Oh My Brush
május 8, 2015

Affiliate Of The Month | Interjú Velem Egy Koreai Webshop Oldalán A Blogger Programjukról

EN: I have become the Affiliate Of The Month at WishTrend. Read the interview with me! | HU: Az a megtiszteltetés ért, hogy az egyik legnagyobb koreai webshop nekem adta az Affiliate Of The Month címet. 

ENGLISH:
I received an e-mail a few days ago from WishTrend which made my day. According to the message I had been selected as the Affiliate Of The Month at WishTrend (one of the biggest Korean webshop)! WOW! WishTrend asked me to answer some of their questions and now I can share the interview on my blog too 🙂 If you want to know more about the best affiliate program for bloggers (in my opinion), then click on the link below:
Interview:
If you’d like to join the program to receive free products, host giveaways on your blog etc., then click here:
MAGYAR:
A hónap elején kaptam egy e-mailt a WishTrend-től (egyik legnagyobb koreai webshop), ami egyből feldobta a napomat, mert nagyon váratlanul ért. Az állt benne, hogy én lettem az Affiliate Of The Month, tehát előző hónapban sok vásárló érkezett hozzájuk a blogomról, s interjút készítenének velem. WOW!
Ez számomra megtiszteltetés több szempontból is. Leginkább az tesz boldoggá, hogy ezek szerint a tesztjeim hasznosak, szeretitek őket, illetve annak is örülök persze, hogy magyar bloggerként Dél-Koreában is felfigyeltek kicsit a tevékenységemre 🙂 
A WishTrend affiliate programja egyébként az egyetlen, ahova regisztálva vagyok, mert ez tűnt a legszimpatikusabbnak, még akkor is megéri csatlakozni, ha csak egy kisebb blogunk van. Engem igazából amiatt érdekelt, mert így nyereményjátékokat szponzorál a webshop a blogomon, szuper termékeket nyerhettek néha, kuponkódokat is kapnak az olvasóim stb. Párszor volt már alkalmam tesztelni is ezt-azt emiatt, nekem ez már bőven elég indok volt ahhoz, hogy regisztráljak. Nem tesznek kivételt, kisebb blogokat is tárt karokkal fogadnak, nagyon kedves emberek dolgoznak a WishTrend csapatában, rosszat tényleg nem tudok mondani róluk.
Ha te is blogger vagy és tetszett a leírásom, akkor regisztrálj a programba itt (ingyenes, lehet majd termékeket tesztelni, nyereményjátékokat indítani, mindenféle megkötés nélkül – különben engem sem érdekelt volna 🙂 ) WishTrend Affiliate Program Bloggereknek.
Az interjút itt olvashatjátok:
Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)