Oh My Brush
május 26, 2015

I'm From Honey Mask 38.7%

Az I’m from Honey Mask 38,7% nevű arcpakolást teszteltem, amely tele van mézzel, gyengéd, de hatásos és jól hidratál.

MAGYAR:
A méz rengeteg pozitív tulajdonsággal bír, antibakteriális, gyulladáscsökkentő és hidratáló hatása miatt igen népszerű, a testünk jól ismeri kívülről és belülről is: ételben, italban, kozmetikai szerekben is megtalálható. A koreai I’m from márka Honey Mask arcpakolása 38,7%-ban tartalmaz mézet, de a többi összetevő is érdekes és biztonságos egyben, lent láthattok is egy képet róluk. Amit külön kiemelnék: nincs benne alkohol, mesterséges illatanyag, de tartalmaz növényi olajokat és kivonatokat, sheavajat, csigakivonatot, méhmérget, E vitamint stb.
A csomagolás egyszerű, de szép, a maszk állaga krémes, könnyen kenhető, jár hozzá spatula, az illata nagyon minimális, de kellemes, finom. Használat közben nem zavar, nyugodtan tudom végezni a dolgomat, de szerintem az is tudja ezt értékelni, aki arcpakolást relaxálásra használ, Nincs vele gond, nem is érzem, hogy rajtam van, s mivel a színe nagyon halvány aranysárga, ezért a postás sem rémül meg, ha maszkban nyitunk véletlenül ajtót 😀 Minimum 10 percig, maximum 1 óráig érdemes az arcon hagyni. Én kb. 15-20 perc múlva lemosom, ennyi elég is, hogy hatással legyen a bőrömre. A hidratáló hatása nálam rendkívüli: a bőröm puha, rugalmas, mélyen hidratált lesz, ráadásul ezt a hatást egész nap érzem. Kipróbáltam egyszer 40 percre is, a hatást a lenti képen lehet látni, egész jól látható szemmel is: lehúzza a pirosságot, s mintha a pórusok is kisebbek lennének.
Lehet nélküle élni, nem kötelező darabja a maszk az arcápolási rutinnak, de aki szereti az ehhez hasonló extrákat, annak érdekes lehet. Hetente legalább egyszer szeretek rá időt szakítani. 120 g-os, de sűrű a krém, ezért lassan fogy, egy jó ideig biztos elég lesz.

 

Before – After
40 minutes later:
40 perc múlva:

 

 

5 responses to “I’m From Honey Mask 38.7%”

 1. Fleur says:

  Nagyon meggyőző, főleg az előtte-utána képek!

 2. Fräulein Schnee says:

  I love this mask. It smells so nice and makes the skin feel so soft!

 3. Makeup Universe says:

  Nem tudom milyen objektíved van, de nekem meg ez a boheh kell! *-*

 4. Viktória says:

  50 mm f1.8 🙂 Imádom!

 5. Makeup Universe says:

  Mindig nézem és annyira szép bokeh-t csinál a Canon. Jó, de minden héten más objektívbe szerelmesedek bele. ☺

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)