Magyar English
Oh My Brush
május 31, 2015

Innisfree HAUL: Koreai Sampon, Balzsam, Parfüm- és Alkoholmentes Fizikai Fényvédő

A koreai Innisfree márka kínálatában találtam pár olyan terméket, amiket érdemes szerintem kipróbálni: Camellia sampon és balzsam, The Minimum Sun Cream SPF25 + egy cuki TonyMoly panda szemmaszk! 🙂
Innisfree haul: Camellia shampoo and conditional, The Minimum Sun Cream SPF25 + a cute TonyMoly panda eye patch! 🙂

ENGLISH:
In this post I’m going to talk about my latest Innisfree haul. It’s a South-Korean brand focusing on natural and organic ingredients, they’re part of Amore Pacific (Etude House, Laneige, Hera, IOPE, Aritaum etc.), and I’m pretty sure you heard about them before 🙂 I have finally started to be interested in hair care products, after doing some research Innisfree seemed like a good choice. Actually I am pretty impressed by the Camellia (silicon free) shampoo and conditioner: my hair is soft, smooth and looks still fresh and clean after 4 days too!
Innisfree has finally added a sunscreen to their The Minimum line (for sensitive skin), it’s called Sun Cream SPF25, contains only mineral sunscreen but no alcohol or fragrance ingredients! So far so good, I like the consistency, it absorbs fast, not sticky and feels good on the skin.
The last thing is nothing special, it’s a cute TonyMoly Panda eye patch, I’ll let you know how effective it is! 🙂
Innisfree Camellia Sampon JOLSE vagy EBAY LINK
Innisfree Camellia Balzsam JOLSE vagy EBAY LINK
Innisfree The Minimum Sun Cream SPF25 JOLSE vagy EBAY LINK
TonyMoly Panda szemmaszk JOLSE vagy EBAY LINK
MAGYAR:
Szeretem megmutatni, ha jó vagy érdekes termékeket találok, ezért a legutóbbi Innisfree (koreai márka) szerzeményeimről írnék most röviden, hívjuk első benyomásnak. Az Amore Pacific (olyan márkák tartoznak még hozzájuk, mint az Etude House, Laneige, Hera, IOPE, Aritaum stb.) natúr és organikus vonalát képviseli az Innisfree, az összetevőkre próbálnak odafigyelni. 
A Camellia (szilikonmentes) vonalból néztem ki a sampont és a balzsamot, amikkel eddig NAGYON meg vagyok elégedve. Már első használat után is csak csodálkoztam, hogy milyen puha és sima a hajam, ráadásul nem is zsírosodik (4 napja mostam ki, de még mindig puha és friss). Írok majd szerintem részletes tesztet is a nyár folyamán.
Az Innisfree The Minimum (ebay link minden termékkel), tehát érzékeny bőrre készült (nagyon kevés és biztonságos összetevőket használnak) vonalában végre van fényvédő is! A Sun Cream SPF25 csak fizikai fényvédőt tartalmaz, nincs benne illatanyag vagy alkohol, nagyon kellemes az állaga, eldolgozás után jól lehet rá sminkelni, öröm ilyet látni koreai márkától elérhető áron. 
A cuki TonyMoly pandás szemmaszk is megtetszett, kíváncsi vagyok rá, ezt még nem próbáltam. Imádom az ázsiai maszkokat, lesz még pár a blogon majd 🙂
Innisfree Camellia Sampon JOLSE vagy EBAY LINK
Innisfree Camellia Balzsam JOLSE vagy EBAY LINK
Innisfree The Minimum Sun Cream SPF25 JOLSE vagy EBAY LINK
TonyMoly Panda szemmaszk JOLSE vagy EBAY LINK
Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2021 85 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)