Oh My Brush
június 9, 2015

Essie | Mademoiselle + First Base, Good To Go Top Coat

I was probably the only 29 old girl on this planet without an Essie nail polish but now I can proudly say: now I own Mademoiselle and the base and top coats! 🙂
Végre rászántam magam és kipróbáltam az Essie márkát, abszolút nem bántam meg! Találtam egy szettet, amiben a nagyon szép és tartós Mademoiselle mellett alap- és fedőlakk is helyett kapott.

ENGLISH:
Although I had never shown interest in Essie and their products I became quite excited when I saw this mini set on the shelf. Mademoiselle seemed pretty and I needed a good base and top coat too, luckily it was a good choice. Mademoiselle is part of the permanent collection, this sheer pink colour is gorgeous, the texture is surprisingly good! I needed three thin coats to achieve the result you can see in the pictures. I don’t even know why I didn’t apply one more coat because the nail polish dries very fast but to be honest it’s pretty enough for me as it is 🙂 The base and the top coats are very-very good, they dry fast, the latter gives nice shine to the polishes, the brushes are big and wide enough, I really cannot complain. How long does it last? Days! Without chipping or losing its shine, it’s very impressive. I think it’s time for me to discover the world of Essie and buy some more of their nail polishes! 🙂

Essie at FragranceDirect:
MAGYAR:
Elég későn kezdtem el érdeklődni az Essie márka iránt, de ezt a mini szettet csak nem tudtam a boltban hagyni. Az alap- és fedőlakkon kívül a nagyon világos Mademoiselle is helyett kapott benne. Mivel pár napja láttam megint a drogériában, így eszembe jutott, hogy írni kellene róla röviden 🙂 Az állandó kollekció része, sokak kedvence, a színe nagyon szép rózsaszín, az állaga pedig meglepően jó! A világos lakkokkal bajban szoktam lenni a barázdált körmeim miatt, de ez elég jól viselkedett. Három vékony réteg van rajtam a képeken, még mindig nem fed teljesen, de nekem ez már elég, így is tetszik. Az alaplakk és a fedőlakk is szuper, gyorsan száradnak, utóbbi szép fényt ad a lakkoknak, az ecsetük pedig nagy, széles, hiába mini üvegekről van szó, ezt is nagyon tudom értékelni. A tartósságra egy szavam sem lehet, napokig szép volt, nem kopik, ezért elhatároztam, hogy lesz még nekem Essie lakkom a jövőben! 🙂 Minden vágyam egyébként egy tényleg jó állagú nude lakk, talán ennél a márkánál találok majd ilyet (de ha van tippetek, örülnék neki! 🙂 )
A brit FragranceDirect oldalán nagyon olcsón beszerezhető:
Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)