Oh My Brush
május 20, 2015

The Face Shop Blackhead Out White Clay Nose Pack | Mitesszereltávolító maszk

The Face Shop Blackhead Out White Clay Nose Pack review. Inexpensive, Korean blackhead remover mask. 
Olcsó, koreai mitesszereltávolító maszkot mutatok be ebben a bejegyzésben. A The Face Shop népszerű terméke megújult formában.

ENGLISH:
Do you remember the oh-so-famous Volcanic Clay mask? It was very popular but The Face Shop released a new version last year called Blackhead Out White Nose Clay Pack. It is very cheap, costs only a few dollars, 50 g should last for months even if you use it regularly because a little goes a long way. The white clay in this product is derived from New Zealand, a town called Rotorua. FYI: Rotorua mud is one of the world’s top 3 muds! It sounds impressive so far but how does it work? Apply a thin layer, let it dry for 15 minutes then simply peel it off. If you are sick of using expensive patches to remove blackheads then you might be interested in a product like this: it’s cheaper yet just as effective and practical.
I should have used this pack after having a shower, then the clay could have gone deeper in the pores but I think that the photos still justify the effect of this product: my pores look definitely cleaner. My skin feels smoother and softer, the clay isn’t drying and thanks to the consistency you can use it anywhere on your face: forehead, nose, chin, etc., wherever you need to clean your pores and get rid of the blackheads.
Buy it here:
MAGYAR:
A vulkáni agyagos maszk már a múlté (szerintem néhányotok használta is, mert nagyon népszerű volt), tavaly óta a The Face Shop Blackhead Out White Clay Nose Pack van a piacon, de vajon mennyire jó? Nagyon olcsó, pár dollárért már beszerezhető, 50 g, alig kell belőle egy kicsi, ezért sokáig elég, takarékos. A termékben található fehér agyag New Zealand-ról származik, pontosabban Rotorua városából, ami a világ egyik legjobb (top 3 egyike) agyagát adja. A használata egyszerű, lent mutatom is a képeken, 15 perc alatt megszárad, utána egyszerűen lehúzható. Mitesszereltávolító tapaszok közül egyébként nekem a Holika Holika Pig Nose Blackhead Kit nagyon bevált, de a tubusos verzió olcsóbb, szerintem a praktikussággal sincs gond.
Ha fürdés után esek neki a műveletnek akkor biztos hatásosabb lett volna és látványosabb képen is, mert így nem tudott igazán a pórusokba hatolni. Ezt az egy dolgot érdemes szem előtt tartani, ha igazán szép végeredményt szeretnénk, de az az igazság, hogy én már így is elégedett voltam első használatkor. Nem szárít egyébként, az orromon a bőr nagyon sima és puha lesz mindig utána, az állagának hála pedig bárhova felkenhetjük: homlok, orr, áll stb., ahol mitesszerekkel (vagy nem elég tiszta pórusokkal) küzdünk. Havonta párszor elég szerintem használni, ahhoz, hogy tisztábbak maradjanak a pórusaink.
Innen:
Step by Step
Before – After
Kár, hogy nem oldalról fotóztam, ott látványosabb lett volna ezek szerint:

Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)