Magyar English
Oh My Brush
április 20, 2015

Vendégposzt | MintaMánia | Skinfood, Skin79, TonyMoly, Lioele

Ismét MintaMániás poszt következik! 🙂 Egy újabb adag koreai minta, amit egy olvasóm tesztelt. Skin79 BB cleanser, Skinfood Gold Kiwi cream, Black Sugar First Serum, TonyMoly BCDation stb.

A mai posztot egy kedves olvasómnak, Ildikónak köszönhetjük, aki szintén koreai termékeket tesztelt nekünk 🙂 Ebben az adagban is volt pár, amit én magam sem ismertem, ezért jó volt olvasni a véleményét! Nagyon szépen köszönöm, hogy írtál a blogra! 🙂

Első sorban szeretném megköszönni Viktóriának a lehetőséget! Hálás vagyok, hogy kipróbálhattam az általa felajánlott koreai készítményeket és megoszthatom a véleményem veletek.  🙂
A kis tesztelni való csomagom 6 db mintát rejtett. Az első ami rögtön felkeltette az érdeklődésem az nem más volt mint a Tonymoly BCDATION SPF30 (megvásárolható itt: EBAY LINK), ami egy BB krém, CC krém és alapozó hármas kombinációja. Alapozó használatát egy jó ideje elhagytam, személy szerint a koreai BB krémekre esküszöm. Bár már megtaláltam a számomra tökéleteset, elég gyakran próbálok ki újat, hogy eleget tegyek a kíváncsiságomnak,  így nagy örömmel vetettem bele magam a tesztelésbe. 
A csomagoláson sajnos nem szerepelt milyen árnyalatot rejt a minta. Egyébként 2 árnyalatban kapható tudomásom szerint (01 pink  beige és 02 natural beige) . Kibontás után úgy tűnt a világosabb árnyalat lehet a birtokomban, de még ez is túl sárgás tónusúnak és sötétnek mutatta magát amitől kicsit megrémültem elsőre. Felkenés után teljesen elmúlt a kezdeti ijedség, nagyszerűen alkalmazkodott a bőrszínemhez. Állagra mint egy BB krém, könnyen elosztlathatható, illata virágos enyhe számomra egyáltalán nem volt zavaró, mindenesetre hamar elillan. Fedését közepesnek mondanám, de jól építhető. Egy vékony rétegben alkalmas elfedni a bőrpírt, apróbb hibákat, gyönyörű egységes bőrt varázsolt, 2 rétegben már az anyajegyeim is képes elfedni. Nem ült bele az apróbb ráncocskákba, nem emelte ki a szárazabb részeket. SPF 30-as fényvédővel ellátott és nem tartalmaz parabéneket. Az én kombinált bőrömön elég hamar kifényesedett a homlokomon, bár mattító púderrel korrigálható. Szárazabb vagy normál bőrre  tökéletes választás lehet. Nem mondtam le róla teljesen nagyon tetszett a hatása, hidegebb időszakban szeretném újra kipróbálni. A minta tartalma 2 használatra volt elegendő . 
Második krém számomra újdonság volt, ami nem más, mint a Skin79 BB Cleanser (megvásárolható itt: EBAY LINK). Ez nem más mint egy BB krémekhez kifejlesztett lemosó mélytisztító és exfoliáló hatással. Maga a lemosó fehér színű, kissé zselés állagú, illata számomra  kellemes parfümös. Használata egyszerű, nedves bőrre kell felvinni, körkörös mozdulatokkal eloszlatni az arcon. Ezt követően jön a móka, hiszen a lemosó elkezd pezsegni a bőrön, majd habot képez. Olyan érzés, mintha  lerobbantaná a BB krémet. 1-2 perc elteltével jöhet a bő vízzel való leöblítés és készen is vagyunk. Alaposan tisztít, sima arcbőrt hagy maga után. Használata után picit húzódott a bőröm, némi exfoláló hatást is tapasztaltam. Összességeben nem rossz kis arclemosó, de számomra teljesen nélkülözhető a hétköznapokon úgy érzem. A minta tartalma 3 alkalomra volt elegendő.
Egy ideje már keresem a számomra megfelelő fényvédőt így nagyon örültem mikor megpillantottam a Nature Republic UV Lock Flower SPF30-as  (megvásárolható itt: LINK) kis fényvédőjét, aminek szinte azonnal rajongója is lettem. Textúrája könnyed fehér színű krém, vizesebb állagú. Illata nálam még elviselhető kategória, naptejes virágos illat. Nagyon hamar beszívódott, nem hagyott ragacsos érzetet a bőrömön, nem irritálta, és pattanásokat sem okozott. Általam eddig próbált fényvédőket felülmúlta. Gondolkodás nélkül azonnal megvásárolnám a terméket teljes kiszerelésben, de sajnos sehol nem találom sem teljes kiszerelésben, sem minta formájában. :(( A teszter 2 használatra volt elegendő.
A következő tesztalanyom nem volt számomra ismeretlen, és ez nem más, mint a Lioele Waterdrop Sleeping Pack (megvásárolható itt: EBAY LINK). Zselés állagú. fehéres krém, felkenve könnyű, áttetsző és vizesé válik. Illata engem egy az egyben naptejre emlékeztet. Ígéretei szerint nem képez ragadós réteget a bőrön, kellő nedvességgel és tápanyaggal látja el a fáradt bőrt, ami másnap is megtartja a hidratáltságát. Amit ebből betart az csupán annyi, hogy tényleg nem hagy ragacsos érzetet és ideig óráig tényleg úgy érzem pótolta a nedvességet, de sajnos ez csupán pár óráig tapasztalható. Másnap reggel olyan mintha sima vízzel kenegettem voltam az arcom vagy semmivel… A minta egy használatra volt elegendő, ennél a terméknél ezt nem is bántam. Az Etude House Sleeping Packja jobban bevált számomra.
Egy másik termék, amit egy ideje keresek, az nem más, mint a szérumok. A csomagomban a Skinfood Black Sugar Perfect First Serum (megvásárolható itt: EBAY LINK) lapult. Eddig csak jót hallottam róla, így nagyon kíváncsi voltam, mit is tud,  A teszter óriási adagot rejtett, így 5 alkalomra volt elegendő számomra. Illata édes (engem egy az egyben az Alterra nádcukros testradírjára emlékeztet, aminek az illatát imádom), állagra nagyon híg, így  művészet volt kivarázsolni a tasakból, hogy ne menjen egy cseppje sem kárba. Alkalmazását tekintve egy vattakorongra kell csepegtetni és úgy felvinni az egész arcbőrre. Amit ígér: óvatosan eltávolítja az elhalt hámsejteket, hidratálja, fehéríti és élénkíti, emellett növeli a bőr ellenálló képességét és segít a ráncok elleni harcban.
Összességében megszerettem ezt a szérumot. Tetszik, hogy hidratál és gyengéden hámlasztja is a bőrt, sokkal simábbnak, puhábbnak teltebb lett tőle.  Nem volt kérdés, hogy a kosaramban landol. 
Az utolsó termék nem más volt, mint a SkinFood GoldKiwi Cream (megvásárolható itt: EBAY LINK). Nagy bánatomra a tasak tartalma csak egyetlen alkalomra volt elegendő számomra. Egy fehér színű gazdagabb, gyümölcsös, friss illatú hidratálókrémről van szó. Nem hagyott zsíros, ragacsos érzetet, körülbelül 2-3 perc alatt teljesen be is szívódott. Mivel  felkeltette az érdeklődésem, kíváncsi vagyok több ismeretség után mire képes, ezért rendeltem belőle még néhány mintát. 
Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)