Magyar English
Oh My Brush
április 17, 2015

NYERJ Öko-Csigakrémet vagy Alakformáló Kezelést!Különleges a mai nyereményjáték is! 🙂 A nyertes majd két ajándék közül választhat: az egyik egy öko-csigakrém az Armonia márkától, a másik pedig egy 5 alkalmas alakformáló kezelés!Tovább ünnepeljük a blog 4. születésnapját! 🙂 A mai játék azért különleges, mert ti választhatjátok ki, hogy mit szeretnétek nyerni!

Nyeremény:
1. az egyik termék az Armonia öko-csigakrém (8900 Ft)
2. a másik pedig egy 5 alkalmas alakformáló bérlet, amit Budapesten lehet majd felhasználni (Szent István krt.).

Ha bármelyik felkeltette az érdeklődésedet, akkor a lenti applikációban tudsz jelentkezni! Sok sikert! 🙂 A nyertest e-mailben értesítem majd!

Bővebb információ, érdekességek:
Armonia öko-csigakrém
Első hallásra szokatlannak tűnhet, hogy egy kozmetikai termék csiganyákot tartalmaz, ám ez a különleges és természetes összetevő rendkívül magas proteintartalommal bír, amely bizonyítottan újraépíti, táplálja és regenerálja a bőrt, valamint segít kijavítani a már kialakult bőrhibákat. 
A bio csiganyák előállításához az állatokat optimális természeti körülményei között tenyésztik, táplálkozásukat pedig kifejezetten a számukra biogazdálkodásban termesztett növényekkel oldják meg. A csiganyákot végül a világon, egyedülálló módon dolgozzák fel, s közben az állatoknak sem esik bántódása. 
A termékcsalád a csiganyák és a már jól bevált, bőrvédő és gyógyító képességéről ismert bio aloe vera mellett kiegészült a bio körömvirág kivonattal, amely vitaminokban és ásványi sókban gazdag hatóanyag, ezáltal puhábbá és finomabb tapintásúvá teszi a bőrt.
Klinikai mérésekkel bizonyították, hogy a termékcsalád tagjai segítenek eltüntetni a ráncokat a bőr teljes felületén és a kellemetlen pigment foltokat is eredményesen csökkentik. A hatásért nem kell hónapokat várni: már négy órával a használat után látható az eredmény, négy hét rendszeres, napi két alkalommal történő használat pedig szinte hihetetlen átalakulást eredményezhet. 
5 alkalmas alakformáló bérlet
A hasüregben lévő zsíroktól csak életvitelbeli változásokkal tudunk megszabadulni. Fontos az étkezésből kizárni a zsíros ételeket, valamint fokoznunk kell a zsírégetésünket. Többek között a lipolízist (zsírlebontást) elősegítő zsírégető hormonok fokozásával (adrenalin- noradrenalin) tudunk megszabadulni a lerakódott zsírpárnáktól. A Noradrenalin hormon 30 perc mozgás után kezd el termelődni, elősegíti a zsírégető folyamatokat. Ezt a hormont stimulálja a forradalmi NARL technológia. A japán fejlesztéseken alapuló kezelésnek köszönhetően nincs szükség megterhelő edzésre, hogy a Noradrenalin hormon elkezdjen termelődni, csak ultrahangos kezelőlapok helyeznek a problémás területre. Ennek következményeképpen a Noradrenalin hormon hatására megduplázódnak a szabad zsírsavak a vérben, amiket pedig egy egyszerű könnyű aktivitással égetnek el. Az eljárásnak köszönhetően a szervezet a hasüregben lerakódó káros zsírokat is lebontja, így nem csak lapos hasra tehetünk szert, de a súlyfeleslegtől megsokszorozódott kockázati tényezőktől is elbúcsúzhatunk.
„A zsír természetes és nélkülözhetetlen része a szervezetünknek: itt tároljuk az energiát, ennek segítségével végzi a test az alapvető funkciókat. Egyáltalán nem mindegy azonban, hogy hol halmozódik fel a felesleg. Hasi hízáskor a zsír nem csak a bőr alá férkőzik be, hanem a belek és a zsigeri szervek köré is. Normális esetben a zsírszövetekből nem szabadul fel zsírsav, a hasüregi zsírrétegből azonban folyamatosan áramlik ki az egész szervezetbe, komoly károkat okozva. Normál testsúly esetén a hasüregi zsírrétegből távozó zsírsav feldolgozása nem okoz problémát a májnak, nagy mennyiségű zsírréteg esetén azonban megnő a vérben a zsírsav szintje, ami hosszútávon az összes szerv károsodását okozhatja. Kialakulhatnak különböző májproblémák, a vér magas zsírsav-tartalma miatt inzulintermelési problémák lépnek fel, amelyek cukorbetegséghez vezetnek, hosszú távon pedig szív- és érrendszeri megbetegedéseket okoznak. A hasi zsírréteg ráadásul 3,5-szörösére növeli a rák, és 3-szorosára az agyvérzés kockázatát” – mondta Dr. Hirohide Miwa neurológus.

a Rafflecopter giveaway

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)