Oh My Brush
április 29, 2015

Holika Holika Wonder Drawing 1sec. Finish Browcara

Make your life easier with the Holika Holika Wonder Drawing Browcara! Read my review of this fantastic Korean brow product!
A reggeli sminkelés soha nem volt még ettől gyorsabb! 🙂 A koreai Holika Holika Wonder Drawing Browcara szemöldökspirált teszteltem.

ENGLISH:
I love drawing my eyebrows but it takes some time and that’s something I don’t have in the morning. What to do? Many Korean brands produce brow mascaras, in out case it’s called: Holika Holika Wonder Drawing Browcara. I chose the following shade: 01. Natural Brown, this light brown colour is great for brunettes.
The product is very easy to use, it really is a mascara for your brows, it takes only a few seconds to get the result you want and you’re good to go. This is exactly what you need in the morning: it gives your eyebrows a nice and natural colour, keeps them in shape, defines your face and you don’t have to spend long minutes when your time is so precious 🙂
The Holika Holika Wonder Drawing Browcara stays on the whole day, it’s long lasting, doesn’t fade at all, you can use it alone, as I’m doing it in the pictures below or on top of your eyebrow powders. I also need to mention that it costs only a couple of dollars, but it’s worth every penny! Highly recommended! 🙂 The Holika Holika Browcara is available in 4 different shades.
Buy it here:
MAGYAR:
Szeretek szemöldököt rajzolni, de reggelente nem mindig van kedvem vagy időm ezzel foglalkozni. A koreai márkák tudják ezt nagyon jól szerintem, ezért több szemöldökspirál is kapható, én a következőt próbáltam ki: Holika Holika Wonder Drawing Browcara, 01. Natural Brown színben.
A terméket nagyon egyszerű használni, pillanatok alatt elkészülünk a szemöldökkel, már mehetünk is. Ha csak egy kis színt szeretnénk adni a szemöldökünknek, akkor ezt magában elég is használni, de természetesen lehet a már megrajzolt szemöldökön átmenni vele. Egész nap tart, egyáltalán nem kopik, én általában magában használom, mert annyira nem hiányos a szemöldököm, csak a színe nagyon béna, de ezt a Holika Holika Wonder Drawing Browcara megoldja pár másodperc alatt.
A bőrt is befesti egyből, ezen meglepődtem, mert nem gondoltam volna, hogy egy spirál erre is képes, de természetesen nagyon örülök neki. Ettől gyorsabban még nem készültem el reggel, a minősége nagyon jó, pedig csak pár dollárba kerül. 4 különböző színben kapható, én nagyon elégedett vagyok vele, még egy szuper koreai termék. 
Innen:
Támogasd az oldalt!

2 responses to “Holika Holika Wonder Drawing 1sec. Finish Browcara”

  1. Gyöngyi says:

    Szia! Nagyon hasznos ötletet adtál. 🙂 Azt megkérdezhetném, hogy milyen szempillaspirált használsz? Itt a képen nagyon szépek a pilláid 😉

  2. Viktória says:

    Ó, köszönöm szépen 🙂 A Max Factor új spirálját használtam: Glamour Extensions. Írtam róla tesztet is áprilisban.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)