Magyar English
Oh My Brush
május 18, 2015

W7 In The Mood (Urban Decay Naked Basics Dupe)

W7 In The Mood palette review (Urban Decay Naked Basics dupe).

Szuper helyen jártam, nem is távoztam üres kézzel, így most a W7 In The Mood palettát hasonlítom össze az Urban Decay Naked Basics palettájával. Vajon mennyire használható az olcsóbb verzió?

ENGLISH:
Boozyshop is a Dutch web shop but their products can be found in some physical stores too. A few weeks ago I visited one of them and guess what I saw: Real Techniques, Sleek, W7 and other brands in one place. I had been thinking about repurchasing the Urban Decay Naked Basics palette but when I looked at the shelf full of W7 palettes, I decided to give In The Mood Naked a chance. It costs € 5.95. I use natural, matte eye shadows every day, but since Urban Decay increased the price of their products, I’ve been looking for a cheaper variant. W7 has a dupe for every Naked palette, it was time to try out one of them.
The W7 In The Mood looks and feels quite cheap but that doesn’t mean that the eye shadows are not good! Of course, you cannot compare these eyeshadows to products of high-end brands, but these ones have turned out to be better than I expected. If you take a look at one of the photos below you might think I’m crazy for saying that but don’t be fooled. The eye shadows are powdery, indeed, but that can be easily solved: just tap off any excess and then apply the colour. There won’t be visible fall outs because matte eye shadows contain no shimmers, that’s a relief.  The shadows are pigmented but the black is not as rich as Crave and Shrimp is not as pretty and classic as Venus, I don’t like using it under my eyebrows but the rest of them are pretty decent!
The truth is that I often reach for the In The Mood palette, I think it’s worth the money. I know that it is very difficult to make good and inexpensive matte eye shadows, but this palette is the proof that it’s possible. I wish that other drug store brands came up with palettes like this.

MAGYAR:
A Boozyshop egy holland webshop, de üzletük is van itt-ott. Elég későn fedeztem fel, de végül csak eljutottam egy ilyen boltba, ahol gyönyörű látvány fogadott: Real Techniques, Sleek, W7 és egyéb márkák egy helyen. Mivel gondolkoztam az Urban Decay Naked Basics palettám újravételén, ezért felfigyeltem a W7 polcra is. Az In The Mood a Naked Basics koppintása, itt €5.95-ba kerül, ennyit megér, ha tényleg jó – gondoltam magamban. Natúr színeket használok minden nap, főleg mattokat, ezért ilyen szemhéjpúderekből sosem elég, s bár az Urban Decay-vel nagyon meg vagyok elégedve, idén felment a termékeik ára. Így jött képbe a W7, ugyanis az összes Naked palettára van saját verziójuk (és a Smoked-ra is, ha jól emlékszem).

A W7 In The Mood külseje elég csúnyácska ránézésre és érzetre is, ha a kezünkbe vesszük, de eddig strapabírónak találtam, ennyi pénzért amúgy sem várhat többet az ember (tükör nincs benne). A hat szín a lényeg, amik minőségben persze közel nem állnak egy high end márkához, de az olcsóbbakhoz képest szerintem sokkal jobbak. Nagyon poroznak, ez tény, lent láthatjátok is a képen (első használat után így nézett ki, miután a kezemre kentem a mintákat), de a pigmentáltságuk egész jó! A W7 feketéje nem annyira fekete, mint a Crave és az egytlen csillogó szín, a Shrimp sajnos nem olyan visszafogott, mint a Venus, így ezt szemöldök alá már nem szívesen teszem, de egyébként a többi szín rendben van.
Az az igazság, hogy nagyon gyakran nyúlok az In The Mood palettához. Tudom jól, hogy nagyon nehéz jó matt szemhéjpúdereket készíteni, de ezek jól sikerültek, ennyi pénzt abszolút megér ez a kis paletta. Jól lehet vele sminkelni (tipp: nem potyog le a szem alá a por, ha lerázzuk az ecsetről a felesleget), egy nappali vagy füstös smink egyszerűen megoldható vele, nem is kell hozzá más szín. Nem sok márka készít matt színekből álló, jól használható, de pénztárcabarát palettákat, így a W7-től az In The Mood is ugyanolyan hiánypótló ebben az árkategóriában, mint a Naked Basics volt anno az Urban Decay-től.
W7 In The Mood Ebay LINK 1 vagy LINK 2
Első használat után így nézett ki…
Urban Decay szemhéjpúder, mellette a W7 megfelelője:

1. Urban Decay Venus, W7 Shrimp, Urban Decay Foxy, W7 Oops, Urban Decay Walk of Shame, W7 Venice
2. Urban Decay Naked2, W7 Wink, Urban Decay Faint, W7 Katie, Urban Decay Crave, W7 Cargo
Urban Decay Venus, W7 Shrimp, Urban Decay Foxy, W7 Oops, Urban Decay Walk of Shame, W7 Venice
Urban Decay Naked2, W7 Wink, Urban Decay Faint, W7 Katie, Urban Decay Crave, W7 Cargo
Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)