Magyar English
Oh My Brush
április 29, 2015

Vendégposzt | MintaMánia | Tonymoly, Lioele, Etude House, Skin&Lab

A mai poszt főszereplője néhány koreai minta, amiket az egyik olvasóm tesztelt nekünk 🙂 Lesz szó Lioele bb krémről, TonyMoly arcápolási termékekről, Etude House CC krémről stb.

A mai MintaMánia bejegyzést is egy olvasóm írta, aki több olyan terméket tesztelt nekünk, amit még én sem próbáltam, szóval nagyon kíváncsi voltam a véleményére! Kamilla, nagyon szépen köszönjük a posztot! )

Sziasztok, 
Kamilla vagyok, a Behind My Makeup blogot írom. Nagyon örülök, hogy Viki kiválasztott, és tesztelhetek néhány koreai terméket, szeretném ezúton még egyszer megköszönni. A bőrömmel alapvetően nincsen túl sok problémám, a normál típusba tartozik, néhol kiszáradásra hajlamos. A pigmentfoltok néha megkeserítik az életemet, sajnos rendkívül lassan gyógyul mindenféle heg vagy seb rajtam, valamint szinte csak az ázsiai termékek elég világosak a hófehérke komplexusomhoz. 
A Lioele Triple The Solution BB (megvásárolható itt: EBAY LINK) krémre nagyon kiváncsi voltam rá, de sajnos élesben nem tudtam tesztelni, mert sötét és úgy néztem ki, mint aki túlbarnult a szoliban, de azért felkentem itthonra. Meglepően tömény állagú, matt finishű krém, a fedése is egy erős közepes. 
A Tonymoly I’m Real Lemon Brightening Lotion (megvásárolható itt: EBAY LINK) körülbelül 4 használatra volt elég, ennyi alapján a „fehérítő” hatását nyilván nem tudta kifejteni, az éppen fellelhető hegeket viszont már ennyi idő alatt is halványította egy kicsit. Az illata engem leginkább a C-vitaminos pezsőtablettára emlékeztetett, csak felkenéskor lehetett érezni. Ahogy a lotion megnevezésből is következtethetünk, könnyű, vizes állagú. Hagyott egy minimális ragacsos réteget, miután beszívódott, de nem zsírosított. 
A Tonymoly Tomatox Magic Massage Packről (megvásárolható itt: EBAY LINK) sokat hallottam már, erre voltam a leginkább kíváncsi. Fehér, folyós állagú krém, kellemes, semleges illattal, ami mindenre hasonlított, csak paradicsomra nem. Vékonyan kentem fel az arcomra, hogy többször tudjam használni, ennek ellenére nem száradt meg teljesen még 5-10 perc után sem, hanem viszonylag ragadós maradt, ezért köszönhetően nem húzta a bőrömet. A lemosása kicsit nehézkes, az agyagos maszkokhoz tudnám hasonlítani. Használat előtt eléggé irritált volt az arcom, a pirosság nagyját lehúzta, és nem éreztem utána úgy, mintha az összes nedvességet kiszívta volna a bőrömből, mégis mattá, valamint optikailag egységesebbé tette.
Tonymoly Floria Nutra-Energy 100 Hours (megvásárolható itt: EBAY LINK) hidratáló nagyon elnyerte a tetszésem, főleg azért, mert maradéktalanul beszívódik, nyoma sincs ragacsos utóérzetnek, teljesen bőrérzetű. (A csomagolás alapján valamiért azt hittem, amikor megkaptam, hogy ez egy bb krém.) Az illata csak felkenve érezhető egy kicsit, friss, gyümölcsös jellegű, az állaga pedig meglepően sűrű. Hidratáló hatásával meg vagyok elégedve, próbáltam smink alá, és ott is jól teljesített. 
Az Etude House Correct & Care CC krém (Silky) (megvásárolható itt: EBAY LINK) kinyomáskor szinte fehér volt és olyan textúrájú ránézésre, mintha homokot szórtak volna bele. Rögtön rájöttem, hogy elkenve fog színt adni, így is történt, ezért a kézzel való felvitel és eldolgozás a legideálisabb hozzá. Sajnos még így sem olvad eléggé a bőrbe és nagyon fehér marad az eredmény, ráadásul kiemeli a száraz részeket. A fedése enyhe, a bőrhibákat nem tünteti el, a pirosságot is csak azért, mert kivakol. A finishe semmiképpen sem matt, inkább bőrfényűnek mondanám és minimálisan ragad és csúszkál is, ha nem púderezzük le, hiába fixáltam, egy orrfújást már nem bírt ki és 4-5 óra után néhol elkezdett fényleni az arcom. 
Kaptam még egy Skin&Lab fre-C fényvédőt is, ám ezt úgy gondoltam, hogy majd akkor próbálom ki, ha tényleg adottak hozzá a körülmények, így most kimarad. 
A tesztelt termékek összességében megerősítettek abban, hogy a koreai termékek igenis jók, pláne, mivel már ezelőtt is használtam párat, szeretnék ezek minél többet kipróbálni a közeljövőben.  
Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)