Oh My Brush
május 20, 2015

The Face Shop Blackhead Out White Clay Nose Pack | Mitesszereltávolító maszk

The Face Shop Blackhead Out White Clay Nose Pack review. Inexpensive, Korean blackhead remover mask. 
Olcsó, koreai mitesszereltávolító maszkot mutatok be ebben a bejegyzésben. A The Face Shop népszerű terméke megújult formában.

ENGLISH:
Do you remember the oh-so-famous Volcanic Clay mask? It was very popular but The Face Shop released a new version last year called Blackhead Out White Nose Clay Pack. It is very cheap, costs only a few dollars, 50 g should last for months even if you use it regularly because a little goes a long way. The white clay in this product is derived from New Zealand, a town called Rotorua. FYI: Rotorua mud is one of the world’s top 3 muds! It sounds impressive so far but how does it work? Apply a thin layer, let it dry for 15 minutes then simply peel it off. If you are sick of using expensive patches to remove blackheads then you might be interested in a product like this: it’s cheaper yet just as effective and practical.
I should have used this pack after having a shower, then the clay could have gone deeper in the pores but I think that the photos still justify the effect of this product: my pores look definitely cleaner. My skin feels smoother and softer, the clay isn’t drying and thanks to the consistency you can use it anywhere on your face: forehead, nose, chin, etc., wherever you need to clean your pores and get rid of the blackheads.
Buy it here:
MAGYAR:
A vulkáni agyagos maszk már a múlté (szerintem néhányotok használta is, mert nagyon népszerű volt), tavaly óta a The Face Shop Blackhead Out White Clay Nose Pack van a piacon, de vajon mennyire jó? Nagyon olcsó, pár dollárért már beszerezhető, 50 g, alig kell belőle egy kicsi, ezért sokáig elég, takarékos. A termékben található fehér agyag New Zealand-ról származik, pontosabban Rotorua városából, ami a világ egyik legjobb (top 3 egyike) agyagát adja. A használata egyszerű, lent mutatom is a képeken, 15 perc alatt megszárad, utána egyszerűen lehúzható. Mitesszereltávolító tapaszok közül egyébként nekem a Holika Holika Pig Nose Blackhead Kit nagyon bevált, de a tubusos verzió olcsóbb, szerintem a praktikussággal sincs gond.
Ha fürdés után esek neki a műveletnek akkor biztos hatásosabb lett volna és látványosabb képen is, mert így nem tudott igazán a pórusokba hatolni. Ezt az egy dolgot érdemes szem előtt tartani, ha igazán szép végeredményt szeretnénk, de az az igazság, hogy én már így is elégedett voltam első használatkor. Nem szárít egyébként, az orromon a bőr nagyon sima és puha lesz mindig utána, az állagának hála pedig bárhova felkenhetjük: homlok, orr, áll stb., ahol mitesszerekkel (vagy nem elég tiszta pórusokkal) küzdünk. Havonta párszor elég szerintem használni, ahhoz, hogy tisztábbak maradjanak a pórusaink.
Innen:
Step by Step
Before – After
Kár, hogy nem oldalról fotóztam, ott látványosabb lett volna ezek szerint:

18 responses to “The Face Shop Blackhead Out White Clay Nose Pack | Mitesszereltávolító maszk”

 1. Natalie says:

  Great review, thanks for sharing! This product look interesting and indeed very cheap, I think I'm going to give it a go! 🙂

 2. Yndre (yndrelianbeauty.blogspot.co.uk) says:

  Ezzel már én is szemeztem, de sok külföldi blogon annyira lehúzták, hogy még ennyi pénzért sem mertem megrendelni. :/

 3. Viktória says:

  Yes, very cheap, but definitely worth the money 🙂

 4. Viktória says:

  Én csak pozitív posztokat láttam a minap (tesztírás előtt néztem csak körbe a neten, vásárlás előtt nem), főleg azoknál látványos, akiknek mitesszerük van. Igaz, csak a képeket tudtam nézni, mert koreaiul még mindig nem tudok, de az meggyőző volt 😀

