Magyar English
Oh My Brush

Már Kapható! | Etude House Dreaming Swan Collection

Megjelent az Etude House Dreaming Swan Collection, ami végre kapható is, ezért megosztom veletek a hírt az újdonságokról! 🙂 A promo képek gyönyörűek, de milyenek a termékek?

Az Etude House rózsaszín birodalmából hódító útjára indult a tavaszi kollekció, ami a  Dreaming Swan névre hallgat. Már napok óta posztolta a márka a szebbnél szebb képeket, nagyon izgatottan vártam, hogy ugyan milyen termékeket is készítettek most nekünk. Kerrie Hess illusztrátorral dolgoztak együtt, ezért a külsőségekre sem lehet panasz, de mutatom is, hogy miket vásárolhatunk meg az ebay-s eladóknak hála 🙂
Van 3 cushion case, amibe majd az Etude House cushion utántöltőket lehet beletenni, ha jól értelmezem. 5 darab szemhéjpúder-pirosító, amik pirosítónak tényleg szépek, de szemhéjpúdernek nem sokan fogják ezeket használni szerintem. Ezen kívül 5 gyönyörű színű rúzs, 2 körömlakk szett, egy SPF25-ös púder (highlighternek képzeltem el, de a lenti kép alapján inkább a pórusakat tünteti el), ehhez való gyönyörűséges ecset, krémes highlighterek (szemre, arcra), végül pedig egy nesszeszer is. 
Összességében úgy látom, hogy a színek annyira nem különlegesek, de a csomagolás csodaszép. Nekem az ecset, a pirosítók, rúzsok és a nesszeszer tetszik a legjobban, de pl. a folyékony highlighterek is hasznosak lehetnek.
A kollekciót megtaláljátok EBAY-n:
Hétfőn jelentek meg a termékek, ezen a héten már biztosan elkezdi árulni az összes koreai eladó.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)