Oh My Brush
április 8, 2015

Új, Bizarr Koreai Termékek | Lózsír, Disznó Kollagén, Szamártej stb.

Mit kennek most magukra a koreaiak? Új összetevők hódítanak mostanában Koreában, amik talán nekünk kicsit vadul hangzanak, de a többségüket már évszázadok óta használják az ázsiaiak. Most viszont koreai köntösben újra népszerűségnek örvendenek: lózsír, kígyóméreg, disznó kollagén, szamártej stb.

Horse Oil
Ez az új őrület most, amit főleg a Bahyu (japán) és a Guerisson (koreai) krémeknek köszönhetünk. Valójában nem beszélhetünk újdonságról, mert a kínaiak már a 6. száraz óta használják a lózsírt gyógyításra, a japánok pedig később az arcápolási rutin részesévé tették. Miért kell ez nekünk? Antioxidáns és gyógyító hatása miatt hegek, égési sérülések kezelésére jó, emellett hidratál, javítja a bőrben a vérkeringést, a kínai orvoslás pedig akne és ekcéma gyógyítására is ajánlja. 
Népszerű termékek:
Guerisson 9 complex Moisturizing Cream $21.55 EBAY LINK
SONBAHYU JAPAN Horse Oil $23.95 EBAY LINK
Snake Venom
Ki ne szeretne kígyómérget magára kenni? Bár ha belegondolok… Kb. minden nap használok méhméreg tartalmú esszenciát, szóval egy szavam sem lehet, de miért is jó nekünk a kígyóméreg? A méregben lévő aminosavak blokkolják az idegsejtek azon jeleit, amik összehúzódásra kényszerítenék az arcizmokat, így lesz ráncmentes a bőr. Természetadta botox tehát, csak olcsóbb és fájdalommentes.
Népszerű termékek:
MIZON S-Venom Wrinkle Tox Cream $18.99 EBAY LINK
Purebess Multi-4 Syn-ake Cream $8.49 EBAY LINK
Donkey Milk
Állítólag Kleopátra is szamártejes fürdőt vett, tehát ez sem egy új felfedezés, viszont mostanában eléggé felkapott összetevő lett. Miért? A szamártej sok-sok vitamint, proteint, omega 3 és 6 zsírsavat tartalmaz, így nagyon jól hidratálja a bőrt, emellett gyorsan fel is tudnak szívódni az összetevők. Valószínűleg ezt annak köszönhetjük, hogy a szamártej áll a legközelebb az emberi tejhez.
Népszerű termékek:
CLEOMEE] Premium Donkey Milk Liquid Crystal Cream $21.99 EBAY LINK
TonyMoly Natural Bubble Donkey Milk Foam Cleanser $11.93 EBAY LINK
Secret Key – Milk Whipping Cleansing Foam $8.54 EBAY LINK
CLEOMEE Premium Donkey Milk Oil Hydro Gel Mask Pack $4.99 EBAY LINK
Pig Collagen
A kollagének elterjedt összetevők, mert segítenek megőrizni a bőr fiatalságát, ránctalanításhoz elengedhetetlenek. Miért pont a disznókból érdemes kinyerni a kollagént? Állítólag ez nagyon hasonló az emberi kollagénhez, jobban kezeli a bőr, hamarabb felszívódik, az eredmény pedig: hidratáltabb, simább, puhább, feszesebb bőr. Úgy vettem észre, hogy a lózsír mellett most ez a legnagyobb trend Koreában, több márka is gyárt már ilyen terméket, s még a csomagolás is cuki! :p
Népszerű termékek:
Holika Holika – Pig Collagen Jelly Pack $12.34 EBAY LINK
Elizavecca Green Piggy Collagen Jella Pack $12.88 EBAY LINK
Holika Holika Pig Collagen Jelly Gel Mask Sheet $5.60 EBAY LINK
TonyMoly Pure Farm Pig Collagen Sleeping Pack $16.48 EBAY LINK
Starfish
Tengericsillag az arckrémünkben? WHAT?! A poszt végére érve talán már meg sem lepődtök rajta, de azért egy kicsit megáll szerintem az ember elgondolkodni, hogy mik vannak! 🙂 Ez a csodás élőlény képes magát újjá alkotni: kell egy új végtag? – Nem probléma! A koreaiak szerint a tengericsillag ezen tulajdonsága és kollagéntartalma miatt a mi bőrünket is képes megújítani. A Mizon nem is tétovázott sokáig, a Starfish krémek már jó ideje kaphatóak, a tesztek alapján pedig igen jól sikerült termékről beszélünk, amik 70%-ban tartalmaznak tengericsillagot. (Cruelty free természetesen ez is).
Népszerű termékek:
Mizon Returning Starfish Cream $18.99 EBAY LINKEBAY LINK2
Mizon Gold Starfish All In One Cream $24.17 EBAY LINK
Ami engem illet: csak pozitív tapasztalatom volt még eddig a furcsább összetevőkkel kapcsolatban, tehát a csiganyál, méhméreg, erjesztéssel készült termékek után igazán nem mondhatom, hogy ezeket semmiképp nem kenném magamra! 😀
Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)