 5. Yndre (yndrelianbeauty.blogspot.co.uk) says:

  Oké-oké, koreaiul én sem tudok… 😀
  Csak a Google-be írtam be és azok a tesztelők akiket kidobott a kereső nem lelkesedtek érte, de amúgy nekem is tetszik. (Bár sokszor az amcsi/angol bloggerek indokolatlanul is lehúznak egy-egy termékek mert persze mindenki rögtön csodát vár mindentől 😛 )

 6. Bogi says:

  De jó hogy neked működött, nekem sajnos nem vált be, pedig borzalmasan mitesszeres az orrom. De lehet adok neki majd még egy esélyt. Egyébként apukámon kipróbáltam és rajta működött szóval valószínűleg az én bőrömmel lehet baj 😀
  Bocsi hogy itt kérdezem, de a Sunkiller baby fényvédőről lesz külön teszt? Mert épp fényvédőt akarok rendelni és eddig ez a befutó 🙂 Vagy ha teszt nem is lesz, de azt meg tudnád mondani hogy mennyire hagy fehér réteget maga után?

 7. Barbi (Beauty & Glamour Blog) says:

  Bocsi, hogy ide írok, de megkaptad a múlt csütörtöki email-em?

 8. Viktória says:

  Nekem annyi a különbség ez és a Holikás között, hogy ahhoz van egy extra tapasz, amitől kitágulnak a pórusok és az tényleg segít. Viszont ha hajmosás, hosszabb zuhanyozás után kenem fel ezt, az is ugyanolyan jó, úgy jobban be tud hatolni az agyag a pórusokba. Ja meg persze a Holikával fél órát tököl az ember, ezzel meg csak 15 percet így, szóval nem is vártam ugyanazt a hatást.
  Én pl. brit bloggereket nem olvasok, mert mindegyik mániája a naaaaagyon apró, szürke betű fehér alapon, kép egy van, az se mond semmit a termékről általában… Szóval naver a barátom, ha koreai termékekről van szó 😀 (koreai kereső)

 9. Viktória says:

  Lehet neki tágabbak a pórusai, jobban bele tud tapadni az agyag 🙂
  Holnap kiteszem akkor a tesztet a fényvédőről, de nem lesz tőle fehér a bőröm egyáltalán! 🙂

 10. Viktória says:

  Ja, és egyébként kérdezz nyugodtan BÁRMIT BÁRMELYIK poszt alatt, itt sokkal gyorsabban válaszolok, az e-mail fiókomban elveszlenek a kérdések a sok levél és spam között. Még nincs jó rendszerem arra, hogy tényleg rendesen tudjak válaszolni, ezért is írtam inkább ki a blogra, hogy ha lehet, akkor kommentet írjatok, azt egyből látom, hamarabb válaszolok 🙂

 11. Viktória says:

  Mindjárt írok neked!

 12. Andus says:

  Meggyőző. Lehet a csiganyál mellé ez is becsúszik majd, egy hét múlva kb.:) Az én e-mailemre is válaszolj majd, ha lesz időd 😛

 13. Bogi says:

  De aranyos vagy köszi :)))

 14. Yndre (yndrelianbeauty.blogspot.co.uk) says:

  Korábban még nem is hallottam róla, de nagyon jópofa a naver… 🙂
  Köszi szépen, legközelebb mindenképpen lecsekkolom itt is a termékeket! 😀

 15. Kata Toth says:

  Nekem megvan és nagyon szeretem.

 16. Victoria Flores says:

  I'm Using it and really love it ! 🙂 Is really soft and effective.
  SweetBeautyReviews

 17. molcs says:

  Nekem is megvan. Az apró szőrszálkákat kiszedi kifogástalanul, ami miatt alapból is "világosabbnak" tűnnek a pórusaim. Az orromon nem működik a legjobban, de az orrom mellett lévő területen hibátlanul kiszed mindent. Talán azért, mert ott alapvetően puhább a bőr?!

 18. D. Elision says:

  Inkább ezt ajánlanád, vagy a Holika Holika Pig-nose clear mitesszer eltávolítót? (Nem igazán tudok dönteni, de azért az sem utolsó, hogy ezt sokkal többször tudnám használni)
  Köszi a válasz előre is 😉

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)