Oh My Brush
június 11, 2015

Avon Far Away Bella Sunset

A new fragrance by Avon: Far Away Bella Sunset. Because the real adventure begins at sunset.
Az Avon újragondolta az egyik legnépszerűbb illatát (Far Away), így született meg az Avon Far Away Bella Sunset

ENGLISH:
According to Avon, the real adventure begins at sunset and our companion should be the Avon Far Away Bella Sunset EDP. Far Away (1994) has always been one of my favorite scents, I’ve used it for years, and the new Sunset Bella seemed just as exciting too. The packaging is gorgeous, feminine and so is the perfume itself: woody – floral, delicate, exiting and warm like a scarf embracing us on a summer night when it is just about to get a bit chilly. 
The rest of my fragrances have been neglected lately because Bella Sunset has become my favourite. You can obviously wear it during the day too, I can actually smell it right now as I’m typing these words: it’s so pleasant and calming.  If you like Far Away and oriental, floral scent too then you will love Avon’s Far Away Bella Sunset as well.
Top notes:
Sparkling Italian clementine, night-blooming jasmine, vanilla, sandalwood.
MAGYAR:
Az Avon szerint az igazi kaland naplementekor kezdődik, hű társunk pedig az Avon Far Away Bella Sunset EDP lesz. Az eredeti Far Away (1994) az egyik kedvenc illatom, évekig használtam, ezért az új Bella Sunset is kíváncsivá tett. A csomagolás gyönyörű, nőies már a megjelenése is (öröm volt fotózni, csodaszép az üveg), s az illatról is ez jut eszembe: virágos-fás, finom, érdekes, melegséget áraszt, mint amikor a késő nyári estéken egy kendő ölel át minket.
Persze napközben is szívesen használom, kicsit a háttérbe szorította most a kedvenceimet, a bejegyzés írásakor is érzem épp magamon, nagyon kellemes, nyugtató illat a számomra, a tartóssága pedig átlagos rajtam. Aki szereti a Far Away-t és a keletiesebb, de még mindig virágos illatokat, azok a Far Away Bella Sunset-et is kedvelni fogják. Jelenleg akciósan (3099 Ft) megvásárolható a júniusi katalógusból. 
Főbb illatjegyek:
klementin, licsi, éjjel nyíló jázmin, szantálfa

14 responses to “Avon Far Away Bella Sunset”

 1. Audrey80 says:

  Nekem is volt Far Awayem nagyon-nagyon régen, szerintem azóta sem volt ennyire karakteres és jól sikerült illata az Avonnak. Persze meguntam és elajándékoztam a 2. üveget, de amíg volt, tetszett. Sajnos amiket utána vettem, hiába tetszett az illat, mindig folyt tőle az orrom.

 2. gigi says:

  De jó! Nem gondoltam volna, hogy valaha egy Avon illatról fogsz írni! Vagy le vagyok maradva? 🙂 A Far Awayt amúgy mindenki mamás illatnak tartja, de ezeket soha nem tudom hova tenni. Tény, hogy nagyon karakteres illat és sosem használtam, de vszínű azért, mert túl sok mindenkin éreztem már…
  A legtöbb illatukkal képben vagyok, de nagyon ritkán találok nekem tetsző nem tucatillatot sajnos. Sokszor érzem úgy, mintha ugyanolyan lenne az összes. 🙂

 3. Victoria Flores says:

  wow, is so beautiful, I haven't see it here in México. <3

 4. Natalie says:

  Absolutely beautiful photos!

 5. Nikolett Gyaraki says:

  Gyönyörű képek! 🙂

 6. Barbi (Beauty & Glamour Blog) says:

  Kár hogy monitoron keresztül nem lehet érezni az illatot, mert kíváncsi lennék rá 😀

 7. Viktória says:

  A régebbi Avon illatok közül nekem sok tetszett, de most már annyi van, hogy követni sem lehet 😀

 8. Viktória says:

  Az első Avon termék a blogon, de csak azért, mert Hollandiában nem kapható a márka 🙁 Még tanácsadónő is voltam régen egy ideig (bár ki nem? haha) 😀 Parfüm, körömlakk, ez-az jöhet tőlök bármikor. 🙂
  A Far Away-t tényleg nagyon sokan használták, de az újabbakat nem ismerem sajnos, viszont sokat gyártanak, nehéz úgy eredetit alkotni, az biztos.

 9. Viktória says:

  Muchas gracias 🙂

 10. Viktória says:

  Thank you very much, I'm glad you like them 🙂

 11. Viktória says:

  Köszönöm szépen <3

 12. Viktória says:

  Remélem lesz majd laptop illatmegjelenítő funkcióval 😀

 13. gigi says:

  Azt megkérdezhetem esetleg milyen fényképezőgépet használsz? Gyönyörű képeket csinálsz! 😉

 14. Viktória says:

  Köszönöm! Canon 600D, ezekhez a képekhez pedig az 50 mm f1.8 objektívet használtam.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)