Oh My Brush
április 18, 2015

Etude House Oh m'Eye Line (Brown)

It’s time to review another Korean product <3 | Nagyon szeretem a barna szemhéjtusokat, mert feldobják a tekintetet, de természetesek maradnak. Etude House Oh m’Eye Line (Brown).

ENGLISH:
The Etude House Oh m’Eye Line eyeliners are available in 5 different colours, but I – obviously – chose the brown one, because I just love natural shades 🙂 The packaging is simple and lovely at the same time, the applicator is good: you can draw the thinnest lines possible but thicker ones too of course. 
This shade is very dark, almost black, to be honest, but you can see some swatches below. The product dries fast and it is VERY long lasting, it just won’t smudge or fade at all during the day, but you’ll find it easy to remove it with a good eye makeup remover.
I’m used to gel eyeliners and my own brushes, so this time it was a challenge to make a perfectly straight line with my shaking hand 😀 You can see my first attempt in the picture below, it’s not too bad, but the second time it went much faster and easier, so after all, I can recommend it to beginners too, you just have to practise a bit (I need to practise a lot 😀 ).
It’s inexpensive, long-lasting, but the colour is a bit darker than what I wanted. Oh well, it’s still very pretty 🙂
Rating: 4.5/5

Where to buy:
Kollection K – Etude House Oh m’Eye Line LINK $5.06

MAGYAR:

Ez a teszt kb. fél éve íródott, de a véleményem azóta sem változott.

Az Etude House Oh m’Eye Line szemhéjtusokat több színben (fekete, szürke, barna + most már kék és lila is) megtaláljuk, a csomagolásuk pedig ugyanolyan, mint a kedvenc szemhéjalapozómé: Etude House Proof 10 Eye Primer teszt | ebay link. A külsejével minden rendben van, praktikus, az ára nagyon baráti, a színe viszont sokkal sötétebb, mint vártam. A lenti képen összehasonlítottam más termékekkel, látszik, hogy inkább a feketéhez van közelebb, mint a barnához.
A tartóssága nagyon-nagyon jó, egész nap mozdulatlan a szememen, lemosni sminklemosóval nem nehéz, de darabokban jön le, ami nem túl zavaró, de meg akartam említeni. Az applikátorral lehet nagyon szép, vékony vonalat húzni, de az az igazság, hogy idejét sem tudom, hogy mikor használtam ilyen tust utoljára, mindig a zselések közül választok, azokat ecsettel nagyon gyorsan fel tudom vinni, de ezzel lassabb vagyok. Már csak azért is, mert ha ezt meghúztam, nem igazán lehet javítani, hamar szárad, és ahogy írtam már fent is: egész nap ott is marad a szemhéjon! 🙂
Az első próbálkozásom eredményét a képen láthatjátok, nem a legegyenesebb a vonal, de pl. amikor másodszor használtam, már jobb lett, de én sosem voltam ügyes, ha folyékony tusokról van szó, inkább zselést használok. A folyékony tusok előnye számomra, hogy a fényük mindig szép, látványosabb a végeredmény, nem kell hozzá ecset, általában tartósabbak is, ha pedig ügyes az ember keze, akkor hamar elkészül a tusvonal.

Értékelés: 4.5/5 

Az enyém a KollectionK webshop-ból van:
Itt megtaláljátok 5 színben:

Első próbálkozásom eredménye: az egyenes nem szerepel a szótáramban a folyékony tus mellett… 😀 (még valamikor tavaly készítettem a képet szerintem).

1. Maybelline Eye Studio Lasting Drama Gel Liner 2. e.l.f. Cream Eyeliner Coffee 3. Etude House Oh m’Eye Line 03 Brown

Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)