Oh My Brush
május 8, 2015

Affiliate Of The Month | Interjú Velem Egy Koreai Webshop Oldalán A Blogger Programjukról

EN: I have become the Affiliate Of The Month at WishTrend. Read the interview with me! | HU: Az a megtiszteltetés ért, hogy az egyik legnagyobb koreai webshop nekem adta az Affiliate Of The Month címet. 

ENGLISH:
I received an e-mail a few days ago from WishTrend which made my day. According to the message I had been selected as the Affiliate Of The Month at WishTrend (one of the biggest Korean webshop)! WOW! WishTrend asked me to answer some of their questions and now I can share the interview on my blog too 🙂 If you want to know more about the best affiliate program for bloggers (in my opinion), then click on the link below:
Interview:
If you’d like to join the program to receive free products, host giveaways on your blog etc., then click here:
MAGYAR:
A hónap elején kaptam egy e-mailt a WishTrend-től (egyik legnagyobb koreai webshop), ami egyből feldobta a napomat, mert nagyon váratlanul ért. Az állt benne, hogy én lettem az Affiliate Of The Month, tehát előző hónapban sok vásárló érkezett hozzájuk a blogomról, s interjút készítenének velem. WOW!
Ez számomra megtiszteltetés több szempontból is. Leginkább az tesz boldoggá, hogy ezek szerint a tesztjeim hasznosak, szeretitek őket, illetve annak is örülök persze, hogy magyar bloggerként Dél-Koreában is felfigyeltek kicsit a tevékenységemre 🙂 
A WishTrend affiliate programja egyébként az egyetlen, ahova regisztálva vagyok, mert ez tűnt a legszimpatikusabbnak, még akkor is megéri csatlakozni, ha csak egy kisebb blogunk van. Engem igazából amiatt érdekelt, mert így nyereményjátékokat szponzorál a webshop a blogomon, szuper termékeket nyerhettek néha, kuponkódokat is kapnak az olvasóim stb. Párszor volt már alkalmam tesztelni is ezt-azt emiatt, nekem ez már bőven elég indok volt ahhoz, hogy regisztráljak. Nem tesznek kivételt, kisebb blogokat is tárt karokkal fogadnak, nagyon kedves emberek dolgoznak a WishTrend csapatában, rosszat tényleg nem tudok mondani róluk.
Ha te is blogger vagy és tetszett a leírásom, akkor regisztrálj a programba itt (ingyenes, lehet majd termékeket tesztelni, nyereményjátékokat indítani, mindenféle megkötés nélkül – különben engem sem érdekelt volna 🙂 ) WishTrend Affiliate Program Bloggereknek.
Az interjút itt olvashatjátok:

9 responses to “Affiliate Of The Month | Interjú Velem Egy Koreai Webshop Oldalán A Blogger Programjukról”

 1. Audrey80 says:

  Gratulálok!!! 🙂

 2. Lolli says:

  Ez igen! Gratulálok Viki! :))

 3. eszter says:

  Gratulálok!

 4. Vattacukor says:

  Gratulálok!

 5. Ildiko Tajti says:

  Gratulálok Viki, ez szuper! Én is a Te hatásodra vásároltam most először a Wishtrendről, nagyon várom, hogy megérkezzen! 😀 Tényleg, hozzád mennyi idő alatt érkezett meg? Jó, hogy írtál erről a programról, mindenképpen regisztrálok hozzájuk! Mindenképpen írok majd tesztet is róluk, csak előbb jöjjenek meg. 😀 Nagyon kíváncsi vagyok, hogy nekem is úgy beválik majd-e, mint neked.

 6. Iheartbabylou says:

  Gratulálok! Én 2 hete rendeltem tőlük a te affilate kódodat használva. Remélem kicsit hozzájárulhattam a sikeredhez;-) EMS-sel 1 hét alatt megérkezett a csomag.
  Mivel nálunk mostanában sok az ünnep a családban, így a család nő tagjainak rendeltem C 21.5 szérumot, mert nekem ez nagyon bevált, és próbát tettem a C 20 krémükkel is.
  Rendeltem egy Klairs wishboxot is, ezeket a termékeket most kezdtem el használni, elsőre szimpatikusnak tűnnek.
  További sok sikert! Várom a Wishtrend-es teszteket;-)

 7. Viktória says:

  Köszönöm szépen lányok! :))

  Iheartbabylou: én is adtam már ilyen szérumot ajándékba, ilyesminek minden nő örül szerintem :)))

  Ildi: 1-2 hét. Koreából hozzám nagyon gyorsan megérkeznek mindig a csomagok. A wishtrend ad követési számot, tracktrace.com-on szokram nézni, hogy mikor érkezik meg 🙂

 8. N. says:

  Ez egy csodálatos lehetőség! A koreai terméktesztjeid pedig valóban hasznosak. Szeretem, hogy nem csak a felkapott termékekről írsz, hanem az újdonságokról is – minden találok nálad valamit, amit meg _kell_ rendelnem 😀

  Gratulálok az interjúhoz! :]

 9. Ildiko Tajti says:

  Ohhhh, olyan gyorsan? De jó lenne! Viszont olyan béna vagyok, hogy nem igazodok ki a tracktrace-en. 🙁

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)