Magyar English
Oh My Brush
április 28, 2015

Real Techniques Sculpting & Powder Brush

Két Real Techniques ecsetetről írok ma, az egyik újdonság, a Sculpting brush kontúrozáshoz, a másik pedig a Powder brush púderezéshez. Az egyik nagyon bejött, a másik kicsit csalódás…

Két ecsettel bővült a Real Techniques gyűjteményem: sculpting brush (kontúrozáshoz) és a powder brush (púderezéshez). Az utóbbit pár hónapja használom már, a régi helyett kellett egy új, de az az igazság, hogy már bánom: ez a Powder Brush (púderecset) valahogy nem az igazi. Nem olyan puha, mint elvárnám, a szálak minősége rosszabb, mint bármely más RT ecsetben, ami nekem megvan, nagyon “műanyag”, ha értitek mire gondolok. A fej nagynak tűnik, de nem túl tömött, a szálak szétnyílnak, a por közéjük megy (gondolom legalábbis, mással nem tudom magyarázni), így sok terméket kell felvennie, mire végre le tudom púderezni az arcomat vele. Viszont nem hullik, ez legalább pozitív, az előző ecsetemmel az volt a baj. Nem rossz, de mindig inkább máshoz nyúlok helyette, ebből látom, hogy ez nekem nem vált be.
A Sculpting Brush (kontúrecset) viszont egy álom! Egyből megvettem, amikor megjelent az iHerb kínálatában, kontúrozáshoz ez szuper! A szálak puhák, a fej tömött, a forma remek, pont annyi festéket vesz fel, amennyi kell, azt pedig ügyesen elsatírozza. Ebből sem hullott még ki egy szál sem, ez az egyik erős pontja a Real Techniques márkának szerintem, meg persze az ár, mert az ecseteik minősége nagyon jó, az ár pedig pénztárcabarát. 
A púderecsettel nem lettünk barátok, de a kontúrecset szuper, mindenkinek ajánlom! Mellette megjelent még egy új korrektorecset is egyébként. Nekem arra nincs szükségem, így nem vettem meg, de örülök, hogy jönnek újabb és újabb ecsetek a Real Techniques olcsóbb vonalába. Instagramon (ohmybrushblog néven megtaláltok) láthattátok, hogy az új Bold Metals kollekciót is lecsekkoltam élőben… 12 ezret nekem nem ér meg egyetlen ecset, a fejük olyan picinek tűnt, furcsák…
iHerb-ről:
Real Techniques Concealer Brush $7.99 (új)
van egy új szett egyébként, a 3 ecsetből az egyik teljesen új, a másik ez a kontúrecset:
Collectors Edition Sculpting Set $19.99 (új)
Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2021 85 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)