Oh My Brush
május 22, 2015

Lioele Lovely Drop Perfume - Amber SweetMy first Korean perfume! 🙂 I’d like to review the Lioele Lovely Drop Perfume (Amber Sweet). Indeed very lovely! 🙂

Az első koreai parfümöm! Lioele Lovely Drop Perfume, azon belül is az Amber Sweet illat.


ENGLISH:
I had no idea that Lioele made perfumes too, but when I spotted these lovely, 12 ml fragrances (Lioele Lovely Drop Perfume), I just needed to get one! There are 5 different scents: #01 Pure, #02 Amber Sweet, #03 Aqua, #04 Secret, #05 Blossom, you’ll find the description on Cosmetic-Love (Korean webshop).
02 Sweet Amber is everything I love: 

Top note : Lemon, Green, Fresh mint, Spicy coriander
Middle note : Jasmine, White sandalwood, Cedar
Base note : Musk, Amber, Sandalwood, Vanilla

These are all my favourite scents in one bottle: lemon, jasmine, vanilla etc, I knew I was going to love it and I really needed a sweet-citrus fragrance anyway for summer. What I also like about these is the packaging: very cute and small enough to fit my bag, I can use it during the day, whenever I want to. I think it’s rather an EDT than EDP but the scent is very fresh, sweet and green at the same time, I love it! As a fragrance addict, I need to try out more Korean perfumes, now I know! 🙂
Buy it here:
Lioele Lovely Drop Perfume | Cosmetic-Love $6.59

MAGYAR:
Fogalmam sem volt róla, hogy a Lioele parfümöket is gyárt, de amikor megláttam a Lioele Lovely Drop Perfume termékcsaládot, akkor felcsillant a szemem. Öt különböző illat közül választhatunk: #01 Pure, #02 Amber Sweet, #03 Aqua, #04 Secret, #05 Blossom, ezeknek a leírását megtaláljátok a lenti Cosmetic-Love weboldalon (koreai webshop). A leírás alapján egyértelmű volt, hogy melyiket választom majd, ez pedig a 02 Amber Sweet lett:

fejillat : citrom, zöld, friss menta, fűszeres koriander
szívillat : jázmin, fehér szantálfa, cédrusfa
alapillat : pézsma, borostyán, szantálfa, vanília

Minden egyetlen üvegben van, amit szeretek: citrusos illatok, jázmin, vanilla stb. Sejtettem, hogy nagyon fogom szeretni, így is lett. Igazából régi vágyam egy citrusos parfüm, mert több, mint 10 éve használtam egyet az Avon-tól, amit imádtam, de megszűnt, így azóta is keresek egy egyszerű, de nagyszerű zöld illatot. Ez pont olyan, amilyet vártam, nagyon friss, finom, de a 12 ml-es kiszerelés még jobban tetszik, ugyanis semmit nem tudok a táskámba tenni, minden parfümöm nagy, kellett egy kisebb is 🙂 Nagyon elégedett vagyok, bár inkább EDT ez szerintem, mint EDP, nem túl tartós, de így is igazi nyárias, könnyű illat!
Innen:
Lioele Lovely Drop Perfume | Cosmetic-Love $6.59
vagy ebay-n2 responses to “Lioele Lovely Drop Perfume – Amber Sweet”

  1. Natalie says:

    Sounds lovely! Would love to try these out!

  2. Tijana Momcilovic says:

    nice post 🙂

    http://www.itsmetijana.blogspot.com/

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)