Magyar English
Oh My Brush

Pantene Intensive Repair Sampon & Balzsam

Renáta a Pantene Intensive Repair (vagy más néven Repair & Protect), tehát sérült hajra való vonalából tesztelte a sampont és a balzsamot, amiről szerettem volna, ha ír is a blogra. Vajon mennyire vált be az ő hosszú hajára ez a termékcsalád?

Viki: Talán tudjátok, hogy van egy tőlem pár évvel fiatalabb húgom is, akit már évek óta próbálok rávenni arra, hogy csatlakozzon hozzám a blogon… 😀 Úgy tűnik, hogy végre elértem a célomat, ezért néha vele is találkozhattok majd itt. Mivel Reni Magyarországon él, ezért otthon, drogériában kapható termékeket is bemutat majd, mint pl. ezt a Pantene sampont és balzsamot is.

Reni: Pár hete használom ezt a két terméket, kétnapos rendszerességgel. Tudom, ez túl gyakorinak is tűnhet, de az edzések miatt gyakran mosnom kell a hajamat. A Pantene Repair & Protect termékcsalád nem új a piacon, sokak kedvence is, ha jól látom a Krémmánián, de egy ideje már megújult külsővel találjuk meg ezt a 7 terméket (sampon, balzsam, olaj, szérum, pakolás, helyreállító lakk, 2 az 1-ben sampon és balzsam).
Pantene Repair & Protect Sampon: a kettő közül egyértelműen ez volt a befutó. Sűrű állagú, jól habzik, mégis könnyű kiöblíteni, az illata nagyon kellemes (bár a Pantene termékekről ezt általában el tudom mondani). Elég belőle egy kis mennyiség is, hiába hosszú a hajam, abszolút nem szárít, sőt: táplálja a hajszálakat, ahogy a leírás ígéri is. Igazából csak jót tudok róla mondani, nagyon elégedett vagyok a hatásával, nem is drága: a Rossmannban a 250 ml-es 799-be, a 400 ml-es 1199-be kerül teljes áron, de a múltkor pl. a nagyobbik akciós volt. Ha elfogy, akkor biztosan újraveszem, mert a legtöbb samponnal ellentétben ez nem szárítja ki erősen igénybevett hajam, hanem egészségessé, puhává teszi azt. 
Pantene Repair & Protect Balzsam: Eleinte jól indult a kapcsolatunk, s végülis a termékkel nincs baj, nagyon is jó, de nem sikerült jól beosztani… Állagra ez is sűrű, szintén nagyon jó illattal, használatával a haj selymes és fényes lesz, ahogy azt el is vártam. Egyetlen hátránya az, hogy kb. két hét alatt szinte mind elfogyott… Hosszú és száraz hajam van, ez tény, valószínűleg ezért dupla adagot kellett használnom. Másnak kevesebb is elég lesz, de nekem ez így nem annyira gazdaságos, de 200 ml-es egyébként és 799-be kerül.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)