Magyar English
Oh My Brush
április 27, 2015

Scholl Velvet Smooth Termékek Használat Közben

Ha nyárra szép lábakat szeretnénk, akkor a Scholl fog ebben segíteni nekünk! A következő termékeket mutatom be használat közben, előtte-utána képpel: Velvet Smooth talpreszelő, nappali, éjszakai krém, szérum és lábfürdető.

A posztban több kép is lesz a lábamról, aki nem szereti az ilyesmit, az csak a szöveget olvassa el!
Április elején kaptam ezeket a termékeket, s mivel itt van a tavasz, szebb lábakat szeretne mindenki, ezért mindenképp szeretném megosztani veletek a tapasztalataimat.
29 vagyok, nagyon sokat gyalogolok, de a lábaim ápolásáról télen szeretek megfeledkezni… A Scholl termékei már egy használat után látható és érezhető különbséget eredményeztek, lent majd láthattok előtte-utána képet is. Tisztán emlékszem, ahogy befejeztem a kis rituálét, majd boldogan mondogattam, hogy mennyire könnyebbnek érzem magam járás közben, mintha tollpihéken lépkednék, pedig csak 20 percet áldoztam lábápolásra egy vasárnap délután. Fantasztikus érzés, látványra is szebb persze a végeredmény, engem meggyőzött: mostantól a lábápolás fontos része lesz az életemnek! 🙂
A Schooll Velvet Smooth termékcsaládból a következőket használom: elektromos talpreszelő, nappali és éjszakai krém, szérum és lábfürdető. Az elektromos talpreszelő már rózsaszínben is kapható (limitált példányszámban), a feje cserélhető (gyémánt kristályokkal látták el!), elem jár hozzá, használat közben pedig rendkívül gyengéd! Kb. nem is lehet érezni, ahogy eltávolítja az elhalt hámsejteket, bőrkeményedést, nagyon kényelmes használni. Pár perc alatt végeztem is, ezután vettem egy lábfürdőt, 15-20 percig relaxáltam egy kicsit, azóta ez lett a kedvenc vasárnapi időtöltésem! 🙂 Ezután a nappali krémből és a szérumból kentem a lábfejemre egy kicsit, a különbséget a lenti képen láthatjátok. A nappali krém nagyon könnyű, egy perc alatt felszívódik, friss, üde érzetet ad, de a szérumról is hasonlókat tudok elmondani: szintén könnyű, hamar felszívja a bőr, jól ápol. Ha pedig ettől többre van szükségünk, szárazabb a lábunk, akkor az éjszakai krémet (éjszakai maszk a neve, de nekem marad krém) ajánlom, ami egy sokkal sűrűbb krém, mélyen hidratál, sokáig érezni a hatását.
Mindegyik termék bevált, nagyon szívesen használom őket, nekik hála végre örömmel gondolok az lábápolásra, időt szakítok a dologra. 
Weboldal, további információ:
Scholl Velvet Smooth elektromos talpreszelő gyémánt kristályokkal ajánlott fogyasztói ár: 11 999 Ft
Scholl Velvet Smooth intenzív szérum ajánlott fogyasztói ár: 2 299 Ft
Scholl Velvet Smooth lábfürdető ajánlott fogyasztói ár: 1 899 Ft
Scholl Velvet Smooth használat közben
előtte-utána
1 alkalom után!

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)