Oh My Brush
június 11, 2015

Avon Far Away Bella Sunset

A new fragrance by Avon: Far Away Bella Sunset. Because the real adventure begins at sunset.
Az Avon újragondolta az egyik legnépszerűbb illatát (Far Away), így született meg az Avon Far Away Bella Sunset

ENGLISH:
According to Avon, the real adventure begins at sunset and our companion should be the Avon Far Away Bella Sunset EDP. Far Away (1994) has always been one of my favorite scents, I’ve used it for years, and the new Sunset Bella seemed just as exciting too. The packaging is gorgeous, feminine and so is the perfume itself: woody – floral, delicate, exiting and warm like a scarf embracing us on a summer night when it is just about to get a bit chilly. 
The rest of my fragrances have been neglected lately because Bella Sunset has become my favourite. You can obviously wear it during the day too, I can actually smell it right now as I’m typing these words: it’s so pleasant and calming.  If you like Far Away and oriental, floral scent too then you will love Avon’s Far Away Bella Sunset as well.
Top notes:
Sparkling Italian clementine, night-blooming jasmine, vanilla, sandalwood.
MAGYAR:
Az Avon szerint az igazi kaland naplementekor kezdődik, hű társunk pedig az Avon Far Away Bella Sunset EDP lesz. Az eredeti Far Away (1994) az egyik kedvenc illatom, évekig használtam, ezért az új Bella Sunset is kíváncsivá tett. A csomagolás gyönyörű, nőies már a megjelenése is (öröm volt fotózni, csodaszép az üveg), s az illatról is ez jut eszembe: virágos-fás, finom, érdekes, melegséget áraszt, mint amikor a késő nyári estéken egy kendő ölel át minket.
Persze napközben is szívesen használom, kicsit a háttérbe szorította most a kedvenceimet, a bejegyzés írásakor is érzem épp magamon, nagyon kellemes, nyugtató illat a számomra, a tartóssága pedig átlagos rajtam. Aki szereti a Far Away-t és a keletiesebb, de még mindig virágos illatokat, azok a Far Away Bella Sunset-et is kedvelni fogják. Jelenleg akciósan (3099 Ft) megvásárolható a júniusi katalógusból. 
Főbb illatjegyek:
klementin, licsi, éjjel nyíló jázmin, szantálfa

Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)