Oh My Brush
április 24, 2015

KEDVENC Parfüm | Kenzo Flower In The Air

Régóta tart a parfümmániám, de most a legutóbbi felfedezettem kap egy kis reflektorfényt. December óta használom ezt a fantasztikus illatot, azóta a kedvencem, ezért szeretnék a blogon is írni róla! 🙂 Kenzo Flower In The Air.

Általában hűséges vagyok a kedvenc illataimhoz, de  néha beleszeretek másba, amit aztán nem tudok kiverni a fejemből. Így történt ez a Kenzo Flower In The Air parfümmel is. Soha nem mentem a Kenzo parfümök közelébe, valahogy kimaradt ez a márka az életemből, ezért kíváncsian bontottam fel az első mintát, amit vásárláshoz kaptam (a Nina Ricci Ninát vettem újra). A tipikus púderes, virágos illatokkal ki lehet kergetni a világból, mindig félek tehát, hogy olyanba botlom, de ez… A Kenzo Flower In The Air mesés! Az első pillanattól kezdve imádtam, ráadásul nagyon tartós is volt rajtam, mire elfogytak a minták tudtam, hogy nekem ez kell. 
Számomra ez egy olyan illat, aminek van “súlya”, de mégis könnyű, kicsit virágos, kicsit fűszeres, minden van benne, ami érdekessé tehet egy parfümöt. Ebből nem kell sokat fújni, egy kevés is elég ahhoz, hogy sokáig érezzem magamon, az üveg pedig egyszerű, de gyönyörű, azt is nagyon eltalálták. Az interneten találtam egy olyan kommentet, ahol azt írják, hogy ad egy löket magabiztosságot a Flower In The Air, nekem is ez a véleményem róla, energikussá tesz, akárhányszor magamra fújom. 
Alberto Morillas alkotta meg, ahogy az eredeti Kenzo Flower is az ő nevéhez fűződik, de még sok-sok egyéb parfümöt is neki köszönhetünk (pl. Bvlgari Omnia, CK One, Armani Acqua di Gio, Marc Jacobs Daisy, Nina Ricci Mademoiselle Ricci stb.)
Fejillat: málna, rózsaszín bors
Szívillat: rózsa, liliomfa, gardénia
Alapillat: fehér pézsma
Az enyém a Feelunique-ról van (ingyenes posta Angliából)

4 responses to “KEDVENC Parfüm | Kenzo Flower In The Air”

 1. Dalma ( : says:

  A kis üvegel engem már mevettek 😀

 2. Natalie says:

  Lovely review and photos dear!

 3. Adrienn Huber says:

  Az írásod hatására rendeltem mintát a parfümből.Mondanom sem kell, hogy a minta még el sem fogyott, de már ide is ért a 100 ml-es naaaaagy kiszerelésű parfüm iparfumeria-ról. Köszönöm a tippet, mindig jó téged látni,olvasni :*

  • Oh My Brush says:

   Egy tündér vagy, hogy visszajöttél a bejegyzéshez és kommenteltél! Nagyon szépen köszönöm, sokat jelent az ilyen visszajelzés! 🙂 Én még a mai napig is imádom és használom ezt a parfümöt, fantasztikus az illata és megunhatatlan 🙂

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)