKCIÓ
10.000 Ft feletti vásárláskor egy teljes méretű terméket választhatunk ajándékba! (megújult a csomagolásuk, a régebbiekből így ajándék lett) 🙂
SpaRitual Dreamsicle (15 ml) 3759 Ft
SpaRitual Dreamsicle (5 ml) 1880 Ft

Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)