Magyar English
Oh My Brush
június 25, 2015

Herbalife SKIN

Találkozhattatok már a Herbalife márkávál, magyar nagykövetük is van Tolvai Reni személyében, de kik is ők és milyenek a termékeik? A Herbalife SKIN vonalból teszteltem három terméket: mentás ásványi arcmaszk, energizáló gyógynövényes tonik és tápláló nappali krém. 

Egy különleges márkáról lesz szó ma a blogon. A Herbalife név ismerősen csengett, amikor felkértek a termékek kipróbálására. Alapvetően az egészséges életmód elérésében segít a márka táplálékkiegészítőkkel, diétás és sportolóknak kifejlesztett termékeikkel, de a Herbalife SKIN vonal az arcápolásra koncentrál. Magyarországon Tolvai Reni képviseli a márkát, de egyébként 72 országban munkálkodnak.
A következő három terméket használom: Energizáló Gyógynövényes Tonik, Tápláló Nappali Krém, Mentás Ásványi Arcmaszk, a csomagulások (főleg a krém doboza) egyedi és nagyon szép, tetszett ez a megoldás. Legelőször a Mentás Ásványi Arcmaszkot (120 ml) próbáltam ki, mert pakolásokra, maszkokra mindig vevő vagyok. A bentonit miatt agyagszerű, a bőrön megszárad, kb. 15 perc múlva le szoktam mosni. Az összetevők között van még B3 vitamin (bőröregedés ellen kiváló), aloe vera, E vitamin, AHA (kémiai hámlasztók), növényi kivonatok és olajok stb. Ez volt a kedvencem egyébként mert olajos bőrre az ilyen agyagmaszkok nagyon jók: tisztítják és összehúzzák a pórusokat, s közben egyébként végig olyan érzésem volt, mintha egy szalonban vagy kozmetikusnál kapnék arcpakolást, nagyon kellemes 🙂 Az Energizáló Gyógynövényes Tonik (50 ml) összetevői közül kiemelkedik az aloe vera, B3 vitamin, C vitamin, csodamogyoró kivonat stb., viszont beleront a parfüm. Az illata egyébként nagyon finom és különleges, de túl erős, tonikba felesleges, de legalább alkoholmentes. Könnyű, hamar felszívódik, előkészíti a bőrt a krémnek. A Tápláló Nappali Krém (30 ml) a bőrt puhábbá, ragyogóvá teszi, simítja a ráncokat a leírás szerint, de alapvetően ez egy gazdag krém tele növényi olajokkal, kivonatokkal és pár vitaminnal. Az állaga kellemes, inkább normál és száraz bőrre ajánlanám, de éjszakára kombinált és zsíros bőrre is jó, mert picit sűrűbb, tápláló krém. Ebben már a lista végéhez közel van a parfüm, így nem olyan erős (tényleg kellemes és különleges, de elszoktam én már az erősebb illatú kencéktől), a bőrt pedig egyből hidratálja és puhítja. 
Összességében nem hazudtolja meg a Herbalife a nevét, valóban sok természetes összetevőt, (gyógy)növényt használnak, az alkoholtól és parabénektől megkímélnek minket, az érzékeny bőrt kivéve minden bőrtípus talál magának megfelelő terméket. Nekem maszk a kedvencem, van több agyagos pakolásom, de ez hozza a legnagyobb változást (pórusok méretében, bőrképben), s ettől nem is pirosodik ki a bőröm. Az árakról nem tudok beszámolni, mert tanácsadóktól kell rendelni a termékeket (az oldalon ez megtehető).
További információt a Herbalife.hu oldalon találtok.
Még azt is kiemelném, hogy alapítvényaiknak hála a rászoruló, bajba jutott gyerekeken is segítenek: www.herbalifefamilyfoundation.org
Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)